Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#20457 Zalvarni, nenuvertinam mes Horacijaus, tikrai ne, va, paskaityk, rekomendacija naujokams
Medeja rašė:pasilinksmint reik varyt i "pokalbius apie viska" arba i "kuryba", ypac kur figuruoja vardas Horacijus, iskart nuotaika pakelia ;)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#20466 horacijus buvo prikaltas ant gėdos stulpo, kai nulaužė slaptažodžius ir įsilaužė į dienoraštį :D

bet žalvarnį palaikau, kiekvienas turi teisę čia pakabintį konkretų pasisakymą, kuris jį įžeidė etc.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:horacijus buvo prikaltas ant gėdos stulpo, kai nulaužė slaptažodžius ir įsilaužė į dienoraštį :D

bet žalvarnį palaikau, kiekvienas turi teisę čia pakabintį konkretų pasisakymą, kuris jį įžeidė etc.

Nu va cia tai atsakingai pareiskiu: nelauziau jokiu slaptazodziu ir i dienorasti koki tai nesilauziau... Ir is kur jus visa tai traukiat? :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#20471 tai aš gi žinau, tiesiog nesusipratimas tarp tavęs ir merginų buvo :D galima jį būtų pavadinti "operacija: dienoraštis" :D :D :D nepyk, kad juokiuosi.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:tai aš gi žinau, tiesiog nesusipratimas tarp tavęs ir merginų buvo :D galima jį būtų pavadinti "operacija: dienoraštis" :D :D :D nepyk, kad juokiuosi.

Taigi, nepykstu, bet... taip tada reikia ir rasyti: Horacijus buvo prikaltas del nesusipratimo su merginomis... o ne uz koki tai isilauzima.. :twisted: Siaubas koks tai... Sitaip apkaltinti dora zmogu.... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#20473 nu ok :D horacijus kaip koks J.K. nekaltai buvo apkaltintas raganavimu ir prikaltas prie kryžiaus. tai padarė liepa ir medeja mano rankomis :D
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#20495 jo, mes padarem. bet dabar as Horaciju myliu ir gerbiu :)
Vartotojo avataras
Parašė Lukrecija
Medeja rašė:jo, mes padarem. bet dabar as Horaciju myliu ir gerbiu :)

prisidedu prie taves
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Lukrecija rašė:
Medeja rašė:jo, mes padarem. bet dabar as Horaciju myliu ir gerbiu :)

prisidedu prie taves

Ane? Tikrai? Geras.... :roll:
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#20601 :))) mir družba festival :D
Parašė zalvarnis
Manigrivette rašė:, tai man atrodo, kad sitas gedos stulpas turetu buti skirtas tiems, kurie keikia sergancius depresija, nes...
labai solidarizuojuosi su siuo teiginiu, kad tikrai turetume, kaip zmones su panasia nelaime, palaikyti vieni kitus, o ne dar arsiau vieni kitus skaudinti... nera metodo pamatuoti kurio depresija ar skausmas didesnis... kas patyres depresija, tikrai turetu tai suprasti.
Parašė zalvarnis
Lukrecija rašė:..., vyrai tai man visi savotiski gyvuliai, ir apsaugok Dieve nuo ju

Euforija rašė:SVOLACIUS...tokius tik i mesmale...ir valkataujancius sunis pasert...

Agni rašė:Nekursime jokiu grieztu taisykliu ir remu. Svarbiausia tasiykle - buti draugiskiems ir tolerantiskiems vieni kitiems.
Nesivelkime i konfliktus ir neprovokuokime ju. Kilus bet kokiems nesklandumams kreipkites i mane ar kitus moderatorius.
Visos problemos isprendziamos. Ir bukime atlaidesni nuomonei, kuriai mes nepritariam

labai pritariu siai forumo kureju nuostatai, suprantu kad sunku viska suziureti, todel dar karta atkreipiu demesi i auksciau esancias citatas, kurios aiskiai prasilenkia su forumo nuostatomis ir etika.
kazkodel jos vis dar neistrintos, nors kiek cia spejau pabuti isitikinau kad cenzura veikia tikrai aktyviai, mano jau keli postai buvo istrinti, nors nerasiau nieko nederamo...
auksciau esanti pirmoji citata yra temoje "vyru moteru santykiai", 7 puslapy.
antroji kur yra kazkaip neradau ant greituju, gal jau istrinta? arba gal patys autoriai lengviausiai surastu ir istrintu savo negerus pasakymus?
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#36396 O man patinka.... visai graziai skamba, "vyrai gyvuliai, svolociai ir t.t. ir pan."... ai, tegul buna tie komentarai... o mes pateisinkime savo prigimti... "Nepyk brangioji, tu gi zinai, kokie mes svolociai, gyvuliai..." :D
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#36410 =) Horacija - ačiū kad sugrįžai. pasiilgau :o
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
AUmba rašė:=) Horacija - ačiū kad sugrįžai. pasiilgau :o

Ka jau ten.... :valio