- 2012 09 18, 20:19
Prakeiktasis raso apie tikra zmogiska meile...
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
maingirdas rašė:grincas rašė:is tavo puses negrazu prie vyresniu moteru ieskoti rasybos priekabu,turetum buti atlaidesnis grincai.
Nesupyk, bet tavo komentaras nėra logiškai suprantamas (kai kuriuose sakiniuose nėra tarinio ,kai kurie vienas po kito einantys sakiniai neturi jokio ryšio, iš teiginių daromos klaidingos išvados, netinkamai naudoji sąvokas).
Supratau tik tiek, kad meilės nelaikai vien tik chemine reakcija.
comes rašė:Sioj situacijoje net neaisku kas tai... Greičiausiai nepakantumas kitu atzvilgiu.... GRINCAS nei nenutuokia is kur as... kur uzaugus, ka baigius... ir kas esu... Bet jam pasipuikuoti kitu saskaita vienas malonumas. Stai cia ir isryskeja meiles nebrandumas. Pirmoj eileje sau, po to „salia“ esantiems... Nes kaip ten be butu – Meile – plati savoka. Ka be sakytumet, ir kaip be komentuotumet
Prakeiktasis rašė:Gražu ziuret i senukus žilom galvom, kurie eina už rankuciu susikibe. Vos paeina bet susikibę eina, net susigraudint priverčia. Va ten tai izvelgiu meile, labai didele ir tikra. Va jie ir galėtu pasakyt kas ta meile, ar ji amžina, tik jie.....
Gabi* rašė:
Senė mirties patale kažką šveblena. Diedukas prisilenkia paklausyti ką bobulė ten šnabžda. O ta sako: svoločius, mirštant net vandens stiklinės nesinori, kokio velnio aš su tavim vargau"
Prakeiktasis rašė:Gražu ziuret i senukus žilom galvom, kurie eina už rankuciu susikibe. Vos paeina bet susikibę eina, net susigraudint priverčia. Va ten tai izvelgiu meile, labai didele ir tikra. Va jie ir galėtu pasakyt kas ta meile, ar ji amžina, tik jie.....
grincas rašė:(...) Jauni jaunuoliai vaikšto susikibę ir pasenę tie patys jaunuoliai vaikšto susikibę, tarsi būtų vienas su kitu "surišti"(...).grincai, net išsišiepiau beskaitant. Nuoširdžiai. Mano senelę jaunystėje diedukas vaikėsi po beržynėlį. Per šokius - diedukas fakelą laikė ir akis ganė, kai močiutė šoko. O senatvėje, kiek aš menu, į šventes ėjo vienas nuo kito per žingsnį atitolę... Bet viens į kitą veizėjo... Tokia jų meilė buvo keista... :angel
dangiska rašė:na as meile vyrui isivaizduoju kaip mano geriausias draugas su kuriuo miegu
maingirdas rašė:Tai ,kas ta tikroji meile ?