- 2012 07 11, 07:56
...man irgi labai nepatinka tie nesutarimai tarp krikscionisku konfesiju ir aplamai tarp visu religiju...kad ,,velniuotusi'' ir visokius kitokius ,,komplimentus'' kataliku atzvilgiu mestu, tai girdejau ne is tu, vadinkim, tradiciniu protestantu, o ju visokiu atsaku - sakysiu tiesiai sviesiai - sektu...man tai kazkaip, net nezinau tokie pasakymai ,,kad popezius nesioja velnio zenkla'' ar pan., kaip, kad Insomnia sake - infantilus
Atsiminiau kaip teko su grupe zmoniu vaziuoti i Pasaulio jaunimo dienas. Ten toks pasaulio jaunimo susitikimas su popieziumi tam tikroje pasaulio salyje. Tai vaziavo su mumis viena piliete is ,,Tikejimo zodzio'' ir kur tik galejo skleidesi, kad popiezius velnias, net kazkokius ten zenklus rode ji pamacius, kad apsisaugot Man tai pikta ir nesupranatama buvo - ko tada grustis i susitikima su popiezium, gi zinojo kur vaziuoja. I tokius klausimus atsake, kad ,,papigiai'' kelione i Prancuzija...Nu...Patyliu...
Moderatorius: Astro-Meška
- 2012 07 11, 12:26
..Nezinau, Spinduleli, bet ,,Tikejimo zodziui'' priklausanciu zmoniu elgesys labai sektantiskas - kazkoks aklas isikibimas savu tiesu, zmoniu smegenu plovimas, kad ir sutikus gatveje...rimta ,,chebra'' taip nesielgia ..plius kiek zmoniu priklaususiu ,,Tikejimo zodziui'' suzalojo savo psichika... Mano giminej tokiu yra irgi...Bet kokiam baliuke ar susieime priverstine ,,evangelizacija'' ir sulaukus nepritarimo - pykcio priepuolis...Tai vel pasikartosiu - sektantiskas elgesys...
As irgi, Spinduleli, apie ,,Tikejimo zodi'' labai bloga nuomone turiu....
- 2012 07 11, 13:13
Na tikėjimo žodis tai dabar sušvelnėjo jau, jau ir ant katalikų taip nebesirauna, nes įkūrėjas Saulytis pastudijavo užsienyje ir suprato kad ne taip jau ir blogai ta tradicija, ne taip jau blogai ritualai, ne taip jau blogai ir bažnyčios ttėvai.
Pradžioj tai visiška biliberda buvo.
Bet lietuvoje dešimtys tokių bendruomeneių kurios atrodo kaip tikėjimo žodis savo pradžioje. Visi išskyrus juos eis į pragarą.
Pradžioj tai visiška biliberda buvo.
Bet lietuvoje dešimtys tokių bendruomeneių kurios atrodo kaip tikėjimo žodis savo pradžioje. Visi išskyrus juos eis į pragarą.
- 2012 07 12, 12:10
As va ir sugadinau psichika per tikejimo zodi dabar vietos nerandu,nesuprantu kas darosi su manim,izoliavau save nuo visu,zodziu baisu ir i jokias dbr baznycias vaiksciot nenoriu nesuvokiu realybes visai,stipriu zmoniu nepaveikia
Vitalija rašė:..Nezinau, Spinduleli, bet ,,Tikejimo zodziui'' priklausanciu zmoniu elgesys labai sektantiskas - kazkoks aklas isikibimas savu tiesu, zmoniu smegenu plovimas, kad ir sutikus gatveje...rimta ,,chebra'' taip nesielgia ..plius kiek zmoniu priklaususiu ,,Tikejimo zodziui'' suzalojo savo psichika... Mano giminej tokiu yra irgi...Bet kokiam baliuke ar susieime priverstine ,,evangelizacija'' ir sulaukus nepritarimo - pykcio priepuolis...Tai vel pasikartosiu - sektantiskas elgesys...
As va ir sugadinau psichika per tikejimo zodi dabar vietos nerandu,nesuprantu kas darosi su manim,izoliavau save nuo visu,zodziu baisu ir i jokias dbr baznycias vaiksciot nenoriu nesuvokiu realybes visai,stipriu zmoniu nepaveikia
Gamta apsupa zmogu tamsa ir vercia ji amzinai verztis i sviesa.
- 2012 07 12, 13:09
insomnia ,ka gali pasakyti apie mormonu tikejima ?
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 07 12, 15:12
Sekta su kuria geriau nesusidėti. Viskas prasideda kokiomis nemokamomis anglų kalbos pamokomis ir jau žiūrėk po kurio laiko esi atskiriamas nuo šeimos ir draugų bei išsiunčiamas į kitą šalį skleisti mormonų tikėjimo.
Tai vienas iš kvazikrikščioniškų sektų pavyzdžių.
- 2012 07 12, 15:43
insomnia rašė:Sekta su kuria geriau nesusidėti. Viskas prasideda kokiomis nemokamomis anglų kalbos pamokomis ir jau žiūrėk po kurio laiko esi atskiriamas nuo šeimos ir draugų bei išsiunčiamas į kitą šalį skleisti mormonų tikėjimo.nejaugi...
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 07 12, 16:24
Mhm. Naujokai paprastai po apmokymų siunčiami į kitą šalį. Taip automatiškai nutrūksta santykiai su šeima, draugais.
Ar pastebėjai kad visi mormonai kurie kalbina gatvėje sunkiai kalba lietuviškai, o jei kalba tai su baisiu kokiu nors akcentu? Tai va, jie veikiausiai irgi buvo naujokai, kuriuos užverbavo kažkokioj šaly ir atsiuntė Lietuvon.
JAV mormonams priklauso viena valstija, tik nepamenu kuri. Ten praktikuojama slapta daugpatystė, nes JAV įstatymai draudžia daugpatystę. Tenka kartais paskaityti spaudoje kaip vienas ar kitas mormonas buvo JAV nubaustas už daugpatystę.
O ką, tave verbuoja mormonai?
Ar pastebėjai kad visi mormonai kurie kalbina gatvėje sunkiai kalba lietuviškai, o jei kalba tai su baisiu kokiu nors akcentu? Tai va, jie veikiausiai irgi buvo naujokai, kuriuos užverbavo kažkokioj šaly ir atsiuntė Lietuvon.
JAV mormonams priklauso viena valstija, tik nepamenu kuri. Ten praktikuojama slapta daugpatystė, nes JAV įstatymai draudžia daugpatystę. Tenka kartais paskaityti spaudoje kaip vienas ar kitas mormonas buvo JAV nubaustas už daugpatystę.
O ką, tave verbuoja mormonai?