Moderatorius: mango

Parašė Perla
#19749 saunuole tavo katyte :flo o vis dar ciaudi?skaiciau supermamose kad irgi kate ciaudo ten sako gali buti nuo kraiko o tu pakeitei ji?gal ilgokai nekeistas?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#19773 agha ten mano katė čiaudo :D kraiką rimtai senokai keičiau :bloga reik pakeisti, nekenčiu šito darbo :aciu
Parašė Perla
#19816 aisku taip ir pamaniau kad ten tu ,nes labai jau didelis sutapimas butu jei ne tu :D Tai greit pakeisk kraika ir pranesk mums kaip tavo katas.
P.s man labai patinka kraika keisti :D jei buciau arciau ateiciau pakeisciau :D
Vartotojo avataras
Parašė Loreta
#20046 turiu katina, kuris irgi čiaudė. kraigo keitimas nepadėjo. kai nuvežiau pas veterinara paaiškėjo kad jis turi kirminu. pasirodo tai irgi sukelia čiauduli.
:da
Parašė Perla
#20406 Agni kaip tavo katas?
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#20434 As gyvuneliu neturiu, nors labai noreciau... :roll: Bet gyvenu studentu bendrabuty... Nesinori kankinti gyvunelio. =) Noreciau auginti ziurke. Buvusiam kambary auginome. Kokios jos protingos... :shock: =)

Katinai... Mano mociute augina kate, kuri turi du vardus - arba Katyte, arba Pupyte... =) Kadangi mano mociute dabar kaip ir viena gyvena, tai ta kate - jai kaip vaikas. Lepina kaip galedama. Griztu namo, ziuriu - kate ant stalo sedi. Sakau mociutei: "Visai mociute apsileidot su tuo katinu - taigi plauku ant stalo pilna bus!" Tasyk nuvare... Griztu kitakart... Ir ka jus manot! Ji tiesiog negali Katytei ko nors neleisti... =) Nors siaip ji labai tvarkinga moteris.

Ta kate nevalgo tokios desros, kokia valgau as - jai per prasta. Kai nori meiles - isitaiso pas mociute ant kelenu, murkia... Glaustosi apie veida. Grazu ziureti. :)))
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#20459 Pas mus gyveno visas zoologijos sodas :cat turėjom nepaprastai protingą ir jaukų žiurkės patinėlį Filka, kartu gyveno ir didelis šuo, Maskvos sargybinis Bartas; vėliau atsirado jūrų kiaulyčių porelė - Zapukas ir Bitutė, kurie vedė būrius kiauliukų, kuriuos dovanojom geriems žmonėms; netrukus prie kiaulyčių prisijungė pašėlus triušiukė Pulytė. Linksma būdavo nerealiai, prisijuokdavom, prisidūkdavom su tais mielais augintiniais. Bet baigiantis vieniems metams visų augintinių neliko. Baisi buvo metu pabaiga. Pamenu, grįžau iš ligoninės ir su dukra bei mama nuskubėjom pasiimti katytės Ziuzės. Ji ir šiandien su mumis. Kai pagalvoju, jau nebenorėčiau gyvent be jokio augintinio. Baisi tuštuma namuose, jokio geros dvaselės nėra, niekas nelaukia ir nepasitinka grįžtančio namo. Visiems rekomenduoju gyvūnėlių terapiją. Jie kitaip nei žmonės parodo geriausius jausmus savo šeimininkui :heart
Parašė Perla
#22841 Saldus miegelis
Paveikslėlis
Kas drįso pažadinti?
Paveikslėlis
Žiovauju.Argi maži mano žabtai?
Paveikslėlis
AS netikras :ax:
Paveikslėlis
Po šios foto drįstu abejoti,kad mes šiuo metu telpame i standartus :oh
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#22856 Tikrai katininskas tavo katinas-ir is liemens ir is stomens. =)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#22868 dieviškas grožis :super
Parašė Perla
#22951 dekui :flo
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#23001 norėčiau įspėti kačių augintojus, kurie dar nežino: nešerkite savo augintinių prekybcentrių maistu. nuo jo katinams būna akmenligė.
veterinarijos vaistinėje pirktas profesionalus sausas maistas brangesnis, bet jo reikia mažiau, taigi išeina tas pats.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#25823 britnyte:

Paveikslėlis
Parašė Perla
ZNS rašė:norėčiau įspėti kačių augintojus, kurie dar nežino: nešerkite savo augintinių prekybcentrių maistu. nuo jo katinams būna akmenligė.
veterinarijos vaistinėje pirktas profesionalus sausas maistas brangesnis, bet jo reikia mažiau, taigi išeina tas pats.

manau zmones kurie augina katias zino kad neverta serti maximiniu maistu.na bent jau as tikrai neduodu is maximos =)