- 2012 09 15, 18:39
Man taip geda, kad jus diskutuojat, o as nesugalvoju nieko i tema parasyt. Kazkoks kosmaras. Norisi pabegti is cia. Nezinau kodel, bet nesugebu bendraut. Paprasti zodziai man varo depresija. Nesinori net gryzti i sita puslapi. Kodel as toks esu? Nieko nesugebu, ir nemastau... MAN NORISI SUPRASTI DAUGIAU, DAUGIAU PAZINTI IR ISMOKTI.IR NESUGEBU..
netgi nesugebu nei zodzio islement...gal jei uzvedziau tema, kasnors padetumet. jeigu lankyciau psichoterapija, ko ten galima ismokt? ar galima pramokt bendrauti? susirast draugu..zinoma, ne is tikinciu rato..man reikia tokiu draugu, kurie padetu atsistot ant koju. noriu ismokti reiksti savo nuomone, pradet logiskai ir argumentuotai mastyt. susirast koki nors vaikinuka, kuriam patikciau.. gal net toliau mokytis.. esu baiges tik 10 klasiu, ir tas mane ziauriai gniuzdo..vaikysteje neturejau salygu mokytis, nes teko gyvent gatves gyvenima.. motina isgerdavo, o as ir vaiku namuose augau ir netik.. teko patyrti visko...net ir dabar sunku.. jeigu pradeciau toliau mokintis, apie ka as svajoju. tai butu smagu..
bet nezinau, kas mane pamokintu. draugu normaliu neturiu, to ir uzsukau i sita foruma...todel dekoju visiems;)o grincas tikrai dave geru patarimu..nes logika ir gramatika susije;) stai ka skaiciau logikos vadovelyje..
LOGIKOS MOKSLAS IR JO OBJEKTAS
Paprasčiausias logikos mokslo apibūdinimas yra šis: logika yra mokslas apie samprotavimo taisyklingumą.
Kiekvienas vidurinę mokyklą baigęs asmuo turi daugiau ar mažiau tikslią nuovoką apie tai, kas yra taisyklingumas ir samprotavimas.Apie taisyklingumą (tiesa, ne samprotavimo, o kalbos) šiek tiek žinome iš gimtosios kalbos gramatikos, o apie samprotavimą nuvokiame, nes pakankamai dažnai vartojame veiksmažodį “samprotauti”. Aiškiau samprotavimo taisyklingumą, suprasite, baigę logikos studijas.
manau, kad tikrai naudinga pasimokint gramatikos.. tik nerandu niekur vadoveliu pdf.. gal turite kas? pasidalinkit..
Uzejes i koki puslapi ir paskaites kitu diskusijas, as labai pavydziu tokiems zmonems, kurie isilavine ir moka argumentuotai pagrysti savo nuomone, ka bandau daryti ir as;)tik sulaukiu paprastai patyciu.. man nesiseka...;( ;( ;(
I tikincius ziuriu skeptiskai ir galeciau su jais diskutuoti tol, kol irodyciau savo tiesa. Taciau viskas pasibaigia, po keliu sakiniu.. Nesugalvoju ir nemoku, ka atsakyt i tema..Jeigu tai butu teiginys, tai kaip ir sakiau.. Man butu nesunku kanors logiskai i ji atsakyti, nes palygines argumenta, su kitu mintimis, as greitai randu logines ir nelogines sasajas..O jeigu tai uzgauliojimas, ar siaip kokia mintis..nesugalvoju, nei ka atsauti..nemoku gynti savo nuomones..tai tiek cia prirasiau...dabar tragiskai jauciuosi ir esu sugniuzdytas, bet noriu pramokt diskutuot..man lengviau atsakyti, kai man uzduoda klausima,o diskusijoms, mano galva tuscia...;( ;( ;( nieko nenoriu, tik is cia pabegti..