- 2008 01 08, 17:04
Pastebejau, kad mano tarpo mygtukas prastai funkcionuoja. Ir iaip klaviatura jau pavargusi.
Manigrivette rašė:Supratau, kad juokaji... =) O siaip Lietuvoj geru knygu niekas neleidzia, nes tiesiog neapsimoka. =) Yra slia prezdenturos toks knygynelis "Akadeine knyga". Jame kartais labiai pigiai ispardavineja klasika...
O apie visasita populiariaja psichologija... Tose knygose galima rasti kelis gerus sakinius ir pasibraukti kokiu markeriu... Tik tuos sakinius labai sunkoka rasti pilstymo is tscio i kiaura begalybeje. As va skaiciau kazkkios ten motereles "Man sekasi puikiai, Apie pozityvu mastyva". Kazkas panasaus. Ten yra geru patarimu, bet kiek popieriaus niekams isnaudta su visais tais itikinimais, kad mazdaug... Pasiziurek i veidrodi, tu jau lamingas. Ir siaip tos knygos - jau ne mano sritis. Bet serantis ir mastantis gali sau si bei tarasti. (Bent jau optimizmo savaitei.)
Nu taip... as irgi taip manau... va O. Lapina paemiau... ir vietu visai neblogu radau... bet siaip tai geriau paskaityti kokia gera uztikrinta knyga... va dabar skaitau Haxlio "Puikus naujas pasaulis"... labai idomi antiutopija... daug kas primena musu laikus... Po to stversiu vel ka tai tokio...