Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#228746 aha
Vartotojo avataras
Parašė Zvakide
#252768 Mano manymu gyvunai yra gerokai auksciau uz zmogu. Banaliai tariant ,jie tiesiog geresni,nuosirdesni ir tikresni. Man tarkim labai daug ka pasako apie zmogu tai,kaip jis ziuri i gyvunus,kaip su jais elgiasi.Jei ziuri i juos is auksto -nevertas demesio zmogus. Jau nekalbant apie ziauru elgesi su gyvunais..-sitai isvis sveiku protu nesuvokiama ir niekaip nepateisinama. Gal todel visada labai zavejausi savo dieduku,kuris diena is dienos rupindavosi savo gyvuliukais-karvem,parsiukais,vistom,suniuku ir katytem..:)Ir tai buvo jo gyvenimo dziaugsmas.
Siuolaikinis zmogus isvis slykstus pasidare-tik as as as berupi jam. Visame kame iesko naudos..ai,bet nesiplesiu,nes sita tema kalbant man visada uzverda kraujas :D
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#252770 Zvakide, gal tu vegane? :-)
Vartotojo avataras
Parašė Zvakide
#252880 Taip :)
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
Zvakide rašė:Taip :)

saunu :-)
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#262860 As zaviuosi insektais- darbstuolemis skruzdelem, kaip jos sauniai savo darbo tikslus organizuoja... Ir tikriausia depresijom neserga, ir psichiatru nereikia :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#262869 Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#262873 atsiprasau labai ,paprasysiu moderatoriaus ,kad istrintu.Norejau viena paveiksliuka ideti.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
maingirdas rašė:atsiprasau labai ,paprasysiu moderatoriaus ,kad istrintu.Norejau viena paveiksliuka ideti.

nieko tokio, vietoj dvieju ziurkiu 6 patapo...
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
maingirdas rašė::D gausiu velniu...

negausi, pasiteisink, kad vietoj 6 ziurkes i viena paveiksla netilpo, todel dalimis atsiuntei :D