Moderatorius: Astro-Meška

Ar yra DIEVAS?

47
51%
9
10%
16
17%
11
12%
10
11%
Vartotojo avataras
Parašė linn
Animus rašė:
linn rašė:dievai mes esame patys sau

:super

kodel manai taip pat kaip as?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Silva rašė:nreciau tiketi bet pasaulyje tiek neteisybes jei jis yra kodel tai leidzia

ar tu manai, kad tai Dievo pareiga lesiti ar neleisti?
ParašėKatinas
linn rašė:
Animus rašė:
linn rašė:dievai mes esame patys sau

:super

kodel manai taip pat kaip as?

na as galvoju,kad Dievas yra ne butybe,o daugiau kaip desnis ar energija.ir ji prieinama mums visiems
Vartotojo avataras
Parašė linn
#124532 visiskai tiksliai kaip ir as manau
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#124618 kodel pagal tikejima pareigas turim tik mes turim laikytis 10 dievo isakymu ir tt.o kodel dievui ,jei jis viska gali negali tekti preiga ginti nuskriaustuosius.
Kodel jis tik baudzia ,kodel neapsaugo.
ParašėKatinas
#124629 nieks nieko nebaudzia
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#124659 Kaip mano mama pasakytų-gamtoje nėra nei atpildo, nei bausmės. Yra tik pasekmės.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Silva rašė:kodel pagal tikejima pareigas turim tik mes turim laikytis 10 dievo isakymu ir tt.o kodel dievui ,jei jis viska gali negali tekti preiga ginti nuskriaustuosius.
Kodel jis tik baudzia ,kodel neapsaugo.

Ar kalbi is savosios patirties?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
CoffeeTime rašė:Kaip mano mama pasakytų-gamtoje nėra nei atpildo, nei bausmės. Yra tik pasekmės.

ismintingai tavo mama sako.
Vartotojo avataras
Parašė Virpesys
#238933 Gaila, bet nė vienas ir klausimo atsakymų nesutampa su manuoju XD Man toks "Dievas" neegzistuoja , kokį dauguma įsivaizduoja, mano manymu "Dievas" ir "Velnias" tėra tam tikros ego išraiškos.Velnias visai galėtų būti ego - žmogaus instinktų patenkinimas, o dievas- alter ego - kuris nepasiduoda instinktams ir yra valdomas principų.Arba, kad dievas yra ne tiek aukštesnioji jėga, kiek vienuma.Nors nesivadovauju krikščionybės principais,tačiau tikybą mokiausi 12metų ir susidariau nuomonę pagal mintį "dievas sukūrė žmogų pagal savo atvaizdą."-tai suprantu kaip teigimą, kad mes visi- esame vienas organizmas- dievas, tačiau susiskaidęs į daug mažų dalelių-mažieji dievai-kūrėjai , mes kaip nervų ląstelės, kartu sudarantys bendrą sistemą, ir pasiekus harmoniją su kitomis ląstelėmis patiriame vienovės būvį ,kuris vadinamas palaima ar nušvitimu.:)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#247853 Tikiu...
Parašė mariusss
#248030 Aš irgi tikiu.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#253046 Mano gyvenime yra Dievas.As tikintis.
ParašėKatastrofa
#253062 Aš nesu tikinti, bet tikiu į kažką, tarsi į kažkokį dievą, esantį many. Tikriausiai į save, paprasčiau pasakius.