Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#210916 Gal kas žinote kaip tinkamai prižiūrėti muscipula?

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#210917 ar cia sitas augalas,kur muses valgo? :war
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#210921 Aha, tas pats. Jau vienas nuvyto pas mane, bijau kad ir kitas nuvys
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#210922 man rodos,jei turi but silumoj ir daznai nelaistyt..bet gal klistu...kažkada situo augalu domejausi..ir kas kažkiek reik musiu duot...apie si augala pries 3 metus zinojau...
paziurek bibliotekose,turi but knygu apie muscipula ;)
ParašėŠiršė
#210932 Vau :super
Iš kur tu jį gavai?
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#210952 Tai muscipulų daug kur būna. Dažnj gėlių parduotuvėje galima rasti. Tai nėra kažkoks labai jau stebuklingas ir retas augalas.
ParašėŠiršė
#210958 Iš vaikystės pamenu to augalo paveiksliuką enciklopedijoj, iki šiol buvau įsitikinusi, kad tokie tik džiunglėse auga :D
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#210977 Na kaip matai jos auga ir vazonėliuose. he he he
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#214306 Jega, labai grazus augalas :super nu, bet atrodo labai pikta gele su dideliais astriais dantukais :D
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#214311 Ji pikta tik atrodo, šiaip mielas augaliukas ir visai nesibado. Tik kartais musėmis pašerti reikia
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#214318 Cia rimtai ji valgo muses ar tik taip vadinasi? Labai egzotiskas augalas, turbt jam reikia ipatingu salygu norint auginti arba kazkas tiesiog jai nepatinka. Nors apie jas nieko neismanau, bet as pvz augnau orchidejas, dariau viska pagal visas taisykles, netgi bandziau su jomis kalbetis ir itikinti, kad augtu :D ... bet visos geles sukraudavo pumpurus ir nudziudaco. O va pas mao pussesere jau keli metai be perstojo zydi, nors ji nieko tai gelei ipatingo nedaro.
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#214326 Ji tikrai muses valgo. Kartais pati pasigauna, kartais tenka pašerti. Beje muses tikrai gražiai gaudo. Ji privilioja muses ir tada uždaro savo lapelius. Musė niekur nebegali pabėgti. Tada ją suvirškina.
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#214357 tuomet tikrai turetu buti grazu kaip ji valgo noreciau pamatyt gyvai sita pikta gelyte :) beto labai praktiska :)
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#214363 nerealu :super kek laiko ja auginai? ir as noriu =)