- 2012 03 04, 20:34
Taigi, ką manot?
Moderatorius: Astro-Meška
- 2012 03 05, 08:10
Su šakute :P
enigma rašė:tai papasakok, su kuo čia valgoma. :)
Su šakute :P
Make a change kill yourself
- 2012 03 07, 00:20
degint ant lauzo juos...niokoja kapus..kankina gyvunus...na o jei civilizuotai kalbant vis del to ne 19 amzius tai i kalejimus tokius toliau nuo normaliu zmoniu...va ka as galvoju...pries pora metu kapines musu isvarte aciu dievui musu kapo nepaliete ..
- 2012 03 07, 23:39
su okultiniu satanizmu kapų niekinimas nieko bendro neturi. su gyvūnų kankinimu taip pat. nors kita vertus tu mėsos nevalgai? odinių batukų nenešioji? banko kortelės neturi? ar tai ne kankinimas?
dangiska rašė:degint ant lauzo juos...niokoja kapus..kankina gyvunus...na o jei civilizuotai kalbant vis del to ne 19 amzius tai i kalejimus tokius toliau nuo normaliu zmoniu...va ka as galvoju...pries pora metu kapines musu isvarte aciu dievui musu kapo nepaliete ..
su okultiniu satanizmu kapų niekinimas nieko bendro neturi. su gyvūnų kankinimu taip pat. nors kita vertus tu mėsos nevalgai? odinių batukų nenešioji? banko kortelės neturi? ar tai ne kankinimas?
- 2012 03 20, 16:56
Pirmiausia jei pradedi tema apibrėžk kas tai yra , nes tai rodo tavo neišprusimą ir tik norą šnekėti nesąmones .
Mano sielai gerai, dabar jau gerai
- 2012 03 20, 17:12
kur tu čia matai nesąmones? apibrėžk :-)
jei nežinai kas tai yra tai ir nelysk į temą, kuri prasideda žodžiais "ką manote" nes tokio pobūdžio klausimai paprastai būna skirti tiems žmonėms, kurie turi savo nuomonę pateikta tema.
taika
Partizanas rašė:Pirmiausia jei pradedi tema apibrėžk kas tai yra , nes tai rodo tavo neišprusimą ir tik norą šnekėti nesąmones .
kur tu čia matai nesąmones? apibrėžk :-)
jei nežinai kas tai yra tai ir nelysk į temą, kuri prasideda žodžiais "ką manote" nes tokio pobūdžio klausimai paprastai būna skirti tiems žmonėms, kurie turi savo nuomonę pateikta tema.
taika
- 2012 03 20, 17:49
Visi žino sąvoką satanizmas , o kas tas okulitinis turbūt ne , bent jau ne dauguma .
Na gerai pats žodis okultizmas reiškia tiesą, kuri nėra visiems žinoma arba užslepta. Arba tiksliau šiuo atvėju užslėptų nežinomų žinių, tiesos, informacijos siekimas netradiciniais būdais.
Tačiau aš nematau didelio skirtumo tarp satanizmo ir okulitinio satanizmo . Jei esi toks protingas paaiškink skirtumus .
Na gerai pats žodis okultizmas reiškia tiesą, kuri nėra visiems žinoma arba užslepta. Arba tiksliau šiuo atvėju užslėptų nežinomų žinių, tiesos, informacijos siekimas netradiciniais būdais.
Tačiau aš nematau didelio skirtumo tarp satanizmo ir okulitinio satanizmo . Jei esi toks protingas paaiškink skirtumus .
- 2012 03 20, 18:29
Aš nesu protingas. Ir kalba ne apie skirtumus, o reiškinį. Bet kokiu atveju, nejau manai, kad jei kurčiau temą pvz "ką manote apie nyčės filosofiją"? turėčiau tiems, kurie nežino kas yra nyčė parašyti straipsnį apie jį, o tiem kas nežino kas yra filosofija straipsnį apie filosofiją (nors veikiausiai straipsnių neužtektų, reiktų mažų mažiausiai trijų knygų; apie nyčę, apie filosofiją ir apie nyčės filosofijos interpretacijas visais įmanomais atvejais). būtų kvaila ar ne? juk yra gūgle ir bibliotekos tiems kas ko nors nežino, o tie kurie žino pasako savo nuomonę pasiūlyta tema. elementaru.
"okultinis satanizmas" yra tokia pat plati tema.
"okultinis satanizmas" yra tokia pat plati tema.
- 2012 03 20, 18:43
Aham... o tu pastebėjai kad ši tavo tema tiesiog verda ?
Baik išsipisinėti ir paaiškink apie ką vedi temą , gal mums svarbi pirmiausia tavo nuomonė šiuo klausimu .
peace .
Baik išsipisinėti ir paaiškink apie ką vedi temą , gal mums svarbi pirmiausia tavo nuomonė šiuo klausimu .
peace .
- 2012 03 20, 19:34
Aga pastebėjau. 177 peržiūros ir 9 atsakymai. Na ir kas? Mano nuomonė apie satanizmą ir okultinį, ir nelabai yra tokia pati, kaip apie bet kokią kitą religiją ar filosofiją- tai yra įdomu, bet nėra mano gyvenimo pamatas. Nesuprantu, kur tavo nuomone aš "išsipisinėju"? apie paaiškinimą gi jau rašiau. plėstis tingiu, o labai labai paprastai tai va:
satanizmas, kaip jis suprantamas dabar atsirado, kaip tetralizuota krikščioniškų apeigų parodija. Vėliau transformavosi į tai ką maždaug galėtume pavadinti "kraštutiniu humanizmu" šis kartu su magija (tavo paminėtas "žinių" ieškojimas ir pan, beveik pataikė, bet čia žinios yra ne tikslas savaime, o daugiau, kaip priemonė norimam tikslui (pinigams, galiai, valdžiai ar pan) pasiekti) ir sudaro okultinį satanizmą. Na šūdinai ir primityviai aš čia paaiškinau. Bet jau sakiau, kad knygos rašyti nesiruošiu :-P
satanizmas, kaip jis suprantamas dabar atsirado, kaip tetralizuota krikščioniškų apeigų parodija. Vėliau transformavosi į tai ką maždaug galėtume pavadinti "kraštutiniu humanizmu" šis kartu su magija (tavo paminėtas "žinių" ieškojimas ir pan, beveik pataikė, bet čia žinios yra ne tikslas savaime, o daugiau, kaip priemonė norimam tikslui (pinigams, galiai, valdžiai ar pan) pasiekti) ir sudaro okultinį satanizmą. Na šūdinai ir primityviai aš čia paaiškinau. Bet jau sakiau, kad knygos rašyti nesiruošiu :-P
- 2012 03 20, 22:37
esi neteisus, benderi.
įsivedžiau kaip tyčia į google tavo okultinį satanizmą kabutėse. ir nieko mandro neišmetė.
teikis pradėdamas diskusiją ir vesti ta linkme, ir supažindinti, kažkuo užkabinti.
o jau vien dėl peržiūrų skaičiaus ir ats skaičiaus turėtų pasidaryti aiškiau, kad kažkokiu neteisingu keliu eini norėdamas diskutuoti.diskutuoti.
įsivedžiau kaip tyčia į google tavo okultinį satanizmą kabutėse. ir nieko mandro neišmetė.
teikis pradėdamas diskusiją ir vesti ta linkme, ir supažindinti, kažkuo užkabinti.
o jau vien dėl peržiūrų skaičiaus ir ats skaičiaus turėtų pasidaryti aiškiau, kad kažkokiu neteisingu keliu eini norėdamas diskutuoti.diskutuoti.
- 2012 03 21, 16:18
niekur aš neinu ir nenoriu nueiti. tiesiog buvo klausimas: ką manote? ir jei nieko nemanote, papraščiausiai nieko nerašote. jei nemokate naudotis internetinės paieškos sistemomis tai tylite dar labiau. įvesk, enigma, tarkim fras zwartjes kabutėse ir ieškok info apie jį lt kalba. šūdą rasi, nepaisant to, kad tai didis ir pripažintas kūrėjas. taip kad tavo nusiskundimai dėl informacijos neradimo yra ne į temą. arba tiesiog ieškai prie ko "prisipisti"-
http://files.myopera.com/eknygos/blog/A ... iblija.pdf
http://www.satan.lt/Religijos_Gniauztuose
čia popsas tose nuorodose, bet lietuviškai nieko geresnio nerasite. radau per google. pzdc kaip sunku buvo.
o čia yra zwartjeso filmai. dedu, kad vėl neprisiknistumėte nuorodą:
http://www.ubu.com/film/zwartjes.html
(jaučiu jei taip ir toliau reikės kas antrą teiginį įrodyti absoliučiai nepatikimais internetiniais šaltiniais. svarbu tik kad ant lėkštutės pateikti būtų)
negative rašė:esi neteisus, benderi.
niekur aš neinu ir nenoriu nueiti. tiesiog buvo klausimas: ką manote? ir jei nieko nemanote, papraščiausiai nieko nerašote. jei nemokate naudotis internetinės paieškos sistemomis tai tylite dar labiau. įvesk, enigma, tarkim fras zwartjes kabutėse ir ieškok info apie jį lt kalba. šūdą rasi, nepaisant to, kad tai didis ir pripažintas kūrėjas. taip kad tavo nusiskundimai dėl informacijos neradimo yra ne į temą. arba tiesiog ieškai prie ko "prisipisti"-
http://files.myopera.com/eknygos/blog/A ... iblija.pdf
http://www.satan.lt/Religijos_Gniauztuose
čia popsas tose nuorodose, bet lietuviškai nieko geresnio nerasite. radau per google. pzdc kaip sunku buvo.
o čia yra zwartjeso filmai. dedu, kad vėl neprisiknistumėte nuorodą:
http://www.ubu.com/film/zwartjes.html
(jaučiu jei taip ir toliau reikės kas antrą teiginį įrodyti absoliučiai nepatikimais internetiniais šaltiniais. svarbu tik kad ant lėkštutės pateikti būtų)
- 2012 03 21, 17:14
tūnok ir toliau savo neapykantos vėmaluose.
- 2012 03 21, 17:20
benderi,arba pats rmaliai pradedi rašyt ir užvedi žmones ir apšvieti,kuo skiriasi satanizmas nuo okultinio satanizmo,arba trinu temą.
Mano sapnų nieks neperskaitys-
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- Puslapis 1 iš 4
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3
- ,