Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#214368 pirmąją auginau metus, tada ji nuvyto. kažką ne taip dariau matomai. o dabartinė jau trys mėnesiai. kolkas auga gerai
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#264618 As pries 13 metu siuo augalu susidomejau. Lietuvoj dar retai kur,bet buvo. Labai jau cackintis su juo reik, nes jei salygos ''nebeprimena jam tevynes'', tai augti auga, tik nubunka tie jutikliai - skystis kuri skleidzia musems gundyti... ir reakcija irgi - muse nutupia - augalo burna issiziojus, muse siaip ne taip issikrapsto - museedis ''burna'' uzdaro...

Zodziu, man primine mano sutrikusia reakcija pirma karta vartojus Seraguela :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#264685 pas mus namuose musiu nera,tai reiketu man prigaudyti ,kad muscipula augtu.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#264738 na tai pas ka nors tvarte pakabintai lipnia juostele, o po to, kai laikas augala sert ateitu - sedetai su pincetu rankose ir lesintai ta augaleli...
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#264775 mano antroji muscipula nuvyto. neauga jos kažkodėl pas mane. gal šviesos joms trūksta ar dar ko. mano langai į šiaurę, tai tiesioginės saulės niekada nebūna.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#264779 Elektrosoko tavo museedis nemegsta :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#264797 O as saules turiu ,muscipula augtu .Kaktusai labai auga. :)))
Vartotojo avataras
Parašė mango
#264967 Mano musėdis augalas perkaito nuo saulės, lyg ir laisčiau, bet turbūt per mažai, labai jau jie lepūs, vaikai nuliūdę buvo labiausiai, jiems labai patiko stebėti procesą, kaip musę pagauna ir ... nesakyčiau, kad ir man neįdomu buvo, nors kažkaip žmogėdriška, tiksliau musėdiška viskas, na žiauru, gaila buvo musyčių ir uodų, nors kai priploju kokį įsisiurbusį į mano odą visai negaila :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#264969 Arba LT musei neitiko, neskanios buvo :D
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#265008 Tai kas tos LT muses palyginus su tropiku musem! anos nuo drambliasudziu matyt riebios, imitusios :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#265047 Na va - musiskes liesos... piktos...