Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė groowax
#204544 Sveiki visi. sukūriau šią temą, kad galėtume pasidalinti kiekvienas sau įdomiomis šv. rašto eilutėmis. mėgstu pavartyti n.testamentą ir noriu su visais pasidalinti. kai man bloga aš prašau Dievo pagalbos, paramos ir tikrai padeda, bet tikrai nieko neverčiu tos knygos skaityti.
Šiandien nuo ryto klausiau muziką, bet atsibodo - išjungiau ir paėmiau į rankas n.testamentą. Man šiandien užkliuvo tokios eilutės:

"Nebijokite tų, kurie užmuša kūną, o sielos negali užmušti; verčiau bijokite to, kuris gali ir sielą ir kūną nugramzdinti į pragarą." (Mato 10, 28-29)
ParašėKūnas
#204678 Nebloga tokia mintelė.
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#205828 Kai būna sunku ir negera:

„Ateikite pas mane visi, kurie vargstate ir esate apsunkinti, ir aš jus atgaivinsiu. Imkite sau mano jungą ir mokykitės iš manęs, nes aš romus ir nuolankios širdies; taip jūs rasite savo sieloms atilsio. Nes mano jungas saldus ir mano našta lengva.“
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205853 cia gal kiek ne į temą(nes tiksliai nežinau ar Šventajam Rašte yra šie žodžiai),bet iš vakarykščio filmo..buvo rasta Tomo Evangelija,kuri buvo bandoma sunaikinti Vatikano,nes gi gali aukstyn kojom paversti tikejimą..bet..man patiko šie jos žodžiai...

"Dievo karalystė yra jumyse ir šalia jūsų"

iki siol tai žinojau,bet-dabar žinau,iš kur tai..iš tiesų,juk turi būti ryšys tarp Dievo ir žmgaus,be tarpininkų,be kunigu ir pompastiškų bažnyčiu...ne tai svarbiausia....o tikejimas-jis gali būti ir nesilankant utose prabangiuose pastatuose,kurie jau tapo musiejais...
net Į Vatikana žmones važiuoja kaip į muzieju,kažkokiu sumautų lubų ar ko ten pažiuret..nebeliko dvasiskumo :bloga
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#205858 Tomo evangelija yra labai vėlyva. Vatikanas jos niekada neslėpė ir nenaikino, ją gali laisvai rasti bet kurioje teologinėje bibliotekoje. Tas mitas jog vatikanas ne va bandė sunaikinti Tomo evangeliją, atsirado po filmo "Stigmata". Tomo evangeliją skaičiau. Nieko įspudingo.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205860 tai is to filmo ir yra sie žodžiai :achtung
tai del to nežinau kaip ten yra is tiesu..as irgi sakiciau Tomo Evangelija..man irgi neispudinga...labiau Mato patinka..bet tie žodžiai man patiko
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#205861 Prirariu tau.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205862 nnijole,del ko butent pritari?
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#205863 "
Dievo karalystė yra jumyse ir šalia jūsų"

iki siol tai žinojau,bet-dabar žinau,iš kur tai..iš tiesų,juk turi būti ryšys tarp Dievo ir žmgaus,be tarpininkų,be kunigu ir pompastiškų bažnyčiu...ne tai svarbiausia....o tikejimas-jis gali būti ir nesilankant utose prabangiuose pastatuose,kurie jau tapo musiejais...
net Į Vatikana žmones važiuoja kaip į muzieju,kažkokiu sumautų lubų ar ko ten pažiuret..nebeliko dvasiskumo

the ending,pritariu tavo pasisakymui.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205865 supratau =)
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#205875 Nepainiokite "Dievo karalystės" ir "Maldos namų". Nes gausis lyg supainiotum ką reikia valgyti, kotletą ar lėkštę.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205878 nepainiojam..bet yra toks kalimas is tiesu žmonem,kad jei nevaiskciosit i baznycia,tai nepateksit i Dievo karalyste..neva baznycia(is plytu) yra butina... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#205879 O kas kala? Tie kas nevaikšto į bažnyčią. Nes bažnytininkai kala jo negera žmogui būti vienam ir reikia priklausyti bendruomenei, t.y. bažnyčiai, ne pastatui bet bendruomenei, t.y. eclesia
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#205880 mano parapijoj butent yra kalimas,kad turi eit i baznycia,kaip pastata,o ne bendruomene.... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#205882 Kiekvienas turi savo nuomone,kaip tiketi,i ka tiketi,eiti i baznycia ar ne!
Kas is to ,kad kai kurie eina i baznycia kas sekmadieni,meldziasi,o iseje is jos daro baisius nusikaltimus,o po ju vel eina i baznycia ir atseit gailisi.