Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#265436 dar neverbuoja .Aciu insomnia uz paaiskinima.
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#265439 Jei verbuos, parodyk jiems pirštą :D
Vartotojo avataras
Parašė mango123
insomnia rašė:Nereikėjo vaikščioti po sektas. Ten nėra normalaus dvaisnio vadovavimo, tik muštras ir brainwashingas.

Negalvojau,kad pakenks,o tokie jau laimingi buvo,kad dar viena avele atejo,vadinosi sielos isganymas,as is vis pikta pasidariau kaip sirse,pradejau zmones itarineti
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#265490 ,,jau laimingi buvo,kad dar viena avele atejo,vadinosi sielos isganymas'' - tokia melziama avele.. :da

Man atrodo Jutos valstija priklauso mormonams, nors 100 proc. negarantuoju.

Na, Maingirdai pagalvok - vyrams gal visai ir nieko but mormonais - daugpatyste.. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#265492 Is DK nepriimtu i mormonus. Sakytu ligonis nereikalingas. As paprasciausiai domiuosi religijomis ,kuri is ju geriausia .Dar insomnios pamirsau paklausti apie vudu tikejima {krisna } ,nelabai dabar pamenu pavadinima.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#265494 As manau, kad jiems kaip tik ir reikia tokiu - gyvenimu nusivylusiu ir pasimetusiu zmoniu. Taip, kad DK, manau sektantai mato potenciala.

O vudu tikejimas, tai nieko bendra su Krisna. Cia is Afrikos vietiniu genciu. Ten kerai, samanai, vudu leles...na, Insomnia, daugiau tau papasakos:)
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#265498 Esu visiškai netikintis žmogus,bet jei reikėtų rinktis man artimiausias būtų-budizmas jau vien dėl to,kad šios religijos istorijoje nėra religinių karų ir ji yra žymiai taikesnė už kitas religijas.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#265499 Na va, kokios cia nuomones vyrauja.

O aš anaiptol pažįstu nemažai mormonų, net ir tų misionierių iš JAV, kurie gatvėmis vaikšto ir kalbina visus. Nuostabūs žmonės, kokių reta. Nederėtų faktiškai nieko apie juos nežinant maišyti juos su purvu. Labai normali krikščioniška religija, daug labdaros projektų be jokio pamokslavimo, beje Lietuvos ligoninėms paaukotas ne visnas šimta stūkstančių neieškant už tai nei dėkingumo nei padėkos, kiek suteikta nemokamai invalidų vežinėlių, drabužių. Be jokios reklamos, tyliai dirbant gerą darbą.

Čia šiaip jau tema buvo apie jūsų santykius su religija o ne religinių grupių kritiką. Kam pilstyt purvą, verčiau kažką pozityvaus parašykit.
Vartotojo avataras
Parašė Mints
Vitalija rašė:Man atrodo Jutos valstija priklauso mormonams, nors 100 proc. negarantuoju.

Na, Maingirdai pagalvok - vyrams gal visai ir nieko but mormonais - daugpatyste.. :achtung

Aha Jutos valstijoje dauguma zmoniu priklauso siai religijai. Daugpatyste yra mitas, kuri labai megsta valkioti spauda. Jei ten yra keli atskalunai kuriems stogas nuvazioaves, jie arba nepriklauso siai religijai arba yra ikure savo kazkokias grupeles.

Beje dabartinis kandidatas i JAV prezidentus kuris kovos su Obama yra mormonas. Kazkodel visam pasauliui tai ne problema o lietuvoje ant kas antro kitaip mastancio klijuojama sektanto etikete?

:(

C'mon, žmonės. Smegenų plovimas!? O kas jų neplauna pradedant nuo jūsų tėvų, draugų, darbdavių iki mylimų valdžios atstovų?
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#265504 Mints, visi sektantai, kiek teko bendrauti, is pradziu atrodo labai malonus, apsiskaite, kulturingi zmones :da

Taip - smegenis mums daug kas stengiasi isplauti, todel labai svarbu atsirinkti kas yra kas siame gyvenime...:)
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#265507 P. S. Man tevai smegenu niekada neplove, valdzia ir virsininkai nera autoritetas, o politikais, kad tiketum reikia but turbut ypac naiviam...:)

Reikia atsirinkti pelus nuo grudu :)
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#265517 Na bet ir ksenofobijos siulyčiau atsisakyti. Tikėjimai kurie mūsų šalyje yra netradiciniai, kitose šalyse gal būt ne mažiau tradiciniai už kitus.

Skaičiau kaip sovietmečiu KGB tyčia skleidė gandus apie baptistus kad jie vaikus grobia, kad žmogieną valgo ir tt. Gal jau išaugom iš to? Kas dabar šiais laikais yra vadinama sekta? Irkuo tos religijos, kurios yra "ne sektos" yra geresnės? Tuo kad iš pirmo neatrodo mandagūs ir išsilavinę? Ar kad gerai slepia savo... norėjau parašyt - pedofilijos skandalus - bet tai net gi ne esmė, yra ir kita - neveiklumas, nesugebėjimas išlaikyt žmones ir sudomint juos religija, moralės, savigarbos ir tikėjimo praradimas tarp pačių kunigų ir t.t..?
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#265523 As visai neksenofobiska. Kiekvienas zmogus turi pasirinkimo laisve :)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#265524 ;gele ;boks ;gele ;boks ;gele ;boks ;gele ;boks
Vartotojo avataras
Parašė Mints
Vitalija rašė:As visai neksenofobiska. Kiekvienas zmogus turi pasirinkimo laisve :)

Nieko asmeniško. :flo