Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
negative rašė:tūnok ir toliau savo neapykantos vėmaluose.

neįsižeisk, bet ne tau man sukelti neapykantą, juolab iki vėmulio.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
the ending rašė:benderi,arba pats rmaliai pradedi rašyt ir užvedi žmones ir apšvieti,kuo skiriasi satanizmas nuo okultinio satanizmo,arba trinu temą.

o ką dvi nuorodos prieš tai esančiame poste nepadeda, ar trumpas paaiškinimas aukščiau? primena prisipisinėjimą prie niekų. Trink, man gi negaila. tik va dauguma šioje religijų etc temose esantys pranešimai vienaip ar kitaip pjaunasi tarpusavyje. ar galėsi atskirti kas teisus?
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#251043 kalba eina ne apie teoliginių dalykų teisumą,nieks nežino tikrosios tiesos,mes kalbame ČIA apie tai,akd nesuvokiame tiksliai,kas yra okultinis satanizmas,tad čia nėra prisipisinėjimo,ir tuolab,būk geras,valdyk leksiką.
Parašėnegative
#251057 ne, dėl to neįsižeidžiau. tikrai nesureikšminu forumo santykių.

gal tikrai, parinkau netinkamą žodį. ne neapykantoj, o... ai, koks skirtumas. :)
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#273107 Yra daug satanizmo atšakų. Bet aš turiu savo. Man labai patiko "Šėtono biblija". Yra internete lietuviška versija. Ir tikrai satanistai nekankina gyvūnų, nežudo žmonių. Galėčiau įkelti jų 11 taisyklių. Jie kaip tik neleidžia kankinti mažų vaikų ir gyvūnų. Ir liepia geriau trauktis iš kelio idiotams, nebent jie peržengia ribas- tada jau juos reikia sunaikinti.
Taip pat skaičiau apie Juodąsias Mišias. Svajonė sudalyvaut. :3 Orgijos.
Taip satanizmas pripažįsta betkokią seksualinę orientaciją, o tai jau itin geras dalykas. Visi tiek, kurie eina niekina kapus, žudo žmonės ir bla bla bla- eiliniai bepročiai ir maniakai. Tikras satanizmas nieko neturi bendro su žudymu. Satanistai netgi nenori įteigti savo tikėjimo kitiems. Paprasčiausia taisyklė: netrukdyk mano tikėjimui, netrukdysiu tavo.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Lestatas rašė: Visi tiek, kurie eina niekina kapus, žudo žmonės ir bla bla bla- eiliniai bepročiai ir maniakai.
as Lestatai satanistu nesuprantu ,galvoju ,kad jie velnio tarnai...eina pyyp!
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#273111 Taip, mes Velnio tarnai, bet mes protingi ir nesiimam smurto kai nereikia. Tiesa dar nebaigiau skaityt tos knygos, bet man daug kas tiko tenai. Sutinku su visom taisyklėm.
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#273113 Turbut niekada nesuvoksiu, kaip galima tarnauti blogiui.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Lestatas rašė:Taip, mes Velnio tarnai
as niekada ,kaip intentions raso nepritarsiu blogiui. Nezinojau ,kad cia zemeje yra velnio tarnu ... :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#273116 :achtung Yra. Nesakyk, kad nieko nežinai apie Antikristą. Beveik visa žmonija seks paskui jį, vos keletas išliks ištikimi Dievui, bet ir juos persekios. Nesenai skaičiau knygą apie tai. Nežinau kiek ten tiesos, bet pateikta informacija labai įdomi. BŪTENT Antikristas duos žmonės tai ko jie trokšta: pinigų, darbo, meilės, sekso, linksmybių ir tuo pačiu atitrauks nuo bažnyčios. Tiesą sakant stebėjausi savo naujo pasaulio idėjom... tą patį ir aš padaryčiau. Bet mes nieko nežinom: nei kada ta pasaulio pabaiga, nei kada ateis Antikristas, ar iš vis ateis. Tiesiog yra įdomių hipotezių. Tik buvo pasakyta, kad jis valdys Žemę 3.5 metų ir turi gimti dar po 2 popiežių valdymo. Taip, kad nesulauksim mes jau... :( Tokios linksmybės be manęs....
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#273117 as manau pasaulis eina i bloga pusia,su kai kuriom Lestato mintimis sutinku... :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#273118 Yap. Degradacija. Hmm... Čia nėra skyrelio apie masonus ir iliuminatus? Šia tema turiu daug nuomonės ir info. Bet tai rigi tik HIPOTEZĖS. Nes tik 33 rango masonas žino VISKĄ kas nutiks pasauliui ir kada. Turiu omeny valdžią ir viską kas žemiška.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#273121 Su ,,Setono biblija'' sutinku ir as (teko skaityti)... :da

,,Taip pat skaičiau apie Juodąsias Mišias. Svajonė sudalyvaut. :3 Orgijos'' - idomu ir man butu :da

,,Ir liepia geriau trauktis iš kelio idiotams, nebent jie peržengia ribas- tada jau juos reikia sunaikinti'' - 100 proc. uz.

,,Antikristas valdys Žemę 3.5 metų ir turi gimti dar po 2 popiežių valdymo. Taip, kad nesulauksim mes jau...'' - baik tu - tai, kad tie popieziai isrenkami seni - sulauksim...

:da

Zodziu - sutinku su Lestatu...
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#273122 ,, Nes tik 33 rango masonas žino VISKĄ kas nutiks pasauliui ir kada'' - vo cia geras...kaip ten patekt pas juos...ir dar tik vyrus priima..tfu...
Parašė mariusss
Lestatas rašė:BŪTENT Antikristas duos žmonės tai ko jie trokšta: pinigų, darbo, meilės, sekso, linksmybių ir tuo pačiu atitrauks nuo bažnyčios.

Ar žinai, kad velnias dar vadinamas melo tėvu? Beje, Lestatai, pasiskaityk bendram išprusimui nebloga knygelę ,,Kipšo laiškai". Nuostabi knyga. :)