Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#219391 prisijungiu prie kačių mylėtojų :DD
Vartotojo avataras
Parašė sapnabernis
#219403 aš irg auginu, o gal tiesą sakant - nuomoju jai plotą :achtung nes ji savarankiškai gyvena, kur nori ten eina, ramaus būdo, pensininkė miestietė (savo jaunystę atkentėjus kaime lauke).
Parašė Arka
#219405 Turim katiną ir katę namie :lakstau
Seniau iš gatvės parvilkdavau kates, dabar jau ramiai :achtung
Katės yra jėga, nors šiaip kartais erzina... ką nori tą daro, principingos tokios, o kai man blogai aš iškart užsimanau šuns, bet kitavertus šuo per daug dėmėsio reikalauja.
ParašėKatinas
sapnabernis rašė:aš irg auginu, o gal tiesą sakant - nuomoju jai plotą :achtung nes ji savarankiškai gyvena, kur nori ten eina, ramaus būdo, pensininkė miestietė (savo jaunystę atkentėjus kaime lauke).

jo, nuomoji jai plota, o ji sumoka tau suteikdama malonuma su ja buti
ParašėKatinas
#219492 As myliu myliu myliu kates, turiu dvi ir visada noreciau tiek tureti, nes su dviem tiek pat bedu,kiek su viena =)
Vartotojo avataras
Parašė jura
#219692 Mano baltasis Pūkis šiandie buvo laukan išvykęs,kai parvyko, vos šoko negavau,iš balto katino į juodą pavirtęs,teks vonioj skalbti.
Vartotojo avataras
Parašė jura
#220603 Labai laukiu kito savaitgalio,mano namuose turėtų atsirasti balta katytė.Neramu tik,ar sugyvens du katinai po vienu stogu.
ParašėKatastrofa
#222101 Auginsiu juoda, juoda kaciuka :)
Vartotojo avataras
Parašė jura
#222105 Tai gal jau turi jį?
ParašėKatastrofa
#222125 Dar ne, jura, bet neuzilgo turesiu.
Parašė Arka
#222135 :valio o , kokia gražuolė
Parašė Underdog
#222138 Kokia faina Cikadelės katė
ParašėCikadelė
#222139 Katinas,mielieji :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#222378 OOOOII!!! :lakstau atrodo mano draugo katė turi brolį dvynį :achtung Cikadele, perduok savo grožiui, kad yra kas dėl jo galvą pameta ir bučkis :achtung :heart