Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#227069 Norintiems turėti labai malonų, ramų ir beveik hipnotizuojantį garsinį foną, spausti ČIA

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#230424 Taaaaaip.. Ši diena buvo gera..

Pramokau žaisti su moco sankaba posūkiuose.
Buvau maloniai nustebinta, kad sumokėjo atostoginius ta kompanija, iš kurios išėjau su barniais. Neprašomi!
Susirašiau ir smagiai paplepėjau su mergaite iš praeities.
"Sumedžiojau" du ežiukus.
Susipažinau su kažkokiu naktiniu padaru, kuris taip pat užsiima ežių "medžiokle".

Savaitgalį nusimato paros su puse trukmės kelionė šiauriau į norgę.
Ir dar svečių sulauksiu.
Ir pagaliau iš Lietuvos parsibels vienas pažįstamas.

Smulkmenos... Bet vis tiek malonios.
=)
ParašėKatastrofa
#230425 :jap
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#239492 :flo
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#242236 kaip tu? kuo gyveni?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#242280 Sveika.. Sunkiai aš. Bet stengiuos po truputį judėt. Na, bent mintyse.
O tu kaip? :)
Vartotojo avataras
Parašė dvv
#242708 aš kažkaip....
tai gerai...tai blogai...tai energija...tai apatija....
Vartotojo avataras
Parašė Laura_Palmer
#243307 Dankanai Maklaudai, kas nutiko? Skaičiau visą istoriją, kaip ant kojų atsistojai, maniau, taip jau ir bus visad...
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#243339 Turbūt užsisėdėjau vienoj vietoj. Ne fizine prasme (per pastaruosius metus trijose šalyse pagyvenau). Tiesiog gavosi taip, kad vienu metu mečiau visas veiklas: darbus, universitetą, pomėgius. Ir.. Jau greit bus metai, kaip tiesiog stumiu laiką nuo šiandienos iki rytojaus. Persiilsėjau, taip sakant.. Ir persiilsėjau taip, kad nebeturiu energijos absoliučiai niekam.

Svarbiausias dalykas, padedantis man išsilaikyti pusiausvyroj yra laiko neturėjimas/kažkokia veikla, užimanti mintis. O dabar jo turiu per daug. Ryškiai per daug.

Bet nieko, jau vėl stojuosi ant kojų. Labai džiaugiuosi dėl to, jog suprantu ir žinau atkritimo priežastis. Nes kai žinai, KODĖL, lengviau išsiaiškinti, KAIP. :)

p.s. Net nemaniau, kad kažkas skaito mano šitą temą :war
Vartotojo avataras
Parašė Laura_Palmer
#243364 Skaito skaito, dar ir susidomėję:). Aš prieš užsiregistruodama čia viską beveik perskaičiau - sudomino tavo istorija, mat aš irgi taip - klumpu, stoju, jau, rodos, visai tvirtai, abiem kojom jaučiu žemę, ir... vėl klumpu:(
ParašėKatinas
DankanasMaklaudas rašė:Turbūt užsisėdėjau vienoj vietoj. Ne fizine prasme (per pastaruosius metus trijose šalyse pagyvenau). Tiesiog gavosi taip, kad vienu metu mečiau visas veiklas: darbus, universitetą, pomėgius. Ir.. Jau greit bus metai, kaip tiesiog stumiu laiką nuo šiandienos iki rytojaus. Persiilsėjau, taip sakant.. Ir persiilsėjau taip, kad nebeturiu energijos absoliučiai niekam.

Svarbiausias dalykas, padedantis man išsilaikyti pusiausvyroj yra laiko neturėjimas/kažkokia veikla, užimanti mintis. O dabar jo turiu per daug. Ryškiai per daug.

Bet nieko, jau vėl stojuosi ant kojų. Labai džiaugiuosi dėl to, jog suprantu ir žinau atkritimo priežastis. Nes kai žinai, KODĖL, lengviau išsiaiškinti, KAIP. :)

p.s. Net nemaniau, kad kažkas skaito mano šitą temą :war

Pries pradedama skaityti si posta pagalvojau, kad zmones ( ir as...) nuolatos turi ka nors veikti, begti, lekti ir skubeti, nes nemoka buti su savimi.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#243516 Katine, man atrodo, tavo mintis turi daug tiesos. Na, bent aš asmeniškai, pati su savim išbūnu apie pusmetį su malonumu, o tada prasideda "linksmieji kalneliai".

Tik ką suvokiau, kaip apleidau šią temą.. Tad pastarųjų pusės metų reziumė:

1. Mečiau universitetą. Atsimokiau trejus metus ir likus paskutiniesiems atėjo nušvitimas, jog gaištu laiką ten, kur savęs švelniai tariant neįsivaizduoju.
2. Išmokau važiuoti (ir įgijau teisę tai daryti) motociklu.
3. Pagyvenau trijose šalyse ir išsirinkau, kurioje norėčiau apsistoti ilgėliau.
4. Daug keliavau po Europą.
5. Pasidariau dar vieną tatuiruotę (ir jau planuoju, kaip ją papildysiu, kai sekantį kartą lankysiuosi Lietuvoje)

Dalykai išvardinti pagal "labiausiai džiaugiuosi" skalę. Jei reiktų perdėlioti pagal "svarbumą" - antros vietos džiaugsmas nukeliautų į ketvirtąją.

Galiu dar pasidžiaugti - visai šviežiai išlipau iš eilinio "mažojo atkryčio". Be didesnių tragedijų, pasekmių ar kitokio šlamšto, kurį reiktų taisyti. Vadinasi, sėkmingai susitvarkiau su savim ir situacija.
:king
Vartotojo avataras
Parašė Laura_Palmer
#243539 o velnias, nu bet univero tai gaila gal... ką studijavai?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#243547 Informatikos inžineriją.
Ir nė čiut čiut negaila. Kaip tik džiaugiuosi. Nežinau, gal aš kvaila, gal šiaip retard'ė, bet man nereikia popieriaus, kurio nenusipelniau ir kuris sakytų, jog aš kažką moku, kai aš nei moku, nei man įdomu. :)

Ir dar, kadangi buvau juodai ne savo vietoj, jaučiausi tragiškai. Ir visus tuos trejus metus, kol mokiausi, mąstydavau (tai mąstydavau, tai pabandydavau, na, pati supranti.. ) , kaip čia man užvertus kojas.
Taip šūdinai jaučiausi. Ir taip labai bijojau tėvų pasmerkimo 'jei mesčiau". Bet aš tai padariau - mečiau. Ir tėvai nepasmerkė, ir aš gyva.

:)
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#243582 keista, kad sugebėjai iškentėti NET 3 metus ir tik tada metei.
palaikau ir sveikinu, nes padariau tą patį, tik po 1 metų