Moderatorius: signs

Parašėnegative
#220544 nepasakosiu, gėda tikrai, ypač dėl džinsų, tiesiog nereikia prisigert kaip šlepetei. :D =)
dar esu pametus dviračio balną. :king
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#220556 Nu normaliai su tuo balnu ir džinsais :bloga
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#220558 as esu pametus sidabrine apyranke uz 200 lt :bloga
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#225158 Dabar va taip:

Paveikslėlis

Bet čia gerai. :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#225711 Na, ir kas man gali paaiškinti, kodėl nušvitimas ateina tik žengus pirmuosius žingsnius IŠ egzamino auditorijos? :D
Jei nebūčiau nusprendus mest šitų studijų - dabar baisingai grūzinčiau... O bet tačiau - situacija kelia juoka :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#225725 Kaip šiaip sekasi? :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#225749 Super :) Vėl pradėjau dirbti (man buvo paskelbtos nedidelės priverstinės atostogos, nuo kurių jau buvo pradėjęs čiuožti stogas).

Vienu momentu buvau pradėjusi paniškai ieškoti ryšio su žmonėmis (šiaip esu katinas ir draugijos nemėgstu), bet dabar vėl viskas gerai :)

Prieš porą savaičių numirė senelis. Tuo metu buvau Londone.

O šeštadienį pati vos neužsimušiau (vaikai - neikit ieškot malkų (laužui ) išgėrę. Tai pavojingą.). Baisiai išsigandau. Iki dabar šiurpas pereina prisimenant, kiek nedaug trūko.

Įsivažiavau su savo hobiu. Kasdien bent keletui valandų prisėdu prie atviručių.

Ir dar yra vienas toks vyrukas, kuris man smegenis susuko. Labai džiaugiuosi, kad susisukimas abipusis :D Ir labai erzina, kad gyvenam tolokai vienas nuo kito.

Ai, dar peržiūrėjau pirmus penkis Hauso sezonus (nors ir buvau labai skeptiškai nusiteikusi šio serialo atžvilgiu). Patiko. Parsisiunčiau pirmus du ar tris "Numbers" :D

Pradedu mąstyti apie grafikos studijas (savarankiškai. Irgi vardan hobio)

Ai, va.. Dar labai susibendravau su viena ex'sugyventine, su kuria buvo benutrūkstantis ryšys. Motera su "atributais". Turbūt vien todėl ir pakenčiam viena kitą :D

Labai pergyvenu dėl dvv.. Ir pykstu ant jos.

Va taip Dankanas ir gyvena per dienas. Nors, labiau per naktis. Vėl atsiranda problemų su miegu. Bet tai čia nieko naujo. :)

Ačiū, kad pasidomėjai. Buvo įdomu susimąstyt apie tai, kas dedasi :) Ir šiaip - dėmesys man patinka (wasntme)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#226039 http://www.youtube.com/watch?v=4F46w1M5A1E <- truputis pozityvo.

Dankanui gerai. Dankanas laimingas :)
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#226045 O kur dabar gyveni? Lietuvoj?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#226050 Norvegijoj vis dar.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#226064 Ačiū už pozityvą, smagiai susiklausė. :)))
Vartotojo avataras
Parašė mango
#226897 [Įsivažiavau su savo hobiu. Kasdien bent keletui valandų prisėdu prie atviručių]
Labas Dankanai, papasakok apie savo atviručių hobi. Sudominai, įdomu pasidarė :DD
Ar tu gamini atvirutes?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#226906 Aha :) Labai geras užsiėmimas, kai užpuola "beprasmiško laiko švaistymo" pojūtis.

Nuo vaikystės turiu siaubingą silpnybę visokioms kanceliarinėms prekėms. Ir nuo vaikystės esu siaubinga "kaupikė". Apie Kalėdas sugalvojau, kad visiems savo artimiesiems išsiųsiu po savo pačios padarytą atvirutę. Taip ir užsikabinau (nuo Klaėdų iki dabar jau ~150 padariau).
Pats darymo procesas visada labai ramina. Kadangi neturiu jokio "šablono", kaskartą tenka sukti galvą. Viskas prasideda nuo pagrindo popieriaus išsirinkimo. O tada.... Tiesiog rausiuosi tarp sukauptų iškarpų, šiaip niekučių, vyniojapojo popieriaus, siūlų, kaspinėlių ir mėginu kažką tarpusavy suderint. Jei nesusiderina savaime, išpiešiu pagrindą kokiais nors grafiniais elementais ir.... Klijuoju ant viršaus tai, kas man patiko "sankaupų" dėžėje.
Kai LABAI LABAI blogai jaučiuosi - siuvinėju. Popierių. Irgi gražios atvirutės gaunasi :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#226907 ~150 :O :super Lauksim daugiau nuotraukų kūryboj =) .
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#226924 tai kad baisiai daug darbo kol aš jas sukilnosiu čia... O ir formatai gaustųsi labai dideli... :war

Labai norintys pamatyti - brūkštelkit man į pm, atsiųsiu facebooko albumo nuorodą :baubas