Moderatorius: Astro-Meška
- 2011 10 05, 11:16
Pats nelankau , bet viena zmogu zinau sake kaip nerimas uzeina ar pan , tai padeda tie pratimai
- 2011 10 08, 11:48
Man jogos pratimai pakelia nuotaika. Aplinkiniai mane pamate po jogos treniruotes pradeda klausti, kas man atsitiko, kad esu tokia laiminga. Tik yra toks dalykas, kad joga pradedu uzsiimineti, kai apsigydau nuo depresijos, nes kai sergu, tai nera jegu.
- 2011 10 09, 16:21
Nesu bandziusi lankyti jogos uzsiemimu ir nezinau kaip ten viskas vyksta. As darau pratimus namuose, viena. Daug ko ismoke mano buves draugas, nes jis buvo profesionalus sportininkas ir naudodavo ivairias jogos technikas.
mango123 rašė:As keleta kartu buvau,bet nuotaikos man nepakele,negaliu susikoncentruoti i pratimus,kai kvepuoju giliai tai siek tiek itampa sumazeja,nu bandysiu lankyt dazniau
Nesu bandziusi lankyti jogos uzsiemimu ir nezinau kaip ten viskas vyksta. As darau pratimus namuose, viena. Daug ko ismoke mano buves draugas, nes jis buvo profesionalus sportininkas ir naudodavo ivairias jogos technikas.
- 2011 10 20, 13:52
kaip ir visos sporto šakos kažkiek dailina, bet ne taip, kaip koks pvz body shapingas ir pan. tad jei pagrinde tik dėl dailinimo nori kažką pradėt sportuot, tai neapsimoka, geriau tada rinkis, kur orientuota į kūno dailinimą.
dangiska rašė:o padeda formuoti grazu kuna ? stangrina? as galvoju gal man eit..megstu tampytis lankstytis gimnastika kazkada lankiau
kaip ir visos sporto šakos kažkiek dailina, bet ne taip, kaip koks pvz body shapingas ir pan. tad jei pagrinde tik dėl dailinimo nori kažką pradėt sportuot, tai neapsimoka, geriau tada rinkis, kur orientuota į kūno dailinimą.
- Puslapis 1 iš 3
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3