Moderatorius: mango

Parašėeggle
#213437 Cikadele ar tie balti, katino nuotraukoj, yra jo iltys ? :oops:
ParašėCikadelė
#213457 Taip taip,iltys.Jis mažas vampyriukas!
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#213462 o geras as niekad nemaciau kad katinams taip dantukai kysotu
Parašėeggle
#213495 Koks mielas juodas vampyriukas B)
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#213570 Nu zinai prisijuokiau iki asaru :D nu toks fainas vaizdelis :D
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#214156 Cikadeke, meilė iš pirmo žvilgsnio! B) ir ne tik todėl, kad laabai panaši į mano buvusios katės katytę, kurią draugas augina, ir šiaip nuuostabi :))
ParašėKatastrofa
#214173 Kaip noreciau tureti kaciuka arba suniuka.. Bet katinukai tokie mieli.. :)
Vartotojo avataras
Parašė jura
#214675 Katinukai iš pirmo žvilgsnio atrodo labai meilūs.Turiu ir šunį,ir katiną.Šuo visada atsidavęs,paklusnus,o katinas su savo charakteriu,iš tos serijos,kur noriu ten vienas einu.Ne veltui ir posakis,šuo žmogui draugas,katinas jam šeimininkas.Žinoma yra ir išimčių,bet mano tarpe jų nesimato.
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#214684 Paveikslėlis

maniskis ;> jo vardas Lunis ir jam 5 metai. tecio draugo dukryte atrado visai maziuka per didele liuti maisiuke.. priglaudem ir turim faina drauga :jap
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#214687 Kokie visi grazoliai, dailuciai B)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#214957 :heart B) dieevinu kates!! B) ypač tokias(ok -ius :D)
Vartotojo avataras
Parašė NeliestaStyga
#214977 Aš auginu katiną,visiškai juodą. Jis didelis tinginys. dazniasiai miega,valgo ir erzina mano mamą;) kai būnu namie,visada miega su manimi,turi savo pagalve ir užklotą. Šiuo metų laiku net neverta vesti jo y lauka,nes jam per šalta,šnypš-miauks ir lips kojomis y viršų,kol paimsiu y rankas,dreba kaip apušies lapas. Jis mano geriausias draugas,liudna ar gera,niekada nepaliks. Begalo myliu gyvūnus,o ypč minkštučius-švelnučius.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#214983 FANTASTIKA KIEK PRITARIANČIŪ JUODŲ KATINŲ GERBĖJŲ B)
O aš sugalvojau pasielt priešingai ir va neatsidžiaugiu savo baltuole pūkuote :heart Kaip atrodo? Identiška avietės avatarui :)
Vartotojo avataras
Parašė jura
#215003 Mano pūkis irgi identiškas avietės avataras