Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė dvv
#205773 :flo :flo :flo :flo :flo :flo :flo :flo :flo
sveikinu su mokslo pasiekimais
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#206437 Ačiū, saulele =)

Mėginu prisiversti persirašyti tą bardaką, kuri vadinu "paskaitų konspektais". Bet tik ką susimąsčiau.. Gal neverta? Nes prieš egzaminus vis tiek vėl darysiu tą patį. Ir nesvarbu, kad turėsiu idealiai tobulus konspektus :) Tiesiog aš mokausi perrašinėdama.

Kita vertus, toks monotoniškas darbas gana ramina.
O blogiau tikrai nebus :)

Mirtinai noriu rūkyt. Bet ne(be)galiu sau to leisti :(
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#206453 http://soundcloud.com/dj-dain/dont-worr ... urs-mashup
Perspėjimas-čia pozityvas :)
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#206709 Perskaiciau visa tavo dienorasti :)
PUIKU =) Labai gera skaityti ir jausti kaip graziai kabiniesi y gyvenima :) Niekad nebuciau pagalvojusi, kad kazkuo kazkada sirgai, malacius B) Mokslai, hmm net susimasciau, kad ir man labai reikia susiimti :bloga

Grazaus sekmadienio :)))
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#207143 Lollypop, bet ir turėjai kantrybės čia skaityt viską :)
Dėl to ir vedu šį dienoraštį, kad parodyčiau dar dvejojantiems "ar verta gydytis", jog verta. Arba tiems, kurie jau pavargo ir "vis tiek vis tam pačiam š galop atsiduriu".
Man dabar tas epizodas, kai labai norisi visiems aiškinti, kur ir kokias klaidas jie daro ir to pasekoje negali išsikapstyti :achtung Bet susilaikau ir visą tą "pamokymų energiją" paleidžiu čia :) Kam reikės, kam bus įdomu, patys pasidarys išvadas.

Šyryt labai smagu buvo :) Miegu sau ramiausiai ir girdžiu, kad kažkas krebždena apie mano duris. Nuėjau atidaryti, o ten-mano vikingas stovi. Sako "tik norėjau, kad pažiūrėtum pro langą". Atsisuku, o ten-SNIEGAS!!
Paveikslėlis
Parašėnegative
#207144 o dieve kaip faina ir kaip romantiška. :dream:
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#207145 Kaip gražuuuuuuuu =)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#207146 O taip :) Ir dar tebedrebia. Hmm.. Bus įdomu vaikščiot po miestą ir darbo ieškotis :D

Kalno jau VISIŠKAI nebesimato... :heart
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#207173 Valio! Susiradau mažutėlytį darbuką. Kartą per savaitę vienoš šeimos namą išvalyti. O paskui jau ir kitur kabintis galėsiu :) Uch, kaip gerai, uch, kaip laiku :)
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#207182 Sveikinu radus darbą :)))
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#207187 ;born
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#207237 Ačiū, dvv. :)
Ačiū, Būsenyt. :)

Šiandien paskutinę akimirką atsiplėšiau nuo kompo, kad nubėgčiau į paskaitas (enigma, tu labai įtraukianti pašnekovė ;] )
Dėl sniego visos transporto sistemos čia kiek.... Griuvinėja..
Bet viskas buvo gerai :)
Va, jau grįžau ir žiūriu, kas naujo mano internetiniuose ištekliuose.
Paskui reiks skubiai sėst pasimokyt. Skubiai ir produktyviai. :relax:
Parašėnegative
#207242 kad kaip tik, rodos, labai jau neįtraukianti turėjau šiandien pasirodyti (vienu metu keliais dalykais užsiiminėjau :achtung ).
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#207250 Tik nereikia čia lia lia :achtung
Parašėnegative
#207251 nors ir sniegas, noriu dėt :))).