Moderatorius: mango

ParašėLiepa
Agni rašė:Paveikslėlis

oi, kaip fainiai, ačiū, kad įkėlei :D
tik gal gali pamokyt ir mane, kaip tai padaryt? :oops: ačiū, jau perskaičiau žinutę ;)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2069 ant norimo paveiksliuko spaudi dešinį su pele, tada properties, tada nukopijuoji URL adress, tada cia spaudi Img ir atpeistini nukopijuota URL adress. viskas :)
Vartotojo avataras
Parašė sonia
#2101 mano drauge kai pirko seska pries kokius 3 metus, kainavo apie 400 lt, dabar nemazai kas veisia juos jau ir lietuvoje, tai manau, kaina dar ir zemesne.
labai juokingi ir idomus gyvuneliai, bet reikia gerokai padirbeti, kad galetum tureti miela ir svelnu gyvuneli. mano drauges fretka ir metams praejus nuo isigijimo dar buvo pakankamai baiksti ir skaudziai kandziojosi. Bet manau, kad tai tik auklejimo reikalas.
ParašėBegaline
Liepa rašė:
Begaline rašė:šeško noriu, bet jis juk irgi su kailiu :) ir kainuoja ~800 :roll:

tai jis apskritai bet kokiam kailiui alergiškas? šiaip žmonės katėms alergizuoja dažniausiai :roll:
o kaip su žiurkėnu buvo?

nežinau, jis dag kam alergiškas :( turi šienligę, yra kai kuriam maistui alergiškas, tai ir su tais gyvūnėliais taip...

Agni rašė:Paveikslėlis

how cuuute
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2733 Paveikslėlis

cia mano dziaugsmas

Paveikslėlis
ParašėLiepa
#2735 koks fainas kycius :D
kaip vardas?

ir akvariumą turi? man labai gražu akvariumai, tik pati tai tikriausiai tingėčiau prižiūrėt :oops:
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2745 pukute mano dvarniuko :D bet labai ja myliu Paveikslėlis
o akqariumu rupinasi vyras :oops: nes pati nemokeciau :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2767 katytė žiauriai panaši į buvusį mano katiną Michailą, kuris per morčių pabėgo :lol: katės yra gėris, dabar mano katė įgyjo naują puikų įprotį. ji pas mane miega po antklode, nes jai visada šalta, o aš visad miegu ant pilvo. o ji miegodavo man ant nugaros arba šalia. o dabar pradejo man miegoti ant nugaros, bet per juosmenį atsigula, taip kaip permestas kailis, net nezinau kaip nupasakot. ir sildo visa nakti nugarytę ir inkstus :) dar murkia visą laiką.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2782 aha ir mano taip daro tik kai atsigulu pirma islaizo mane (na tipo nuprausia :lol: )paskui save :lol: ir abidvi miegam :oops:
vyras mane lazdavoja sako jus kiba,,lesbietes,, :lol:
ji man suteikia toki geruma...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#2783 mano katė irgi mane ištisai prausia :) savo vaikų neturi (senmergė), tai bent manim rūpinasi (aš savo katės įvaikis).
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#2784 :lol: :lol: :lol: prajuokinai, oi tie gyvunai :!:
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#3811 O pas mane degu. Ir vis periodiskai apsivaikina, tai isdalinu geriems zmonems. Sia vasara net 4 maziai buvo. Labai juokingi kol maziukai.
Paveikslėlis
ParašėLiepa
#3813 oi, girdėjau, kad degu labai smagūs gyvūnėliai :D
tai pas tave porelė? ir lengvai išdalinat, vis yra norinčių?
galvoju, gal Begalinė norėtų irgi? :wink:
ParašėLiepa
#3814 Mints, papasakok daugiau apie šiuos gyvūnėlius? :wink: kuo maitinat, ką jie veikia, ar leidžiat laisvai palakstyt, ar "rankiniai"...
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#3816 Porele. Patineli leidziam palakstyt nes jis labai rankinis, o patele tai grizt namo nenori tai tenka gaudyti. Vaikucius lengvai isdalinam nes atiduodam nemokamai :)

Jie labai svarus, fainuoliai, visai be blogo kvapo, jaukus rankiniai (jei daznai bendrauji su jais) zvereliai. Maitinami spec. maistuku deguciams. Megsta riesutukus, semkes, ivairiu skanestu papildomai. Idedu saku i narva ir jas su malonumu grauzia. Valgo ir zolyte. O prausiasi specialiam smulkiam smelyje, ne vandenyje, nes yra kile is smeletu pietu Amerikos vietoviu.

Ir dar... jiems negalima nieko saldaus nes greit suserga diabetu... o tai jiems mirtina liga.