Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Underdog
#235464 Vienatvė, vertybių nebuvimas žmonėse, visuotinė materializacija, visuotinė sexo manija, beprasmis smurtas, žmonių arogancija sėdint už kompo forumuose.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#235526
Underdog rašė:Vienatvė, vertybių nebuvimas žmonėse, visuotinė materializacija, visuotinė sexo manija, beprasmis smurtas, žmonių arogancija sėdint už kompo forumuose.


O kuo tau trukdo visuotinė sexo manija? Tas visur kišamas sexualumas, aišku, jau per gerklę lenda, bet realybėj, bendraujant su paprastais eiliniais žmonėmis tas nesijaučia.
Ir ne visi sėdintys forumuose arogantiški, žinai, paprastai mus erzina tai, ko ir pas mus pačius šiek tiek yra. Mane tai galutinai pribaigė kai kurių savo tiesos, kaip vienintelės galimos, brukimas, tai nebeleidžiu tiek daug laiko forumuose. Nors DK to nejaučiu.

Man tai depresija kyla dėl to, kad įsiveliu į beprasmiškus santykius, nes bijau prisirišti ir paskui kentėti. Dėl to, kad susikūriau kažkokį nerealų modelį, kokia turėčiau būti, ir bandau pateisinti kitų lūkesčius, o ne paprasčiausiai būti savimi. O tada pradedu vengti bendrauti, ir aišku, jaučiuosi vieniša. Bet po truputį jau viskas tvarkosi, kai pradėjau terapiją lankyt. Aišku, sunkus darbas dar laukia, bet kai pradedi matyti rezultatus, tai norisi eit toliau.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#235635 mano santykis su pasauliu (o tiksliau: vien tik su kitais žmonėmis, su kuriais turiu (ne)malonumą bendraut & būt tarpe jų)
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#262689 As bijau aukscio, dabar bandau nugaleti baime, bet esant aukstai pradedu jognei viduje nei isoreje nejauciu kartais balanso. Aukscio bijau o ekstrimus megstu. Argi ne beprotybe?
Vartotojo avataras
Parašė Revenant
#267976 Pavydas :( Esu visiskai apsesta pavydo. Blogiausia yra tai, kad pavydziu tiems, kam visiskai nereiketu, t.y. zmonems, kurie buvo su mano mylimuoju pries mane..
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#267980 O man ''dzyn'', kas anksciau su kuo buvo. Svarbiausia, kas yra dabar.

Revenant, O tu nepavydek, juk ka ismoko taviskis ant peciu nenesioja!
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268042 mane viskas snd nervuoja :twisted:
Parašė svetimapalata
#268348 mane tai kamuoja nuolatinio beviltiškumo ir bejėgiškumo mintys...jos taip u-knisa ir veda į mintis apie savižudybę.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#268353 svetimapalata, stabdyk savo mintis. Nereikia tokiais keliais sekti. Juk DK klube tavo buvimas man irgi svarbus! B)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#268359 ;gele ;boks svetimapalata ,as tau angeliuku siunciu ,kad tau padetu sunkiu momentu.
Parašė svetimapalata
#268456 ačiū jums labai labai
Parašė WindesKind
#268834 Slegia mintys apie tai, kad jau lygiai du mėnesiai, kaip mane paliko, tikriausiai, o gal ir tikrai, dėl mano klaidų ar žodžių, pasėtų santykiuose. O gal klysta abi pusės. Tačiau du su puse metų draugystės ir du metai šeimyninio gyvenimo (manoji turėjo dvynukes iš buvusios santuokos) buvo toks nuostabus laikas, kurio dabar nebėra. Ir tai žudo. Pjauna. Neįmanoma nieko daryt, nors ir stengiesi. Vienintelis išsigelbėjimas po darbo dienos tai pabuvimas su draugais. Net į vietas, kurias kartu lankydavome, stengiuosi nebeit. Nes žudo prisiminimai. Apsižliumbiu kiekvieną kart ją pamatęs ir kiekvieną kart vienas būdamas, nes to, kas buvo, nebėra. Saujos vaistų ir dažnai sieną paliečiantys kumščiai. Negaliu sau atleist to, kad nebėra šeimos, o taip be galo myliu visas tris ir žinau, kad niekas nepasikeis. Kartais tikrai atrodo norisi virve ant kaklo pasiūbuot..
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#268835 Sveikas prisijunges, WindesKind! Uzjauciu, kad siuo metu murgdaisi neviltyje. Nejaugi viskas baigta? Pats zinai - kad - ne. O tavo zinojimas, kad niekas nepasikeis - tik vidinio gedulo israiska. Nekankink saves ir nebekaltink - pacio saves baudimas nera kelias i geresni rytoju. Sekmes.
Parašė WindesKind
#268872 Sunku nekaltinti netekus to, kas brangiausia. O dėl pabaigos, tikrai atrodo, kad su šeimos iširimu, iširo ir maniškis gyvenimas. Sunku griebtis kažko. O žinojimas, kad ta moteris nebe su manimi, o gal su kažkuo kitu, dar labiau pjauna.