Moderatorius: signs
- 2012 06 13, 21:36
Kaip suprantu,tau Alekseičikas labai patiko.Man-nepatiko.Kiekvienas turime savo nuomonę,nes turime į ją teisę.
P.S.Aš nesileidau būti žeminamai,todėl ir nėjau pas jį daugiau.Nes apart bandymų mane sugniuždyti iš šito žmogaus nieko daugiau neišgirdau.
negative rašė:ne, tai reiškia, kad tu dar nesuvoki, jog tavęs niekas kitas negali pažeminti jei pati nesileidi žeminama.
Kaip suprantu,tau Alekseičikas labai patiko.Man-nepatiko.Kiekvienas turime savo nuomonę,nes turime į ją teisę.
P.S.Aš nesileidau būti žeminamai,todėl ir nėjau pas jį daugiau.Nes apart bandymų mane sugniuždyti iš šito žmogaus nieko daugiau neišgirdau.
- 2012 06 13, 21:41
neaiškiai pasakiau. įsižeidimas, tapimas pasipiktinusia poniute ir bėgimas tik rodo, kad kitas geba pažeminti ir jau pažemino. nu o psichoterapijos toks ir siekis - pirma palaužti.
pacanas su pilna sėmkių burna juk nepažemins ir neįžeis užgauliojimais ar idiotu pavadinęs. tai va, pačiai spręst.
pacanas su pilna sėmkių burna juk nepažemins ir neįžeis užgauliojimais ar idiotu pavadinęs. tai va, pačiai spręst.
- 2012 06 13, 23:05
tai gal apskritai psichoterapija tau per sunkus uždavinys.
- 2012 06 13, 23:21
nu jo, Lietuvoj truputėlį individuali kokybiška psichoterapija ne pas psichologę poliklinikoj neįmanoma be kelių tūkstančių mažiausiai.
- 2012 06 14, 12:18
nežinau, gal aš ir neteisi, bet kiek man teko susidurti su psichoterapija, pirma susipažįstama, tada taikomas vienoks ar kitoks šokas, kuris sukeltų stiprias emocijas, iš naujo išgyvenamos traumos beveik.
gal ir kitų būdų yra, nežinau, turbūt nuo psichoterapijos rūšies priklauso. juk daug jų ten yra visokių.
gal ir kitų būdų yra, nežinau, turbūt nuo psichoterapijos rūšies priklauso. juk daug jų ten yra visokių.
- 2012 07 05, 05:04
Antra tema tokia pat buvo sukurta. Perkeliu į vieną. =)
Izidė rašė:laukiu eiles pas aleikeicika.vasaros 5 .ribibniusakyrius.gal kturit atsliepimu?man sunki depresija.
negative rašė:jei esi tikinti tai papuolei tikrai ten, kur ir reikia. jei ne - veltui sugaištas laikas. nebent pataikytum ant Remeikio (nežinau, kaip jis ar ten tebedirba), tai tada pavydžiu.
Izidė rašė:parasyta kad dirba ir remeikis, bet kaip pas ji paisprasyt?o kur dar zonot gera vietele pasigidyt?pailset?
Roberta rašė:enigma rašė:jei esi tikinti tai papuolei tikrai ten, kur ir reikia. jei ne - veltui sugaištas laikas. nebent pataikytum ant Remeikio (nežinau, kaip jis ar ten tebedirba), tai tada pavydžiu.
fignia tas remeikis.
Katastrofa rašė:Aš guluosi sausio 5 į Vasarą, tikiuosi, kad Alekseičikas gydys. Reikės dar pasidomėti tuo.
negative rašė:Roberta rašė:enigma rašė:jei esi tikinti tai papuolei tikrai ten, kur ir reikia. jei ne - veltui sugaištas laikas. nebent pataikytum ant Remeikio (nežinau, kaip jis ar ten tebedirba), tai tada pavydžiu.
fignia tas remeikis.
tu fignia.
Roberta rašė:enigma rašė:Roberta rašė:enigma rašė:jei esi tikinti tai papuolei tikrai ten, kur ir reikia. jei ne - veltui sugaištas laikas. nebent pataikytum ant Remeikio (nežinau, kaip jis ar ten tebedirba), tai tada pavydžiu.
fignia tas remeikis.
tu fignia.
Deja, pas jį teko lankytis ir asmeninio jo gyvenimo labai daug žinau, tai sakau, kaip man atrodo - fignia jis. Jei nori save mylėti už 10 gabalų per metus, tai tada prašom. Ir dar psichoanalizę apturėti nevykusią, kodėl gi ne? Ok, čia šiaip mano asmeninė nuomonė, tiesiog. Po jo atšoko noras vaikščioti pas vyrą terapeutą.
negative rašė:tai apskritai vyrai ar remeikis kaltas?
taip, tik tavo asmeninė nevykus patirtis.
Roberta rašė:enigma rašė:tai apskritai vyrai ar remeikis kaltas?
taip, tik tavo asmeninė nevykus patirtis.
Realiai, tai tik Remeikis, nenoriu pasijausti išprievartauta dvasiškai dar kartą. Be to, jei Remeikis toks geras, tai ko gi visdar šitam klube ir visdar depresijoj? Retorinis klausimas.
negative rašė:o kaip Remeikis tave dvasiškai galėtų išprievartauti? jei nori, kad iškruštų smegenis su tikėjimu, tai pirmyn.
depresija nebesergu jau ilgiau nei pusę metų. ir viskas po to, kai vasaros ligoninėj man išaiškino tikslią diagnozę, pradėjau tvarkingai gerti AD ir susitvarkiau gyvenimą.
šiame forume esu ir būsiu, jei, tamsta, leisite, nes čia sėdžiu jau kokius penktus metus, visi žmonės pažįstami.
Roberta rašė:enigma rašė:o kaip Remeikis tave dvasiškai galėtų išprievartauti? jei nori, kad iškruštų smegenis su tikėjimu, tai pirmyn.
Nutraukus gydymą, jis man paskambino naktį ir įkalbinėjo pas jį į ofisą atvažiuoti. Tikrai ne gydymo tikslais. Tai jautiesi kaip dvasiškai iškruštas, nes daktarui atveri visą sielą ir maldaute maldauji, kad padėtų. O ir šiaip, su juo kalbėdavau apie seksualinį gyvenimą, visokius jo niansus, galiausiai kai atsiverčia prieš tave. Ir dar kai pagalvoji, kad aš jaunesnė nei jo jauniausias vaikas... Plius leidimas alkoholį gerti kartu su antidepais, ir prašnekėjimas apie briedus, kaip jo taxa buvo 1min/4lt, tai padarė įspūdį, kad pinigai rūpi labiau nei ligonio gydymas. Nors nemeluoju, vaistus gerai atitaikė, tik po metų nebeveikė ir teko į vasarą taip pat gultis.
Džiaugiuosi, kad pasveikai, reiškia padėjo. Aš kokius tris kartus galvojau, kad pasveikau, deja.
negative rašė:Roberta rašė:enigma rašė:o kaip Remeikis tave dvasiškai galėtų išprievartauti? jei nori, kad iškruštų smegenis su tikėjimu, tai pirmyn.
Nutraukus gydymą, jis man paskambino naktį ir įkalbinėjo pas jį į ofisą atvažiuoti. Tikrai ne gydymo tikslais. Tai jautiesi kaip dvasiškai iškruštas, nes daktarui atveri visą sielą ir maldaute maldauji, kad padėtų. O ir šiaip, su juo kalbėdavau apie seksualinį gyvenimą, visokius jo niansus, galiausiai kai atsiverčia prieš tave. Ir dar kai pagalvoji, kad aš jaunesnė nei jo jauniausias vaikas... Plius leidimas alkoholį gerti kartu su antidepais, ir prašnekėjimas apie briedus, kaip jo taxa buvo 1min/4lt, tai padarė įspūdį, kad pinigai rūpi labiau nei ligonio gydymas. Nors nemeluoju, vaistus gerai atitaikė, tik po metų nebeveikė ir teko į vasarą taip pat gultis.
Džiaugiuosi, kad pasveikai, reiškia padėjo. Aš kokius tris kartus galvojau, kad pasveikau, deja.
aš irgi save psichoterapeutės nekenčiau. daugiau nei nekenčiau. ir tai visiškai nieko nenustebins, manau. gal po sėkmingo baigto gydymo viskas ir būtų pasikeitę.
o galbūt toks jo temos nukreipimas yra tik būdas tau parodyti, kad ne viskas sukasi aplink tave (tai tik pavyzdys, kuris man šovė pirmas į galvą).
kalbėti apie seksualinį gyvenimą yra visiškai natūralu ir normalu, psichoterapeuto ir paciento ryšys yra artimas ir pokalbiai daugiau nei atviri būna. nemanau, kad jis prisiklausės po to smauko. atleiskit.
ačiū, tikiuosi niekada nebeatkristi, nebent po gimdymo.
Roberta rašė:aš irgi save psichoterapeutės nekenčiau. daugiau nei nekenčiau. ir tai visiškai nieko nenustebins, manau. gal po sėkmingo baigto gydymo viskas ir būtų pasikeitę.
o galbūt toks jo temos nukreipimas yra tik būdas tau parodyti, kad ne viskas sukasi aplink tave (tai tik pavyzdys, kuris man šovė pirmas į galvą).
kalbėti apie seksualinį gyvenimą yra visiškai natūralu ir normalu, psichoterapeuto ir paciento ryšys yra artimas ir pokalbiai daugiau nei atviri būna. nemanau, kad jis prisiklausės po to smauko. atleiskit.
ačiū, tikiuosi niekada nebeatkristi, nebent po gimdymo.
Absurdiška yra toks daktaro sudievinimas, nematant jo padarytų klaidų. Psichoanalizėje nėra jokio nukreipimo į kitur, juolab, kad jis vykdo laisvųjų asociacijų metodą.
Taip, su dabartine terapeute kalbu apie viską, kaip ir su Remeikiu, tačiau dabar nesijaudinu, kad po pokalbio, naktį sulauksiu skambučio su pasiūlymu.
Paukstis rašė:Va cia tai bent... o maniau padorus gydytojas yra...
- 2012 09 06, 00:00
Nereikia tikėt viskuo iš eilės. Mano patirtis su šiuo gydytoju yra teigiama. Labai jį gerbiu ir jo "padorumu" neabejoju.
Va cia tai bent... o maniau padorus gydytojas yra...
Nereikia tikėt viskuo iš eilės. Mano patirtis su šiuo gydytoju yra teigiama. Labai jį gerbiu ir jo "padorumu" neabejoju.
- 2013 02 22, 16:48
Šiandien jį mačiau stotelėj balandžius šeriantį.
- 2013 11 04, 16:40
Man buvo laaaaabai įdomu Alekseičiko skyriuje viską stebėti
Man jis geras ir švelnus buvo, tik liepė auskarus išsiimti, jei noriu pasveikti tai eidavau į tą stacionarą be auskarų, kam ginčytis su žmogumi, kuriam auskarai tai ligos požymis Turbūt matė, kokia pažeidžiama buvau, tai manęs nei gąsdino, nei nieko, tuo tarpu kitus, ypač vyrus, ir aptrankydavo ir ausis sukdavo... gali šokiruoti daug ką tokie metodai. Bet kai kuriems ir padeda kai prisimenu kokius vaizdelius iš to skyriaus, tai atrodo, kad kokiam filme apie bepročius mačiau, o ne realiai
šiaip labiau norėčiau pas Remeikį privačiai gydytis, bet neturiu tam pinigų
Man jis geras ir švelnus buvo, tik liepė auskarus išsiimti, jei noriu pasveikti tai eidavau į tą stacionarą be auskarų, kam ginčytis su žmogumi, kuriam auskarai tai ligos požymis Turbūt matė, kokia pažeidžiama buvau, tai manęs nei gąsdino, nei nieko, tuo tarpu kitus, ypač vyrus, ir aptrankydavo ir ausis sukdavo... gali šokiruoti daug ką tokie metodai. Bet kai kuriems ir padeda kai prisimenu kokius vaizdelius iš to skyriaus, tai atrodo, kad kokiam filme apie bepročius mačiau, o ne realiai
šiaip labiau norėčiau pas Remeikį privačiai gydytis, bet neturiu tam pinigų