Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#182962 Kaip jus manote, kiek miegas itakoja depresija?...
Mano drauge susirgo, kaip as manau del miego ritmo ir pastovaus neishsimiegojimo ir moxlu...Ji jau ishsigyde...

Man liga kilo del kitokiu priezasciu..Taciau, man parupo mano miegas, nes dazniausiai as einu miegot 4-5 nakties, ir keliuosi 2-3 dienos..ishsimiegu lygtais, po 9 val kokias, gal 10..beabejo tenka ir neishsimiegot, kai del moxlu reikia eiti..

Taciau ar toks bioritmas labai kenksmingas?..T.y. ar yra skirtumas kai eini 3-4 miegot ir ishsimiegi, ar eini normalei miegot iki 12 ir taip pat ishsimiegi?...
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#182969 Man atrodo, kad kiekvienas žmogus turi savo individualų ritmą. Ir vadovautis reiktų būtent tuo natūraliu pojūčiu, o ne visuomenėje priimtu rėžimu.
Svarbiausia, kad gyvendamas tokiu ritmu, būtum darbingas. Jei taip miegodamas tu išsimiegi, pailsi, vėl gali produktyviai atlikinėti darbus, vadinasi viskas yra gerai. Negerai jei trukdo.
Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#182970 As turiu dar viena problema..Kuri jau vyrauja kogero 4 metus..As nezinau ka reishkia noreti miegoti..As einu miegoti tiesiog nes reikia..
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#182975 Tokia problema turi turėti priežastį /is.
Aš, pavyzdžiui, niekaip nesusitariu su savuoju miegu...iki 12-1 niekaip neužmiegu, o ryte sunku keltis.... ir rytai pas mane sunkūs būna.
Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#182977 Na as irgi niekada neuzmiegu ish karto, man prireikia kaip minimum vienos valandos, kol isisvajosiu ir uzmigsiu, buna ir ilgiau..O keltis man irgi sunkoka, dar kai surukau pirma cigarete, tai oro truksta, sirdis atrodo neplaka, kaip kosmose pasijauciu.. :( Ir beje tik atsikeles, visada bunu sunerimes..Kaip ant adatu..
ParašėKatinas
#183008 Tema,apie miega.Offtopica iskeliau i purvyneli =)
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
#183045
vikute rašė:Tokia problema turi turėti priežastį /is.
Aš, pavyzdžiui, niekaip nesusitariu su savuoju miegu...iki 12-1 niekaip neužmiegu, o ryte sunku keltis.... ir rytai pas mane sunkūs būna.


man irgi panasiai buvo, taciau dabar kai pries miega geriu mirtazapina kazkaip paprasciau uzmigt eina ir truputi anksciau, tik kad niekaip nesusikuiciu anksciau atsigulti.
Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#183047 jojo..va butent..labai tingiu eit miegot :D ..
Parašė Sunrise
#183049 deadcandance manu reiktų kokių raminamųjų pagert ir negulėtum valandą svajodamas, o eitum miegot. Nebūtina tuos AD ryt jei nėra reikalo ;) Nežinau kaip tau, bet man panašiu ritmu gyvenant būdavo bėdų... Aš neseniai atsikeliu pusryčiauju, kai kiti jau būna papietavę, o jei kur nors reikia dar nueit tai nevisada pavyksta, nei kai kurie ofisai ar parduotuvės 17-19h pradeda užsidarinėt....
Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#183057 as AD ne del miego geriu..as cia tik seip paklausiau, kaip veikia organizma miegai...
ParašėŠiršė
#183188 O man AD miego ritmą labai sureguliavo, daug mažiau naktinėju ir tvarkingai dešimtą einu miegučio :lakstau
Parašėdragonfly
#222170
deadcandance rašė:as AD ne del miego geriu..as cia tik seip paklausiau, kaip veikia organizma miegai...


man asmeniskai persimiegojimas sugadina visa diena :(
Vartotojo avataras
Parašė Jisatsu
#222202 Prieš imantis gydymo visada eidavo apie vidurnaktį, apie 1val. Nes kitaip užmigt negalėjau. Pradėjau gydymą, ėmiau vaistus visokius gerti, dabar einu kad ir 9 val. miegoti ir kuo puikiausiai užmiegu. Bet ir atsibundu be žadintuvo, net per anksti labai. Bet pavyksta dar man užmigti. O šiaip nuo tų vaistų jaučiuosi mieguistas labai, nors visą laiką taip jaučiausi, kai ir nevartojau vaistų.
Vartotojo avataras
Parašė neko-chan
#222706 o as namuose keistai "miegu", atrodo, nemiegu, bet sapnuoju :cry: gal po keliu dienu susitvarkys?
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#226283 Mano nuomone, miegas labai priklauso dar ir nuo to kaip yra laikomasi rezimo. Jei viena vakara einu miegoti 22h, kita - 2h nakties, taj ir miegas ir nuotaika, viskas issireguliuoja. Organizmas nera durnas. As taj galvoju, kad galima naturalu budu kazkaip sureguliuot miega. Reikia kazkaip ta padaryt, nes pvz as turiu priklausomybe lexotanoliui. Noriu uzmigti - geriu vaistu ir uzsimigdau, nenoriu miegoti negeriu vaistu...