Moderatorius: mango
- 2011 11 26, 04:14
Mano viena iš svajonių yra turėti katę, sakoma, kad šia gyvūnai jaučia žmogaus būsenas. Jie labai mieli padarėliai, meilūs ir draugiški. Būtumėm turėję kačiuką/katytę, bet mama uždraudė, nes gali pridergt kampuose neišmokinta, subraižyt sienas, sudraskyt baldus... Gaila.
An outcast.
- 2011 11 26, 05:30
Jei baudi, auklėji kačiuką nuo mažumės, kad taip daryti negalima, jis taip ir nedarys. Mano katulės jau nebebraižo sienų, reikaliukus daro tik į dėžutę.
- 2012 02 21, 19:20
Kita mano "tatūškė" bus maža juoda katytė
- 2012 04 06, 09:13
Mano katulei morčius. HELP. Ieškau švaraus, tvarkingo, gražaus katinuko. Noriu, kad ji vaikučių susilauktų. Rašykit į PM, kas galit padėti, nes čia, kur gyvenu, aš draugų neturiu, kurie galėtų pagelbėti.
- 2012 05 05, 10:58
aš tai nesuprantu kaip galima auginti naminius gyvunus. man rodos jie tik nelaimingiems žmoniems, kurie negali gauti tikros žmogiškos meilės. todėl tenkinasi surogatais.
katės prigimtis yra plėšrūniška. jinai ir turi dergti ant kiekvieno kampo ir draskyti. O va iš jos padaro neaišku ką ir įkalina. Įsivaizduokit jums tai padarytų. Ir kas žiauriausia: jie tai vadina MEILE gyvunams!!!!
žmonės badauja pasaulyje, o jie šeria gyvunus...
absurdų absurdas
katės prigimtis yra plėšrūniška. jinai ir turi dergti ant kiekvieno kampo ir draskyti. O va iš jos padaro neaišku ką ir įkalina. Įsivaizduokit jums tai padarytų. Ir kas žiauriausia: jie tai vadina MEILE gyvunams!!!!
žmonės badauja pasaulyje, o jie šeria gyvunus...
absurdų absurdas
fariziejus
- 2012 05 05, 11:16
As visiskai su Gibsonu sutinku del gyvunu.Dauguma nelaimingu zmoniu ir augina gyvunus,kad nebutu liudna.Mano kaimyne gyvena viena ir turi suniuka.Ji sake taip mylinti,kad net su juo miega ir kalbasi.
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 06 13, 20:53
Visą gyvenimą gyvenu su katinais ir neisivaizduoju kaip galima gyventi be gyvūnų.Aš juos myliu labiau negu žmones,nes jų meilė yra tikresnė,jausmai sąžiningesni,jie niekada neišduoda,niekada nesityčioja ir niekada nemeluoja.
O čia mano Dobilas-
http://imageshack.us/photo/my-images/513/picture831.jpg/
O čia mano Dobilas-
http://imageshack.us/photo/my-images/513/picture831.jpg/
- 2012 06 14, 21:21
Beje,mano Dobilas yra mergaitė Šiaip,liūdna jos istorija,nes radau ją kieme su sulaužyta priekine koja ir nuplėšta uodega...koją deja teko amputuoti ir dabar ji pas mane turi invalidumą-bėgioja ant trijų.Bet bėgioja taip lyg turėtų visas keturias,labai aktyvi ir žvitri katytė. Gaila tik,kad traumą patyrė visam gyvenimui...Nežinau ką jai teko išgyventi,bet žmonių bijo iki šiol.Taip ir gyvenam abi-kankinamės dėl sociofobijos,nepasitikim žmonėmis,esame įtarios.Taip sakant "tokia tokią sutiko."
- 2012 06 15, 22:15
Dobilas mergaite Pas mano drauge gyveno Sniege, kuriai teko tapti Sniegium
Vargsiuke tavo Dobilas... as irgi labai myliu gyvunelius. karta norejau paimti akla katyte, bet per daug nepastovus mano gyvenimas dabar:/
Vargsiuke tavo Dobilas... as irgi labai myliu gyvunelius. karta norejau paimti akla katyte, bet per daug nepastovus mano gyvenimas dabar:/
i'm not like them, but i can pretend