Moderatorius: Astro-Meška

Ar yra DIEVAS?

47
51%
9
10%
16
17%
11
12%
10
11%
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Mints rašė:O man Dievas atsiuncia gerus zmones.
protingai Mints masto...
Parašė mariusss
#253071 Dievas dažniausiai ir veika per žmones :)
Parašėnegative
#253073 o už mane Dievas išsilaiko įskaitas
Parašė mariusss
#253075 :D ateina Dievas, atsisėda su ilga barzda, simbolizuojančią išmintį ir išlaiko visas įskaitas :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#253390 Daug forume tikinciu. Labai gerai :angel
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#253391 Dabar visi tiki. Kas i ka.
Vartotojo avataras
Parašė AngelMuerte
#253520 Ieškau, ieškau Dievo, ir niekaip nerandu. Einu į bažnyčią retkarčiais - tuštuma, kažką sielos gelmėse lyg truputį paliečia, vaikystės atsiminimus turbūt labiau, o ne tikėjimą. Domėjausi savo laiku ir budizmu, ir islamu, ir pas krišnaitus vaikščiojau... Ir paskui savo personalinį "dievą" susikūriau. Ir nieko, nieko, nieko... Dievas slepiasi saulėlydžio spalvose. Ten jis aiškiausiai regėti. Kitur jo išvysti ir pajausti nesugebu.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#253587 Kai kada praeina daug metu, kol zmones randa Dieva, kitiems tai ivyksta staiga ir netiketai.... Sunku paiskinti, kodel.... Tik kai susitinki su Dievu, kai priimi Ji i savo gyvenima, tik tuomet suvoki, kad Jis visa laika buvo salia, o kazkodel ieskojai Ji svetur.... Jis visa laika beldesi i tavo sirdi.... bet mes nebuvom jautrus, ir negirdejom.... Paradoksas... itiketi galima ir dykumoje, kur nera jokiu baznyciu, jokiu pamokslu, nieko, kas mus palaikytu is isores.... tik vienas Dievas esantis musu sirdyje... MEILE, TIKEJIMAS IR VILTIS....
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#253589 :super Visiskai palaikau! 100%
ParašėKatastrofa
Sandra rašė:man tai toks poziuris nepriimtinas....tai jei nera sielos, kaip tu po 1000 metu atgimsi?
Klausimas, tau Horacijau:
meiles jausmas (nu ji tai zmones turi arne, na bent jau vaikui tai turi) priklauso KUNUI ar PROTUI?

Sielai jis priklauso.
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#254489 Siela tik materija, kuri keicia pavidala po zmogaus mirties...realiai mes dar labai mazai zinom apie visa ko suvokima....ir gyvenam tik 4 dimensijoj :DDDD
Vartotojo avataras
Parašė ladyruby
#254619 vakar buvo blogai palike man nakti, visa kaire kuno puse pradejo tirpti...galva suktis, oro trukti.. salutinis vaistu poveikis didelis...uzmerkus akis pamaciau Dievo atvaizda...pirma karta, kaip as issigandau ;( ....
Vartotojo avataras
Parašė comes
#255156 Manau, kad kiekvienas is musu turi susikures savo Dievo "portreta" .... gal taip lengviau.... Bet is tikruju niekas nezino kaip Jis atrodo, tai Dvasia....
ParašėDorian Gray
#269468 Aš 100% ateistas. Gal net dar labiau į neigiamą pusę. Jokie dievai man padėti negali.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#269470 Cia sovietiniais laikais ir tiktu tokie pasisakymai apie tikejima .