Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnegative
the ending rašė:
enigma rašė:meilė yra kai nori žmogui viso geriausio nesitikėdamas to pasekoje gauti tą visą atgal.
aš bent taip suprantu.

bet tai jau meilė be atsako-myli,stengies ir darai viska dal mylimo zmogaus,bet nesitiki to gauti..kaip meile tik is vienos puses ir to žinojimas? :bloga

gali būti ir meilė be atsako. bet ji dėl to netampa nemeile. svarbiausia neprisirišti žmogaus. duoti jam laisvę. turi katiną - jei jis lipa ant kelių kitam, o tu pavydi ar liūdi, kad jis ant kito kelių, o ne ant tavųjų - mano nuomonė, čia nebemeilė. kažkas žemiau.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#207172 Kažkaip tai jau yra norma, o ne kažkokia išimtis, kad ką tu myli, tie myli ne tave, o nuo tavęs bėga; tie, kurie tavęs nori, nuo tų bėgi tu. Taip jau atsitinka, kad mylėdamas negali priartėti prie žmogaus ar paskatint į tave bent atsigręžti.
Taigi kliūna tau platoniška meilė - be sekso, o kas tau telieka - tik seksas be meilės. Taip kad tokia jau skaudi ta mūsų nūdiena.
Nežinau dėl kai kurių;: gali būti, jog kažkoks žmogus jaučia malonumą vien tik suviliodamas ne tiek ypatingus žmones, kiek daro tai dėl žmonių ir romantiškų kartų praleistų su jais su jais kiekybės.
Bet vat nereikia nusišnypšti į taurę, iš kurios paskui reikės pačiam gert, kai saka...
Nes laikui bėgant tie žmonės, kurių tu krateisi, gali tau tapti patrauklūs (ar net mylimi). Ir atvirkščiai - kurie tavęs vengė ir kratėsi, dėl tam tikrų priežasčių arba pokyčiu ima prie tavęs gretintis, siekti bendravimo. Tai va, kaip yra =)
Parašėnegative
Ramu5 rašė:Nes laikui bėgant tie žmonės, kurių tu krateisi, gali tau tapti patrauklūs (ar net mylimi).

man taip ir nutiko. pradėjau bendraut su tiesiog protingu vaikinu (visiškai netraukė seksualiai) ir vėliau, po kelių pasibendravimų, įmačiau jame jau viską, ko reikia manajam princui. ir pradėjo traukt labai labai labai.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
DankanasMaklaudas rašė:Čia nebuvo nieko apie tai, AR gauna atgal. Čia buvo apie tikėjimąsi gauti atgal.

jo, aš irgi taip supratau: kad negalima tikėtis gauti viską atgal [by default] kada tau to reikia, kiek tau to reikia bei visko tiek kiek atiduodi tu.
čia yra laiko klausimas kaip ir su kitais jausmais, pvz.:neapykanta, sąžinė, slogutis, gailėjimasis, praeities atšaukimo norėjimas. Myli - tyli. Tyli ir lauki. O ne puoli belstis ar iš karto nenusipelnęs nori gauti daugiau, nei tau gali žmogus tuomkart duoti.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#210443 as nemoku mylet...
siaubas,kaip tai baisu..... :bloga
myliu zmones,net nelaukiu to atgal,bet tai yra sunku,labai..mylet ir zinot,kad kitam esi tuscia vieta..nemoku kažkaip tinkamai i kitus ziuret.....vis tas mano egoizmas..... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
the ending rašė:as nemoku mylet...
siaubas,kaip tai baisu..... :bloga
myliu zmones,net nelaukiu to atgal,bet tai yra sunku,labai..mylet ir zinot,kad kitam esi tuscia vieta..nemoku kažkaip tinkamai i kitus ziuret.....vis tas mano egoizmas..... :bloga

biškutį kelios eilutės prieštarauja kitoms, bet logika-ne mano sritis, negaliu dėl jos kritikuot žmogaus (ypač apie jausmus rašančio)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#210466 kurios eilutes priestarauja kitoms?
ParašėCikadelė
the ending rašė:as nemoku mylet...
myliu zmones,net nelaukiu to atgal,bet tai yra sunku,labai..mylet

Kaip supratau,tai šios galbūt prieštarauja viena kitai.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#210485 kur priestaravimas?kad myliu ir kad nemoku?
ParašėCikadelė
#210487 Turbūt taip.Tiesiog,kad ne taip mintis išreikšta ir viskas.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#210489 na,as nežinau,ar imanoma tinkamai kažka jaust..mes visi jauciam liudesi,laime,džiaugsma,skausma,bet ar mes zinom,kad tinkamai tai darom?
pvz,vieni,kai liudna,nueina prisigeria,kiti susipjausto,kiti nueina i koncerta,kiti tiesiog susitinka su zmonem ir t.t,kuris budas tinkamai liudet pvz yra tiksliausias?
mes visi kvepuojam,kiekvienas skirtingai,skiriasi daznis,gylis ir t.t,o ar zinom,kaip tinkamai tai daryt?
manau,visa tai instinktyvu..taip pat su meile...tiesiog myli,bet nežinai,kaip tinkamai tą daryt... :bloga
ParašėCikadelė
#210491 Nežinau,naujomis meilėmis nesu susidomėjus,bet myliu artimuosius,be jokių išvedžiojimų kaip juos mylėti būtų geriau :) Ir liūdžiu kaip man atrodo teisinga,o ne kaip būtų tikslingiausia.Nemanau,kad reikia formulių visiems judesiams,žodžiams ar jausmams,kurie yra mūsų gyvenime.
O į ''tinkamai mylėti'' kol kas sugalvoju tik vieną dalyką,kurį galima būtų įtraukt į šią sąvoką-nedaryti nieko blogo specialiai.O visą kita palikt likimui.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#210493 idomiai...matyt,tiesa :)
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
enigma rašė:
Ramu5 rašė:Nes laikui bėgant tie žmonės, kurių tu krateisi, gali tau tapti patrauklūs (ar net mylimi).

man taip ir nutiko. pradėjau bendraut su tiesiog protingu vaikinu (visiškai netraukė seksualiai) ir vėliau, po kelių pasibendravimų, įmačiau jame jau viską, ko reikia manajam princui. ir pradėjo traukt labai labai labai.

vat dėl šito pokyčio, enigma, aš nuoširdžiai džiaugiuosi. viduje turėjau tau tokį smarkų palinkėjimą: surast protingą vaikiną, kuris nei pats neitų, nei tavęs nevestų (iš kelio)
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#210987 Ka reiskia "...., nei tavęs nevestų (iš kelio)"
Kas ka veda is kelio? Kaip galima iseiti is kelio ir del to kaltinti kitus? Zmogus ne robotas kuriam parasai programa ir jis suka i desine, ar kaire. Zmones patys priima teisingus ir neteisingus sprendimus. Kaltinti kitus labai lengva, taciau paziureti i save ir uzduoti klausima "o ka as padariau, kad butu geriau" yra labai sunku. Taip, kad elgdamiesi neteisingai zinokite, jog del pasekmiu esate kalti tik jus patys :)