- 2011 05 06, 06:57
Visi kažkuo tiki. Jei būtum visa žinantis tada būtų žinojimas, tačiau dabar tu turi pažinimo ribas, tai kas slypi už tavo pažinimo ir yra tikėjimas.
Visi kažkuo tiki. Vieni tiki mokslu, kiti dievu treti astrologija. Žmogus iš prigimties yra homo religiosus. Taip kad nuo to niekur nepabėgsi.
Moderatorius: Astro-Meška
- 2011 05 06, 21:33
Siūlau paskaityti vieną straipsnelį apie psichologinius dalykėlius kurie naudojami astrologijoje http://www.egzorcistas.lt/home/astrolog ... -issipildo
Man visai patiko
Man visai patiko
- 2011 06 02, 20:50
Astrologija pradejau dometis bandydama suprasti kas darosi su manimi, kai nebepakeliau vidinio skausmo, kaip sakant bandziau rasti sielos ramybe. Jeigu kam idomu, galiu papasakoti kodel as tikiu astrologija (tikraja, ne horoskopais laikrasciuose). Taigi esu svarstykle ir sio zenklo apibudinimas atitinka galima sakyti 80 %. O likusieji sudaro gimimo data, nes charakterio bruozams daro didele itaka menulio mazgai buve tuo metu kada gimeme. Todel ne visi to paties zodiako zenklo atstovai yra visiskai vienodi. Man astrologija - vienas is kapstymosi is tos velnio duobes, kaip ir daugelio jusu, budu. Padejo labiau save pazinti, nors taip iki galo ir nepazinau. Aisku, nereikia per daug stipriai to sureiksminti, bet kai sunku ir ieskai atsakymu del tam tikru dalyku, kartais astrologija labai padeda. Mano atveju - galvojau kad nenormali, niekada bedos nesibaigs, nebemaciau gyvenimo prasmes. Kapstydamasi internete atradau informacija apie asmeninius horoskopus. Pirma reakcija - skeptiska, bet pamaniau pabandysiu. Tuo metu buvo aktualus tik vienas klausimas - meiles sritis, nes tuo metu su draugu, kaip speju pergyvenome 7 metu krize. Reikejo atsakymu. Rezultasas ne visai toks kokio tikejausi (nes kaip zinia visi tikimes geriausio). Siek tiek pablogejo dvasine busena. Bet aisku pagalvojau kad tikriausiai astrologas ka nors sumaise ir pan. Tuomet kreipiausi i antra tik su konkreciu klausimu, kaip seksis gyvenime meiles srityje. Rezultatas - dar blogesnis nei pirmaji karta, nes placiau aprase visus mano bruozus, kurie neigiamai veikia santykius. Nors net nemaniau, kad tai galetu blogos savybes - galvojau tai yra naturalu. Nu zodziu galvojau, kad esu jau nurasyta tame reikale. Tada pamaniau - trecias kartas nemeluos. Tik tuomet, lyg tarp kitko, is treciosios astrologes uzsisakiau karmine analize. Apie ja suzinojau netycia, bet uzkabino. Joje vel tas pats - problemos ir butinos patirti pamokos meiles srityje. Tuomet bandziau vadovautis siokiais tokiais patarimais gautais is astrologu. Nors ir dabar ne visada pavyksta elgtis kaip deretu, BET po keleto savaiciu bus 8 metai kaip kartu su savuoju. O santykiai vis gereja. Zinoma, jeigu uzeina juodos dienos, tuomet atrodo viskas blogai, bet blogai buna visame kame, ne tik santykiuose..
Griztant prie pagrindines temos - astrologijos, tai kiekvienas pasirenka kiek kuo tiketi ar ne, manau svarbiausia, kad tik ji padetu tuo metu kai ieskai atsakymu.. Nors kartais jie buna ne visai tokie kokiu tikimes, bet bent jau galima pasidaryti isvadas, zinoti kaip siek tiek pakeisti viska i gera ir stengtis nekartoti klaidu. =)
Griztant prie pagrindines temos - astrologijos, tai kiekvienas pasirenka kiek kuo tiketi ar ne, manau svarbiausia, kad tik ji padetu tuo metu kai ieskai atsakymu.. Nors kartais jie buna ne visai tokie kokiu tikimes, bet bent jau galima pasidaryti isvadas, zinoti kaip siek tiek pakeisti viska i gera ir stengtis nekartoti klaidu. =)
Gyvenimas yra komedija tiems, kurie galvoja, ir tragedija tiems, kurie jaučia...
- 2011 06 04, 23:25
As taip pat gervinas
jura rašė:Vakar sužinojau,kad mergelės ženklas seniau vadinosi gervės pavadinimu,kaip bebūtų keista,bet per ekskursiją pati to nežinodama, atsistojau prie savo ženklo akmens.Labai įdomiai gidas pasakojo.
As taip pat gervinas
-------------------------
Visi mes čia bepročiai,
tik kai kurie daugiau.
Neišskiriam nei vieno,
nei Eglės, nei admino.
Miss S.
Visi mes čia bepročiai,
tik kai kurie daugiau.
Neišskiriam nei vieno,
nei Eglės, nei admino.
Miss S.
- 2011 07 19, 15:54
Esu VĖŽYS. Bet pastebėjau, kad mano charakteris labai būdingas SKORPIONUI: esu labai seksą mėgstantis žmogus, drąsus, ieškau nuotykių, be jų man depresija įsivaro, ypač esu pavydi ir pikta, neatleidžiu skriaudų. Taip turiu JAUČIO bruožų: pinigai mano gyvenimo meilė, patogumai, skanus maistas- be to gyventi negaliu. AVINO bruožai būtų- rizika, valdingumas. ŽUVŲ- svajingumas ir klajojimas ne šiam pasauly. Taigi esu labai maišytų zodiako ženklų. Iš VĖŽIO pusės turiu tik perdėtą jautrumą, uždarumą, drovumą, vertinu šeimą, mėgstu slėptis nuo visų, negaliu gyventi jei negaliu ko nors globoti ir rūpintis.
"You know, the only thing I can be is a writer. I'm absolutely unprepared for anything else. When you've lived the kind of life I have, you are good for nothing. Only writing can save you."- Anne Rice
- 2011 07 19, 16:20
Nezinau ar tas nuotykiu ieskojimas labai budingas skorpionui. Jie labiau iesko sunkumu, o ne nuotykiu. O pikto zenklo nera nei vieno.
Lestatas rašė:Esu VĖŽYS. Bet pastebėjau, kad mano charakteris labai būdingas SKORPIONUI: esu labai seksą mėgstantis žmogus, drąsus, ieškau nuotykių, be jų man depresija įsivaro, ypač esu pavydi ir pikta, neatleidžiu skriaudų. Taip turiu JAUČIO bruožų: pinigai mano gyvenimo meilė, patogumai, skanus maistas- be to gyventi negaliu. AVINO bruožai būtų- rizika, valdingumas. ŽUVŲ- svajingumas ir klajojimas ne šiam pasauly. Taigi esu labai maišytų zodiako ženklų. Iš VĖŽIO pusės turiu tik perdėtą jautrumą, uždarumą, drovumą, vertinu šeimą, mėgstu slėptis nuo visų, negaliu gyventi jei negaliu ko nors globoti ir rūpintis.
Nezinau ar tas nuotykiu ieskojimas labai budingas skorpionui. Jie labiau iesko sunkumu, o ne nuotykiu. O pikto zenklo nera nei vieno.
- 2011 07 19, 21:13
Skorpionas