- 2012 07 10, 09:21
prosperity mokymas .
insomnia nesuprantu
insomnia nesuprantu
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
insomnia rašė:Va kad mano patirtis rodo kad protestantai pinigų klausimu daugiau problemų turi nei katalikai, jau ko vertas vien prosperity mokymas
Vitalija rašė:Taip, Intentions - tai bendros, visuotines tiesos, morales. Jos ir yra Kristaus mokymo esme. Kaip cia tau pasakyti, neturiu iskalbos kaip Insomnia. Bet Baznycia ir Kristus neatsiejami dalykai. Baznycios galvos turetu sekti Kristumi, o ne krautis sau kapitala ir smerkti kitus.
Spindulelis rašė:insomnia rašė:Tu isitikines , kad VISI protestantai to mokymo pasekėjai?
insomnia rašė:Jis gyvas bet kurio tikinčiojo, bet kurios bažnyčios nario. Kol bus susiskaldymas tarp krikščionių, tol vieni kitų nekęs. Bet šis klausimas rūpi tik katalikams ir anglikonams, dar kai kuriosm liuteronų atšakoms, kiti visus kitus eretikais laiko, šėtono vaikais ir t.t.
Bet juk ne to mokė Kristus, ne to mokė Paulius. Jie mokė mylėti vienas kitą. O čia pjaunasi tarpusavyje kaip tik gali.
Mane ne vienas protestantas buvo išvadinęs velnio vaiku dėl to kad esu katalikas. Ar gražu taip daryti, nepažįstant to kaip žmogus gyvena, kaip gyvena jo Bažnyčia? Prisiklauso visokių mitų apie bažnyčią, o tada tais mitais grindžia savo tikėjimą. Beje ar nepastebėjote kad dauguma naujūjų protestantų save identifikuoja tik tada kai rodo kokie jie nekatalikiški ir varo ant katalikų?