Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#238431 Taip taip, čia laabai individualiai kaip ir pas žmones :da Net va svečiuos mama-katė rėkia visa gerkle, o jos sūnus -katinėlis, taaip kukliai nuleistai tik kniaukteli :)
ParašėKatastrofa
#238435 Mano mažė serga.. Vemia, nevaikšto, tik guli, nevalgo.. :(
Vartotojo avataras
Parašė Lifelover
#239677 Mano viena iš svajonių yra turėti katę, sakoma, kad šia gyvūnai jaučia žmogaus būsenas. Jie labai mieli padarėliai, meilūs ir draugiški. Būtumėm turėję kačiuką/katytę, bet mama uždraudė, nes gali pridergt kampuose neišmokinta, subraižyt sienas, sudraskyt baldus... Gaila.
ParašėKatastrofa
#239698 Jei baudi, auklėji kačiuką nuo mažumės, kad taip daryti negalima, jis taip ir nedarys. Mano katulės jau nebebraižo sienų, reikaliukus daro tik į dėžutę.
ParašėKatastrofa
#246958 Kita mano "tatūškė" bus maža juoda katytė :)))
ParašėKatastrofa
#253194 Mano katulei morčius. HELP. Ieškau švaraus, tvarkingo, gražaus katinuko. Noriu, kad ji vaikučių susilauktų. Rašykit į PM, kas galit padėti, nes čia, kur gyvenu, aš draugų neturiu, kurie galėtų pagelbėti.
Parašė Gibsonas
#256138 aš tai nesuprantu kaip galima auginti naminius gyvunus. man rodos jie tik nelaimingiems žmoniems, kurie negali gauti tikros žmogiškos meilės. todėl tenkinasi surogatais.

katės prigimtis yra plėšrūniška. jinai ir turi dergti ant kiekvieno kampo ir draskyti. O va iš jos padaro neaišku ką ir įkalina. Įsivaizduokit jums tai padarytų. Ir kas žiauriausia: jie tai vadina MEILE gyvunams!!!! :super
žmonės badauja pasaulyje, o jie šeria gyvunus...

absurdų absurdas
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#256149 As visiskai su Gibsonu sutinku del gyvunu.Dauguma nelaimingu zmoniu ir augina gyvunus,kad nebutu liudna.Mano kaimyne gyvena viena ir turi suniuka.Ji sake taip mylinti,kad net su juo miega ir kalbasi.
Parašė kurmis
#257186 paliko vyras, nerado jėgų jam atleisti, tai nusipirko šunį...
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#261570 Visą gyvenimą gyvenu su katinais ir neisivaizduoju kaip galima gyventi be gyvūnų.Aš juos myliu labiau negu žmones,nes jų meilė yra tikresnė,jausmai sąžiningesni,jie niekada neišduoda,niekada nesityčioja ir niekada nemeluoja.
O čia mano Dobilas-

http://imageshack.us/photo/my-images/513/picture831.jpg/
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#261736 Cia as maciau tavo Dobila ?
;kot
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#261741 Beje,mano Dobilas yra mergaitė :D Šiaip,liūdna jos istorija,nes radau ją kieme su sulaužyta priekine koja ir nuplėšta uodega...koją deja teko amputuoti ir dabar ji pas mane turi invalidumą-bėgioja ant trijų.Bet bėgioja taip lyg turėtų visas keturias,labai aktyvi ir žvitri katytė. :cat Gaila tik,kad traumą patyrė visam gyvenimui...Nežinau ką jai teko išgyventi,bet žmonių bijo iki šiol.Taip ir gyvenam abi-kankinamės dėl sociofobijos,nepasitikim žmonėmis,esame įtarios.Taip sakant "tokia tokią sutiko." warm
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#261742 Tu esi geros sirdies :heart
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#261840 Su gyvūnais aš visada geros širdies,nes laaaabai juos myliu. B)
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#261846 Dobilas mergaite :DD Pas mano drauge gyveno Sniege, kuriai teko tapti Sniegium :achtung
Vargsiuke tavo Dobilas... as irgi labai myliu gyvunelius. karta norejau paimti akla katyte, bet per daug nepastovus mano gyvenimas dabar:/