- 2009 06 14, 22:05
Na butu gerai, kad jis ir nustatytu, kokio to gydymo man reiktu.. Butu gerai kad nereiketu gultis i ligonine, o individualus ar grupiniai pokalbiai turbut bus butini kaip gydymo dalis. Tiesiog gerai jei gydytojas pirma butinybe nelaiko skirti vaistu
Gal kas nors zino kaip pas si gydytoja pakliuti, registruotis? Ar reikia siuntimo?
Manigrivette rašė:Šiaip jau jis yra Psicoterapijos skyriaus vedėjas. Nežinau, ar jis užsiima tokiu gydymu, kokio tu nori. Abejoju tuo. Nors pabandyk - tikrai verta. Šiaip gydantis pas jį, arba guli ligoninėj, arba lankai dieninį stacionarą (grupės ir individualūs pokalbiai).
Jei nenori vartoti vaistų, joks gydytojas negali versti to daryti. Nu, nebent būtum jau nebesuvaldomas asmuo. Bent jau maniškis rekomenduoja, pataria, kaip gydytis ir leidžia man rinktis, ko noriu.
=)
Na butu gerai, kad jis ir nustatytu, kokio to gydymo man reiktu.. Butu gerai kad nereiketu gultis i ligonine, o individualus ar grupiniai pokalbiai turbut bus butini kaip gydymo dalis. Tiesiog gerai jei gydytojas pirma butinybe nelaiko skirti vaistu
Gal kas nors zino kaip pas si gydytoja pakliuti, registruotis? Ar reikia siuntimo?
choose life choose future