Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
oksana rašė:Oi jau tas kuris pagrindinis aktorius (uzkrito)man jis labai nepatinka.tikras riesutas =)

Nesamone, jis kietas... =) Kaip jis zaviai uzsitraukia cigarete, kai koki blogieti nukepa..
ParašėTomash
#21590 Briusas Vilis. filme jis vos ne briusas visagalis :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Tomash rašė:Briusas Vilis. filme jis vos ne briusas visagalis :D :D

Visagalis... kad jam joks visagalis nebaisus... =) Va čia tai vyras... ane, mergos?
Parašė Praeive
#21786 Bjaurokas man. Rinkčiausi J. Malkovičių:)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#21791 Man tai Dzonis Deppas patinka :)))
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#21796 Man kaip vyras Colinas Farellas =)
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#21798 O man kaip boba tai, aisku, pamela anderson... :D O ka... papai didziuliai... kojos ilgos... moka viska... :D
Vartotojo avataras
Parašė Inga D
Agni rašė:paskutiniai 2 geri matyti filmai: deceiver (kas matėt, parašykit man į a.ž. kas buvo žudikas, nes nesupratau) .

Su Timu Rothu?

agha. filmas patiko. apskritai timas rothas yra nerealus ir universalus aktorius.

oi. vietoj to, kad atsaklyčiau, prirašiau tavo poste :D (agni :) )
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#21805 O va prisiminiau toki filma "Tukstantis devyni simtasis" apie toki pienista, kursai laive gime... su tuom paciu Timu Roth... aisku, pamelos ten nebuvo.... nu bet filmas labai grazus... =)
ParašėTomash
#21815 Nekviesti zmones, filmas gan idomus
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#22009 Noreciau pamatyti,Ziurejau dvd kainuoja 50lt,o parsisiusti mano kompas nenori kotai
ParašėTomash
Manigrivette rašė:
"Nereikalingi zmones", Tomai... :o =)
kas nutiko Manigrivette ? :?
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#22015 papasakokit apie ka filmas.noreciau ir as parsisiut, bet nete nelabai dar yra.
Vartotojo avataras
Parašė Inga D
Inga D rašė:
Agni rašė:paskutiniai 2 geri matyti filmai: deceiver (kas matėt, parašykit man į a.ž. kas buvo žudikas, nes nesupratau) .

Su Timu Rothu?

agha. filmas patiko. apskritai timas rothas yra nerealus ir universalus aktorius.

oi. vietoj to, kad atsaklyčiau, prirašiau tavo poste :D (agni :) )

Tai save pati pacituosiu :D

Geras filmas, man tokie ir patinka, kai nėra viskas aišku nuo pirmų kadrų. O tame filme, kaip nori, taip suprask. Bet atrodo, Rothas tą merginą (E. Shue? ) vis dėlto :evil: ...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#22114 rene zelveger. aš irgi manau, kad jis.

šiaip nerealus filmas yra su juo "keturi kambariai".