Vitalija rašė:...na man tas fizinis mirusiuju prisikelimas irgi is pasaku ir mitologijos srities Cia zemes rutulio nepakaks visiems sutalpintbet tikrai ,neuzteks.
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
Vitalija rašė:...na man tas fizinis mirusiuju prisikelimas irgi is pasaku ir mitologijos srities Cia zemes rutulio nepakaks visiems sutalpintbet tikrai ,neuzteks.
intentions rašė:Ir dar kruva visokiu dalyku, kurie man nesuprantami, kaip pvz. celibatas kunigams (atsiprasau, bet kaip jie seimoms gali skaityti priesvedybinius pamokslus, kai patys net neisivaizduoja, kas yra toji seima? ) , priesiskas nusistatymas pries dirbtini apvaisinima, kontracepcija, lytinius santykius iki vedybu ir t.t.
Kryžiaus karai, o well kas nedaro klaidų tegul pirmas meta į mane akmenį.
Negalėjau pakelti to kad mano mergina buvo šliundra.
Rožinė pantera rašė:Kodėl iškeliamas aukščiau? Seksas yra svarbus santykių elementas, net ir nebūdamas svarbesniu, nei meilė.
Tai aš ir bandžiau visą laiką pasakyt - kad bažnyčioje irgi yra daromos klaidos, nes ji tarpininkė; viską organizuoja, interpretuoja žmonės, o žmonės daro klaidas.
O šiaip šita tema man kelia įtampą - maždaug, turi gyventi vat taip ir ne kitaip; na, tavo valia, bet vis vien nusvilsi, dvasingumo siekt gali tik pagal katalikybę ir taškas.