Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
Horacijus rašė:
Manigrivette rašė:O partneris tau netiktu?.. :?

Partneris bado... kai puti i lupas... o be to jis dvokia... =)

Geras pasirinkimas :super Bet tu atsargiai partneres ieskodamas... Nes ne visi, kas nesioja sijonus ir dazosi, siais laikais yra moterys... :wink:
ParašėTomash
#23427 is tavo posto supratau jog esi gerai buciaves vyra :bloga
ParašėTomash
#23430 Ka zmogus pasako as pabreziu, mano toks budas :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#23431 Patrick Suskind "Kvepalai"

Megstu knygas apie maniakus ir dievinu autorius su fantazija. :lakstau Suskind yra vadinamas populiariausiu Vokietijos vaiduokliu - jo nepagauna jokie zurnalistai ir apie jo biografija nieko nezinoma, isskyrus bendriausias datas. :super Genialus vaiduoklis, sakyciau. =)
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#23432 aš irgi taip nusprendžiau iš to posto...
bet labai gerai zalvarnis pasakė, man patiko.

aš irgi esu bučiavusi moterį, ir ne vieną, nors esu heteroseksuali, ir ką?
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#23433 Tada gerbiu tave uz atviruma. :super
Paskutinį kartą redagavo Jozhik v'tumane 2008 01 31, 03:21. Iš viso redaguota 1 kartą.
ParašėTomash
#23434 Stooop ponai ir ponios kalbam labai jau i pievas kitaip sakant offtopinam. nereikia baigiam
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
ZNS rašė:aš irgi taip nusprendžiau iš to posto...
bet labai gerai zalvarnis pasakė, man patiko.

aš irgi esu bučiavusi moterį, ir ne vieną, nors esu heteroseksuali, ir ką?

Ir nieko... Homoseksualumas siaip dabar madoj... :D Tad kodel kartais ne?..
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#23437 Mondimore, F.M. "Homoseksualumo prigimties istorija".

Man patiko. Idomiu faktu radau... Ir va, kas turi kokiu nesutarimu su savo seksualumu - verta paskaityti. =)
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#23438 žinai, alkoholis daug ką su žmonėm padaro... ir paauglystė, hormonai visokie. bet jau išaugau iš to, atrodo.

o kad nebūtų OT - labai įdomi knyga apie kenčiantį asmenį man buvo gėtės "jaunojo verterio kančios". gal teko kam vartoti šį produktą?
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#23441 Aga. Bet senokai... Taciau pamenu, kad labai patiko. =)
Parašė zalvarnis
#23442 Urshulos De Gan "Zhemjures burtininkas". deciau i viena lentyna su bacho "zuvedra" ir Coelo "alchemikas"...
beje apie Bacha, po "Zuvedros", nemazesni ispudi paliko ir jo "tiltas per amzinybe" bei "vienas"... o vat dar kitas jo kiek bandziau skaityt visiskai nebetiko...
Paskutinį kartą redagavo zalvarnis 2008 01 31, 03:51. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#23444 alchemikas yra skirtas skystapročiams.
išvis coelho ne rašytojas, o amatininkas. kepa įdomius ir kabliuojančius bestselerius su tikrai gerom mintim... tik kad tos mintys ne jo, o iš kitų protingų knygų, pvz biblijos.
paimi mintį, apvelki intriguojančiu siužetu ir voila. tik kad išliekamosios vertės - nulis.

dabar laukiu įsižeidusių coelho gerbėjų.
bet nesiruošiu keisti savo nuomonės, o jūs galite laimingai pasilikti savąją.
Parašė zalvarnis
ZNS rašė:alchemikas yra skirtas skystapročiams..
:D dar priminei to paties Coelo "11 minuciu" :super
joje vienas vienintelis puslapis visiskai kardinaliai pakeite mano visa gyvenima tureta tvirta nuomone apie sadizma...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#23457 pritariu ZNS.