- 2008 01 20, 09:10
horacijus buvo prikaltas ant gėdos stulpo, kai nulaužė slaptažodžius ir įsilaužė į dienoraštį
bet žalvarnį palaikau, kiekvienas turi teisę čia pakabintį konkretų pasisakymą, kuris jį įžeidė etc.
Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 01 20, 09:40
Nu va cia tai atsakingai pareiskiu: nelauziau jokiu slaptazodziu ir i dienorasti koki tai nesilauziau... Ir is kur jus visa tai traukiat?
Agni rašė:horacijus buvo prikaltas ant gėdos stulpo, kai nulaužė slaptažodžius ir įsilaužė į dienoraštį
bet žalvarnį palaikau, kiekvienas turi teisę čia pakabintį konkretų pasisakymą, kuris jį įžeidė etc.
Nu va cia tai atsakingai pareiskiu: nelauziau jokiu slaptazodziu ir i dienorasti koki tai nesilauziau... Ir is kur jus visa tai traukiat?
- 2008 01 20, 10:27
Taigi, nepykstu, bet... taip tada reikia ir rasyti: Horacijus buvo prikaltas del nesusipratimo su merginomis... o ne uz koki tai isilauzima.. Siaubas koks tai... Sitaip apkaltinti dora zmogu....
Agni rašė:tai aš gi žinau, tiesiog nesusipratimas tarp tavęs ir merginų buvo galima jį būtų pavadinti "operacija: dienoraštis" nepyk, kad juokiuosi.
Taigi, nepykstu, bet... taip tada reikia ir rasyti: Horacijus buvo prikaltas del nesusipratimo su merginomis... o ne uz koki tai isilauzima.. Siaubas koks tai... Sitaip apkaltinti dora zmogu....
- 2008 01 29, 04:46
Manigrivette rašė:, tai man atrodo, kad sitas gedos stulpas turetu buti skirtas tiems, kurie keikia sergancius depresija, nes...labai solidarizuojuosi su siuo teiginiu, kad tikrai turetume, kaip zmones su panasia nelaime, palaikyti vieni kitus, o ne dar arsiau vieni kitus skaudinti... nera metodo pamatuoti kurio depresija ar skausmas didesnis... kas patyres depresija, tikrai turetu tai suprasti.
- 2008 01 29, 05:09
labai pritariu siai forumo kureju nuostatai, suprantu kad sunku viska suziureti, todel dar karta atkreipiu demesi i auksciau esancias citatas, kurios aiskiai prasilenkia su forumo nuostatomis ir etika.
kazkodel jos vis dar neistrintos, nors kiek cia spejau pabuti isitikinau kad cenzura veikia tikrai aktyviai, mano jau keli postai buvo istrinti, nors nerasiau nieko nederamo...
auksciau esanti pirmoji citata yra temoje "vyru moteru santykiai", 7 puslapy.
antroji kur yra kazkaip neradau ant greituju, gal jau istrinta? arba gal patys autoriai lengviausiai surastu ir istrintu savo negerus pasakymus?
Lukrecija rašė:..., vyrai tai man visi savotiski gyvuliai, ir apsaugok Dieve nuo ju
Euforija rašė:SVOLACIUS...tokius tik i mesmale...ir valkataujancius sunis pasert...
Agni rašė:Nekursime jokiu grieztu taisykliu ir remu. Svarbiausia tasiykle - buti draugiskiems ir tolerantiskiems vieni kitiems.
Nesivelkime i konfliktus ir neprovokuokime ju. Kilus bet kokiems nesklandumams kreipkites i mane ar kitus moderatorius.
Visos problemos isprendziamos. Ir bukime atlaidesni nuomonei, kuriai mes nepritariam
labai pritariu siai forumo kureju nuostatai, suprantu kad sunku viska suziureti, todel dar karta atkreipiu demesi i auksciau esancias citatas, kurios aiskiai prasilenkia su forumo nuostatomis ir etika.
kazkodel jos vis dar neistrintos, nors kiek cia spejau pabuti isitikinau kad cenzura veikia tikrai aktyviai, mano jau keli postai buvo istrinti, nors nerasiau nieko nederamo...
auksciau esanti pirmoji citata yra temoje "vyru moteru santykiai", 7 puslapy.
antroji kur yra kazkaip neradau ant greituju, gal jau istrinta? arba gal patys autoriai lengviausiai surastu ir istrintu savo negerus pasakymus?
- Puslapis 2 iš 4
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3
- ,
- 4