Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#23800 Kafka. "Pilis"

Kai skaiciau knyga, jauciasi suprasta. Tie klaidziojimai, siuntinejimai is vieno zmogaus namu i kitus, nesusikalbejimas... Niekas nesuprato tamstos K. Ir tikrai todel, kad jis maste kazkaip visai ne taip. Visos problemos prasideda nuo musu paciu.

Karta rukiau laiptineje... Ejo pro sali toks girtas ciuvas... Ir paklause manes, ar as turiu problemu. Atsakiau, kad taip. Tada jis paklause: "Bet jugi tik tu apie tas savo problemas galvoji kaip apie problemas. Jei galvotm, jog tai nera problemos, tai jos ir nebutu problemos. Ar as teisus? Juk is tikro viskas priklauso nuo poziurio..." Grizinejo atsventes filosofjos egzamino islaikyma. :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#23837 pagaliau gavau prozaco kartą, laukia malonus savaitgalis. dar pasiėmiau "sielvartas po savižudybės", gal tai padės man labiau suprasti save ir kodėl mane taip kankina suicidinės mintys.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#23838 beje, aš prozaco kartos nevertinu niekaip. manau, kad tai tiesiog puikus būdus žmonėms sužinoti ką jaučia jų artimieji, sergantys depresija.
Parašėlakstute
#23839 prozako karta yra ir filmas, as tik filma esu jo maciusi ir nepasakyciau kad ispudingas. Manau knyga tikrai idomesne bus. =)
Parašėnemo
Agni rašė:pagaliau gavau prozaco kartą, laukia malonus savaitgalis.

Agni, o konspektų konspektėlių negavai? Lauktų dar malonesnis savaitgalis =) Nejuokauk, sesija ant nosies.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#23842 gavau, bet buvo labai sunki savaitė. turiu nors truputį atsigaut. konspektus jau atsispausdinau :eros
Vartotojo avataras
Parašė Marse
Agni rašė:pagaliau gavau prozaco kartą, laukia malonus savaitgalis. dar pasiėmiau "sielvartas po savižudybės", gal tai padės man labiau suprasti save ir kodėl mane taip kankina suicidinės mintys.

"Sielvarte..." tų atsakymų nerasi, bet gal rasi tai, ko nesitiki. Tai knyga apie savižudžių artimuosius. Kaip jie gyvena po artimųjų savižudybės
Paskutinį kartą redagavo Marse 2008 02 01, 14:39. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#23847 kadangi aš ją varčiau ir skaitinėjau, tai jau žinau, kad ten yra atsakymai. bent jau man.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
AUmba rašė:Merginos, ar tikrai reikia skaityti knygas apie depresiją, arba tarkim tų autorių Hesės, Kafkos, kurie rašė sigkdami. neperseniausiai su kolege išsikalbėjom - abi NEGALIM skaityti tos juodosios, nevilties literatūros - minėtųjų autorių, dar - Remarko, markeso.. Nors Šopenhaueris abiems patiko :lol: kažkokia savisauga nuo išprotėjimo, ar kaip?

Yra gi puikiu komiksu: "Zmogus voras".... ar ten koks "Transformeriai"... ir skaityti lengva, ir paveiksleliu daug ir geris triumfuoja...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#23849 horacijau, būčiau tikrai dėkinga, jei pasitenkintum bent keliomis spec. tau sukurtomis blevyzgų temomis. bent jau mane tai pradeda užknisinėti, kad iš kiekvienos temos padaromas cirkas.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:horacijau, būčiau tikrai dėkinga, jei pasitenkintum bent keliomis spec. tau sukurtomis blevyzgų temomis. bent jau mane tai pradeda užknisinėti, kad iš kiekvienos temos padaromas cirkas.

Pardon.... =) O kaip save is cia istrinti?
Parašė Praeive
#23914 Aumba, aš tai labai ryškiai pastebėjau, kaip negaliu skaityti/žiūrėti/klausyti su tam tikrom temom susijusios informacijos, šiuo metu jau truputėlį artėju prie jos, bet sau manau, kad paklausysiu savo ryškaus vidinio "neeeeee!!" tam tikrai informacijai, ilsėsiuosi nuo jos tiesiog
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#23917 ot as turiu knyga apie exceli, kuria tureciau nuodugniai isstudijuoti per savaitgali.
ir turiu pasiemus Michailo Chechovo aktorinius uzrasus, pagaliau isverstus i lietuviu kalba (ir kaip tai padariau ne as... juk nuo pirmo kurso planavau...)
ir nezinau ka pirmiau skaityti:)
kaip visada, protas kariauja su jausmais :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#23921 Visi apie "Prozako karta kalba"... As tik filma maciau... Man pasirode, kad pernelyg supaprastino jame depresijos siauba... Knygos neskaiciau, bet visai noreciau... Grynai palyginimui su filmu... Ir gal net savimi.
ParašėBegaline
Manigrivette rašė:Visi apie "Prozako karta kalba"... As tik filma maciau... Man pasirode, kad pernelyg supaprastino jame depresijos siauba... Knygos neskaiciau, bet visai noreciau... Grynai palyginimui su filmu... Ir gal net savimi.

knyga geresne. filme net desimtadalio to neparodo, kas knygoj. o kaip ten nerimo jausma apraso hrrrr. as skaciau seniai, dar nezinojau, ka reiskia tas nerimas... po neilgo laiko man teko su juo susipazint. iskart prisiminiau knyga