Moderatorius: Astro-Meška

ParašėŠiršė
mariusss rašė:Letsatai, jeigu ne paslaptis, kiek tau metų?

Paauglystė :) net jei jau nebe fizinė, dvasinė tai tikrai :)
Vartotojo avataras
Parašė Lestatas
#273325 Man 21.

Ką galiu pasakyti, nesu aš 100% satanistas, nei dar koks. Nes neturiu istorinių ir mokslinių įrodymų. Bet nekenčiu Dievo ir niekada jam netarnausiu, lai degsiu pragare. Na, o kaip čia pasakius apie tą satanizmą. Manau ir teorinis prijautimas, ir religija ir filosofija- viskas viename. Ir aišku smalsumas. O smalsumas pražudė katę.
Savo blogų minčių nedėstysiu, jomis dalinuosi tik su tais, kurie jaučia tą patį. Tik su savo "broliais ir seserimis".
O kaip jau minėjau visi tie žudikai ir yra tik eiliniai vandalai, bepročiai ir maniakai. Jie nemąsto ką daro. Geras satanistas visada išliks incognito. Jis niekada nesistengs per daug atkreipti dėmesį į save. Galvokit logiškai: nejaugi Šėtonas užkariautų pasaulį vien skerdynėmis. Jis gudrus ir to niekada nedarys. Juk lengviau visus palenkti dovanomis, gėriu. Pažiūrėkit į politikus. Žada tiek daug, visi tiki, o iš tikrųjų viskas kitaip. Kas neturi blogio širdy nesupras kaip reikia gauti to ko nori. Taigi ir satanistas niekaip neatkreips į save dėmesio kraujo praliejimu. Jis visada veiks tyliai. Niekas nieko nė neįtars.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#273331 ,,nekenčiu Dievo'' :bloga :bloga O kodel?
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#273336 Nebrendyliški paistalai. Lestatai, pats mėtaisi, kas tas ''satanizmas'' yra. Sielos liga, vaikeli. Sielos liga.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#273339 Lestatai ,o mes tau geri draugai ,jei tikim i Dieva ?
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#273346 aj kad cia man atrodo noras maistaut, eit pries sistema, issisokimas ir tiek. realiai nesuvokiant to 'tikejimo' baisumo.

Lestatai, linkiu tau proto prasviesejimo. ;boks
ParašėŠiršė
Kas neturi blogio širdy nesupras kaip reikia gauti to ko nori.

O tas, kuris tai, ko nori, gauna tik manipuliacijomis, atradęs, kokius "mygtukus" paspausti, gyvena labai ribotam pasaulėly, taip ir nesužinodamas, ką iš tikrųjų jaučia jį supantys žmonės.

P.S. Jei Dievo nekenti, sakyčiau, neblogai - neapykanta yra stiprus jausmas. Nedaliname jo bet kam. Tuo labiau tam, kuo netikim.

P.P.S. Gal tu pirma išmok kablelius padėti, kur reikia, tada galėsi kalbėt apie pasaulio keitimą. :by
ParašėKatastrofa
#293596 Varge. Paskaičiau ir. Pagalvojau: kažin Lestato psichinė ir dvasinė būklė jau pagerėjo? Varge tu mano, Pinkis ir Makaulė viename.
Vartotojo avataras
Parašė grincas
#293974 Keista man kai tikintys į Dievą taip nepalankiai vertina tikinčius į Šėtoną. Juk jie abu yra vienos religijos objektai. Kitaip tariant jei pripažįsti Šėtoną, tai negali neigti Dievo egzistencijos. Iš to išplaukia, jog visi satanistai TIKI Dievu, kaip ir visi "Dievo mylėtojai" tiki Liuciferiu. Skiriasi tik šio tikėjimo objektų (Dievo ir Šėtono) vertinimas. Vieni palankiai vertina Dievą kiti Velnią.
(Aš čia kalbu apie teistinį satanizma, o ne kitokią rūšį, kurioje netikima Dievu.)

Mano, ateisto akimis, tai yra vienas ir tas pats. Ir jeigu žmogus tiki į Šėtoną, tai jo požiūrį palaikau taip pat kaip ir "Dievo mylėtojo".

O jei kuris teistas mano jog Šėtonas yra blogis, o Dievas gėris, tai siūlyčiau paskaityti Senajį Testamentą, ir ne tą lietuvišką vertimą, bet King James versiją, kuri laikoma tiksliausiu biblijos vertimu iš hebrajų kalbos. Dievo darbelių negali net lyginti su Šėtono darbeliais. (Bent jau nužudytų žmonių skaičiumi).