Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Tomateja
#235594 Sveiki. Norėjau surasti žmonių, kuriems stresas, depresija sukelia skausmą. Įdomi jūsų patirtis, kaip sekasi gydytis. Man apie 8 metus skauda sąnarius. Kasdien. Gydytojai padarė begalę tyrimų, bet ligos nerado. Galiausiai psichoterapeutė pasakė, kad tai nuo depresijos.
Parašė egle4
#236587 skaudejo galva, atlikinejo begale tyrimu , magnetinius rezonansus, kraujagysliu tyrimus, nieko nerado, nusprende- nerviskai. :bloga Prirase leksatonilio. po kurio laiko - ryte istiko koma (truko smegenu aneurizma).Angelas sargas pakiso sparna, likau sveika ir gyva. Tai noreciau pasiulyt dar pasidaryt kokie tik bera ir pacius issamiausius tyrimus, nes gyditojai per greit nori nuo saves nusimest zmogu ir jo skausmus suvaryt nervu ligoms. Tai jei jau pripaise depresija, tai ir vaistu nuo jos turejo israsyt, ir sanarius nebeskaudet.
Vartotojo avataras
Parašė Madame
#236652 Migrena, nugaros skausmai, skrandžio skausmai...smagumėlis.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#236670 man skauda skrandi nuo nervu..bet as nekreipiu demesio..tik suprantu kad nervinuos
Vartotojo avataras
Parašė Madame
#236673 Tai į skrandį ir aš jau dėmesio nebekreipiu...
Parašė daldum
#236778
Tomateja rašė:Sveiki. Norėjau surasti žmonių, kuriems stresas, depresija sukelia skausmą. Įdomi jūsų patirtis, kaip sekasi gydytis. Man apie 8 metus skauda sąnarius. Kasdien. Gydytojai padarė begalę tyrimų, bet ligos nerado. Galiausiai psichoterapeutė pasakė, kad tai nuo depresijos.


Sveiki,visi, sveika,Tomateja. Manau turim panašią problemą. Man liga pasireiškė prieš 6m-pradėjo stipriai skaudėti nugarą, begales gydytojų aplankiau, kurie pradėjo gydyti nuo stuburo išvaržos (mat tyrimų metu pasirodė, kad tokią turiu), bet būklė tik blogėjo, pradėjo po kokių metų stipriai skaudėt ir kelių sąnarius, visi bandymai gydyti buvo neveiksmingi, dažni net dar labiau kenkė. Taip per kelis metus nuo skausmų beveik nebelipau iš lovos. Galų gale patekau psichiatrų globon Vilniaus GPL. Ten pagalbos ir sulaukiau. Paskyrė gerti Cymbaltą ir Fluanxolį(juos geriu po šiai dienai jau virš 2m.), aišku leido ir kt. vaistus, kurių pavadinimų nebepamenu. Tik po kokių nepilnai 2 mėn. gydymo pradėjau jausti pagerėjimą. O šiai dienai nugara beveik nebeskauda,tik kojų sąnariai dar skausmingi, bet jau irgi žymiai mažiau. O kaip Tu gydaisi? Pasidalink savo vargais? Kaip sekasi kitiems su panašia liga kovoti?
Vartotojo avataras
Parašė Girl
#236818 Man skauda skrandi. Nors zinojau, kad sergu depresija gan seniai, bet pradejau gydytis butent del skrandzio, nes nebegalejau pakelti skausmo. Nors ir gydymas nepadejo...vis dar skauda. Dabar jauciu kad skauda ne tik skrandi bet ir nugara, pradeda paniskai niezteti rankas... :(
Parašė daldum
#236834
Girl rašė:Man skauda skrandi. Nors zinojau, kad sergu depresija gan seniai, bet pradejau gydytis butent del skrandzio, nes nebegalejau pakelti skausmo. Nors ir gydymas nepadejo...vis dar skauda. Dabar jauciu kad skauda ne tik skrandi bet ir nugara, pradeda paniskai niezteti rankas... :(

Jei skauda dėl depresijos, tai reikia gydyti būtent ją, nes užilgint ligą negerai, tada sunkiau būna ir bepagydyt ir vaistus gert ilgiau =) reikia. O, kad dėl depresijos skrandį skauda, tai girdėjau, kad čia gan dažnai pasitaikanti bėda, vienas pažįstamas net vemt kraujais buvo pradėjęs ir gydytojai nieko nerado tik pradėjus gydyti AD pavyko ligą pažaboti.
Parašė Vvol
#286996 Mano depresija pasireiskia daug somatiniu simptomu, tame tarpe ir ivairiais galvos, sirdies, skrandzio, sanariu, raumenu skausmais, is pradziu buvo neramu, bet kai issityriau, ir nustate, kad jie nervinio pobudzio, kazkaip palengvejo. Matyt pavarge nervai siuncia klaidingus signalus :) o vaistai bent jau man jokie nepadeda, labiausiai padeda visokie atsipalaidavimo pratimai, manksta, tinkamas dienos rezimas, nes vos tik daugiau streso patiri ir vel pradeda skaudet. Ypac jei neissimiegi.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#287004
daldum rašė: Paskyrė gerti Cymbaltą ir Fluanxolį(juos geriu po šiai dienai jau virš 2m.), aišku leido ir kt. vaistus,

as tik norejau paklausti daldum del Cymbaltos ,nes as irgi geriu siuos vaistus 1 metus ,bet pagerejimo nejauciu .O kaip jums padeda sie vaistai ?
Vartotojo avataras
Parašė Gr3ta
#287088 Depresija sukelia sielos skausmą.