- 2012 09 14, 16:42
gerai prisistatysiu;) visu pirma mano vardas Haris.. man 25 metai;) sergu paranoidine sizofrenija.. siaip jau sitame forume uzsiregistravau, nes sugalvojau pramokti logikos.. parsisiunciau is interneto kelis vadovelius;) ir nusprendziau padiskutuot..esu baiges tik 10 klasiu, nes turejau vaikysteje daug problm..ir siuo metu turiu.. seimoje..siuo metu atitaike vaistus, ir nebekliedziu, kokie puse metu.. anskciau gal delfyje prie mokslo kas skaitet;) mano slapyvardis buvo mosklazmogis.. turejau daug bedu., tai tn ten rasiau istisai kliedesius..taigi, o dabar geriu vaistukus ir sveikstu.. nors teko skaityt, kad sita liga neisgydoma.. noreciau padiskutuot netik apie dieva, bet ir daugybe mane dominanciu temu, bet nemoku bendrauti.. tas man yra didele beda..esu uzdaras, neturintis draugu ir tikrai nepykit, kad argumentuot nemoku, o kopijuoju is neto.. tiesiog man pasirodo, kad tai logiska ir i tema ir stengiuosi;) manau, kad tikrai pataikau i tema;]ir suvokiu logika, kiek iseina.. butu gerai, jeigu kas pataisytumet, ar pamokintumet;) nes zhadu toliau mokytis.. kaip sakiau sveikatai pagerejus man uzejo noras dar konors ismokt.. tikiuosi, kad nevelu..nes vaikysteje turejau gabumu.. i pirma klase nuejau 5..pirmoje klase suejo 6.. iki 14 mokinausi, kiek sugebejau.. tuo metu mokslai nerupejo.. tai budavo visko.. tai 1 ar 2, uz nesimokyma, arba 9 10.. net nepasigilinus i tema;) chemija sekes, lietuviu kalbos kontrolinius 10kams rasydavau, tai tokie prisiminimaj... gailiuosi, kad motina pasieme mane is vaiku namu.. kur 2 metus augau.. tikrai buciau uzsibaiges mokykla anksciau laiko.. kaip ir sakiau nusprendziau pasimokint, ir bandysiu toliau test mokslus..vadoveliu internete rasiu pasikartot kursa, o toliau, kaip sveikata leis ir jeigu valios turesiu.. domiuosi tikrai daugeliu dalyku.. pradedant saskem, sachmatais, baigiant mokslinemis temomis;) jau nuo 13-4 metu pradejau abejot dievu... ir panasiais dalykais.. man labiau priimtinas skepticizmas;) ka ir bandau savo komentarais parodyt;) skaitau tikrai daug ir tik atminties problemos ir nemokejimas bendrauti ir uzdarumas man kliutis
![;)](./images/smilies/28ae0ac68460fef908252ffce340b843[1].gif)
) vaikysteje kai buvau kokiu 11 metu.. tiksliai nepamenu, bet ish raveno matricu ir kitu IQ testu turejau apie 140-5..tikrai dabar tiksliai neprisimenu, bet neturiu jokio pagrindo meluot.. siuo metu intelekto rezultatas mensa.dk, kur tik vaizdines uzduotis apie 128-30.. lietuviskame testas.8m.com/svarastis.html 119+-7, tai tikrai gana neblogas rezultatas;) noreciau suprasti ir daugiau.. galbut dar nevelu kanors ismokt...tai butu gerai, kad padetumet pasikartot kursa;)) gal atsiras tokiu.. na dar pridesiu, kad siuo metu planuoju isvykti i anglija.. kur sake, kad pades susirast darba. taip butu geriausiai, nes dar neteko dirbt, tik kelias savaites toj pacioj anglijoj.. tuo metu su draugu pykomes ir teko gryzt namo.. dabar planuoju ten jeigu valios uzteks, pasilikti;) noreciau isvis palikti Lietuva, nes cia nieko gero..tik sesuo.. su kuria kiekviena diena del visko, ir del seksualines orentacijos ir del paprasciausiai ne vietoi padeto drabuzio pykstames.. ji mane laiko debilu, nebrandziu, nors paciai stokoja intelekto...ir isprusimo;) zodziu seimynines prob.. daugiau nepasakosiu;D
tai va cia lietuvoj neturiu nieko kas mane suprastu;) esu galima sakyt vienas...
:jap jeigu pasiseks, tai dirbsiu ir mokinsius anglijoje.. o jeigu teks gryzti.. planuoju susirast koki darbeli.. ka galima su sizofrenija dirbt? neisivaizduoju, dar su 10 klasiu..ir toliau mokytis;) ka cia dar apie save pridejus... gal paklausinekit.. ir jeigu uzvedziau tema, prie diskusiju;) kiek mano nuomone bus pagrysta, gal pades kiti, kurie panasaus poziurio;) kaip matau cia tokiu netruksta... grincas, mumu, newbie... gal dar kas atsiras, ok peace
![Very Happy :D](./images/smilies/b3b4e46f21f040a62b4cf5c64b7b396e[1].gif)
:x :by
![Sad :)))](./images/smilies/688cd0a3fcf4e7b39d15b1fdac166963[1].gif)
:jap
![:flo](./images/smilies/4763030c16b495506fea1c851df62397[1].gif)
:lakstau