Moderatorius: signs

ParašėKatinas
#208080 O ko ji taip siunta ?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#208091 Mokytis reikia. O aš tinginiauju...
Iki šešių ryto prasimokiau ir nuėjau miegot. Dabar atsikėliau (pusė dvylikos) ir negaliu dar pamiegot kad ir labai noriu. Nebeišeina užmigt-ne iki galo padariau užduotį, dėl kurios graužia.

Daučiuosi dabar maždaug taip:
Paveikslėlis

Beje, nuotrauka paimta iš šito video.
Jame dar puikiau atsiskleidžia, kaip jaučiuosi :achtung
Paskutinį kartą redagavo DankanasMaklaudas 2010 10 31, 12:55. Iš viso redaguota 1 kartą.
ParašėKatinas
#208093 Man panasi stadija. Bet gerai tureti tokia sazine =)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#208096 Na, taip.. Tik kad visada būna taip:
Gaunu užduotį. Deadlinea's po savaitės-dviejų. Nieko nedarau, bet miegot negaliu. Tada ateina paskutinė naktis ir sėdu visko daryti. Iki tol-kankinuosi be miego :achtung
Bet čia jau mano pačios problema, kad neprisiverčiu iš anksto pasidaryt visko :(

Visai pradedu galvoti apie konkurso paskelbimą forumo sunkiai prisiverčiantiems mokytis nariams.
Jo esmė būtų maždaug tokia:

Savaitės laikotarpyje užsiregistruoja norintys dalyvauti.
Tada, kiekvieną dieną dalyviai turi surašyti (būtų sukurtas atskiras skyrius, kuriame kiekvienas užsivestų savo temą) kiek laiko prisivertė mokytis ir kelias balais iš dešimties patys įvertina savo produktyvumą.
Po mėnesio ar dviejų renkamas atkakliausias (laikas, kurį praleido mokydamamasis(per dieną vidutiniškai) ir produktyviausias (balai) nariai.

Tik va, dar prizo nesugalvojau :)

Kaip skamba šita idėja? (klausimas ne tik Katinėliui, bet visiems, kurie perskaitė šitą postą) :)
ParašėKatinas
#208097 Man tai atrodo puiki mintis, as irgi prisijungciau =)
Parašėnegative
#208101 ir aš prisijungsiu. :da
Parašėeggle
#208105 Man kaip tik.Prisijungiu. Juk egzaminai arteja o as kaip nesimokau taip nesimokau laiku
Parašė Adelina
#208107 Šauni idėja!!! :aciu Prisijungčiau.
Parašė laurutecc
#208110 Puiki mintis :super Sšunuolė ;)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#208424 Nuo rugsėjo kankinausi nemigos glėbyje. Viskas. Užteks. Tik ką baigiau skaityt Deepak Chopra'os "ramus ir sveikas miegas-bendri patarimai"
Susikonspektavau svarbiausius punktus ir pamažu pradėsiu juos taikyti.
Nemažą svarbą visam šitam reikalui turi mityba. Tad, ta proga, pradedu maitintis šiltu maistu ne tik vakare ir ne tik vieną kartą kažkada vakare.

T.y. Pietūs-sočiausias dienos maistas. (Išsirašiau net sąrašą rekomenduojamų produktų. Ir, o kas per sutapimas, beveik visus juos labai mėgstu :) Vadinasi, problemų su tuo nebus :) )
Vakarienė vėliausiai septintą. Kas nors lengvo ir šilto. + penkios-penkiolika min pasivaikščiojimo lauke po valgio.

O dabar... Einu virtis ryžių :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#208520 Atsikėliau puse aštuonių (po keturiolikos valandų miego).
Pavalgiau pusryčius (neregėtas stebuklas!).
Atsikosėjau krauju (stebuklas,kurio ir nenorėčiau matyti :( Vaikai, nerūkykit!)

P.s. konkursų skyrius jau sukurtas ;]
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#208590 Jaučiuosi maža, silpna, niekam tikusi ir paniekinta. O, atrodo, tik eilinis konfliktas su girtais triukšmadariais.
Jau buvau bepanyranti į taip išsiilgtą miegą, o dabar sėžiu ir visa drebėdama žliumbiu. Laukia dar viena bemiegė naktis. Šūdas.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#208592 Velniop visokius prisigėrusius asilus. Baigiau žiūrėti Secret Window. Jau buvau skaičius šią knygą, tai nebuvo intrigos, bet buvo įdomu pamatyti, kaip įgyvendino knygos idėją.

Einu miegot. Ir aš MIEGOSIU!
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#208769 :jap Labanakt Dankanai, miegok ramiai ;angel
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#208918 Būsena, tavo palinkėjimas suveikė! Šiąnakt miegojau kaip niekad ramiai :)))

Visa diena buvo lyg maišu apmauta. Nuolat drąskė prieštaringi norai..

[2010.11.06 20:48:56] DankanasMaklaudas: nu rimtai.. nesuprantu.. stogas čiuožia :| taip nepiktybiškai, jei ką. bet viduj kažkas nerimsta. erzina. norisi kažką veikt, bet tingiu net galvot, ką. norisi apie kažką kalbėt su tavim, bet galva tuščia. pilna tokių prieštaravimų viduj. nors tu persiplėšk :|

Bet kuo labiau į naktį, tuo nuotaika gerėjo. Gera kartais leisti sau "panuodėmiauti". Ir pabūti tokia, kokia sau neleidžiu būti. Bet gera tik kartais. Ir tik su tinkamais žmonėmis. Kad paskui, ryte, gailėtis netektų. Dabar nesigailiu, dabar labai linksma ir gera prisiminus :) Taip, taip, mano naktinis pašnekove-čia tau :) Žinau, kad anksčiau ar vėliau paskaitysi čia :P
Ačiū, kad pabuvai vakar su manim :) Šiandien jaučiuosi žymiai geriau :)

Ir dar ačiū Katastrofai, Tomukui, Šmėklai už nerealus vakaro prikolus :DD jei ką, tema nėra ištrinta. Tik gerai paslėpta. Tad jei nepaklausėt mano patarimo kopijuotis iš kart ir dabar graužiat nagus, rašykit man pm ;]

Ech, net pilvuką kutena :) Bet gal čia ir nuo rytinės kavos su cigarete. Bet kuriuo atveju, svarbiausia rezultatas-man šiandien norisi šypsotis už du :)