Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#215363 Atrodo, Dievas sugalvojo truputį papokštauti su manim. Tiek moksluose, tiek širdies reikaluose. Net su šeima...

Prieš keletą minučių šnekėjau su mama. Pakalusiau ar manęs pasiilgo. Sakė, pasiilgo. Paklausiau, ar norėtų, jog grįščiau velykų švęst devyniom dienom? Paklausė, "o kiek tau ta kelionė atiseis?". Sakau "400 eurų. Į abi puses".

"Oi, kaip brangiai.. Tu geriau man žieminius batus už tiek nupirktum"

Jaučiuosi kaip šlapiu skuduru trenkta. Abi apsibliovėm. Ji išėjo pietaut. O aš, turbūt, eisiu miegot. Miegas geriausiai padeda suvaldyti emocijas.

Dar berašant šį pranešimą, paskambino į telefoną ir atsiprašė, sakė, kad nenorėjo manęs nuliūdint. Kad ji tiesiog nerimauja dėl mano finansinės padėties, nes neturi žalio supratimo, kiek aš uždirbu ir kiek man reikia pragyvenimui. Plius, dar dasidėjo tai, jog grįžus į Lietuvą, beveik garantuotai nedirbsiu (intensyvios studijos + krizė). Žodžiu, "jei tu labai nori, tai žinoma, kad važiuok".

O aš taip džiaugiausi, kai sužinojau, kad turėsiu devyniaslaisvas dienas, per kurias grįšiu namo.

Vėl paūmėjo "benamės" jausmas. Nekenčiu jo. Tada būna labai sunku atgauti pusiausvyra, nes, atrodo, nėra ant ko tą pusiausvyra mėginti atstatyti.

Viskas, Maklaudas vėl slepiasi.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#215417 :jap
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#215419 Ačiū, virtual.. Labai laukiau, kol kas nors nors kaip nors pakomentuos. Matau, kad daug kas skaito, bet.. Et, išsibalansavus aš dabar. Labai jautriai reaguoju.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#215420 abidna uz tave :sad:
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#215423 :jap
ačiū.. Pabūsiu egocentrikė, bet... Užuojautos man reikia šiuo metu. Stengiuosi kapstytis pati. Bet labai nesinori būt vienai. Patarimų kažkodėl nelabai norisi (vėl ego tubūt :D ) bet va užuojautos ir palaikymo... norisi :baubas
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#215425 Labas Dankani :jap
uzsukau paziureti kaip tau gyvenasi. Ech... noreciau kaip nors paguosti arpasakyti kazka ipatingo, bet zinau kokia stipri ir kaip esi gyvenimo glamzyta, metyta, bet viska atlaikai, nes turi viduje potenciala. Isgyvensi, zinai posaki "kas musu nenuzudo - sustiprina" ! Leisk pabuti sau silpnai, isliudek liudesi, jausmus isjausk, neuzlaik ju. Apkabinu ir saugau tave :jap
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#215466 Dankanai, gana dažnai tiesiog nežinau ką pasakyti. :jap Taip būna ne tik su tavim.
Be to kartais pasakau sau, kad nesu ponas dievas, kad nuolat kiščiausi į kitų žmonių gyvenimą. Tada tiesiog patyliu.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#215468 Ačiū, mielosios. :jap
Jau jaučiuosi geriau. Eilinį kartą įsitikinu, kad miegas, o paskui intensyvi veikla man visad išvalo galvą. Numigau, o paskui su draugu susitikau, į parduotuvę ėjau, valgyt dariausi. Tuoj į vakarėlį eisiu.

Su mama susitaikėm. Atrodo, ji labiau pergyveno dėl to, ką pasakė, nei aš.

Užtat patėvis pasišiukšlino. Šiandien sužinojau, kad jis turi įsitaisęs 25 metis jaunesnę "moralinę meilužę". Jau n-metų. Gana juokinga, kad būten iš jo deklaravimų apie "šeimos svarbumą" aš ir susidariau požiūrį į vyro ir moters santykius. O pasirodo.. Tik šnekėt gražiai moka. Na, yra kaip yra. Abydna, kaip virtual sakė.. Bet čia jau nieko padaryt negaliu. Tik mamos gaila. Tiesa sakant, jo paties irgi.

Dieve, dieve.. jei dar kas nors išlįs, tikrai pasijusiu kaip dramma queen. Kaip aš to nenoriu. Labai norėčiau kokioms dviems-trims savaitėms užsidaryti nuo pasaulio. Jokio interneto, jokio telefono, jokių žmonių, jokių mokslų, jokių darbų, jokių seilionių. O bet tačiau, esu žmogus ir gyvenu čia ir dabar, tarp žmonių. Pasvajosiu ir praeis.

Bėgu puoštis. =)
ParašėKatinas
#215469 Dankanai, dziaugiuosi, kad su mama tau viskas susitvarke. Man patinka tavo mama ir tu pati :heart
Parašėnemoku
#215470 Na, tiesiog siunčiu tau užuojautą ir palaikymą, nes patarimų nei tu nori, nei čia reikia. =)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#215513 Niekur vakar neišėjau. Truputį pasibuvau su kompanija, o kai jau ruošėsi važiuot-pasiploviau. Visgi, žmonių nenoriu. Noriu miegot, miegot, miegot.. Šiandien pati atsibudau prieš žadintuvą. Kraustysiuos vėl į lovą, turbūt.
Parašėnegative
DankanasMaklaudas rašė::jap
ačiū.. Pabūsiu egocentrikė, bet... Užuojautos man reikia šiuo metu. Stengiuosi kapstytis pati. Bet labai nesinori būt vienai. Patarimų kažkodėl nelabai norisi (vėl ego tubūt :D ) bet va užuojautos ir palaikymo... norisi :baubas

Bri, nesi egocentrikė dėl to, akd tau reikai užuojautos. aš tikiu, kaip tau jos šiuo metu reikia. mama PAVARĖ. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#215549 Enigma, ji tik žmogus. Aš irgi jai esu dar ne taip pavarius. Visi klystam. Mačiau, kaip ji dėl to leptelėjimo pergyveno. Čia tiesiog gavosi nesusipratimas. Nebepykstu ant jos. Taip, nuoskauda liko, bet... Bet tai praeis :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#218073 Kaip aš myliu savo mamą.. Jau ne pirmą kartą įsitikinu, kad ji ir mano patėvis yra vieninteliai žmonės, kuriais tikrai galiu besąlygiškai pasitikėti(jokio asmeninio suinteresuotumo nėra- tik tėviškas noras, kad man būtų geriau ir iš to plaukiantis savo gyvenimiškos patirties dalinimasis nespaudžiant, bet leidžiant pačiai rinktis), iš kurių sulauksiu palaikymo, kad ir kas benutiktų.

Pradėjau naują laiko planavimo sistemą: jei sugalvoju ką nors padaryti-darau tai per artimiausias tris paras. Jei išpuola kokia užduotis-darau iš karto. Žymiai mažiau streso liko :)

Tir-lim-pam-pa, tra-lia-lia-lia, prisiekiu savo makaule!

Šiandien pareiškiau ultimatumą savo šefei-arba pasirašom sutartį, arba nuo pirmadienio išeinu. Jaučiuosi kalta, nes ji labai nuostabi moteris ir ne kartą kovėsi su savo vadovybę, kad galėčiau dirbti, tačiau jos pačios tiesioginiai šefai daro šūdą. Nenoriu vieną dieną ateiti į darbą ir sužinoti, kad mėnesį laiko dirbau už ačiū vien todėl, kad nėra įformintos mano pareigos. Juk mano šefė iš savo kišenės man už tai nesumokės.

Su vikingu nebesišneku trečią dieną. Ir jaučiuosi nepalyginamai geriau. Panašiai kaip su metimu rūkyt man gaunasi ta mano ir jo istorija :D
Šlykštu, bet mest valios neužtenka.

Reikia susitvarkyti savo uragano nusiaubtą kambarį (beveik tiesiogine prasme-vėjas buvo išmušęs langą su visu rėmu ant grindų :achtung ), o paskui kibsiu į porą atsiskaitymų. Vakarop eisiu itališkos vakarienės.

Gyvenimas gražus. Ne langvas. Bet gražus :)
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#218979 :jap :heart :jap
stiprybės tau Dankanai!