Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#276554 Prakeiktasis raso apie tikra zmogiska meile...
Vartotojo avataras
Parašė comes
maingirdas rašė:
grincas rašė:
Nesupyk, bet tavo komentaras nėra logiškai suprantamas (kai kuriuose sakiniuose nėra tarinio ,kai kurie vienas po kito einantys sakiniai neturi jokio ryšio, iš teiginių daromos klaidingos išvados, netinkamai naudoji sąvokas).
Supratau tik tiek, kad meilės nelaikai vien tik chemine reakcija.
is tavo puses negrazu prie vyresniu moteru ieskoti rasybos priekabu,turetum buti atlaidesnis grincai.

Sioj situacijoje net neaisku kas tai... Greičiausiai nepakantumas kitu atzvilgiu.... GRINCAS nei nenutuokia is kur as... kur uzaugus, ka baigius... ir kas esu... Bet jam pasipuikuoti kitu saskaita vienas malonumas. Stai cia ir isryskeja meiles nebrandumas. Pirmoj eileje sau, po to „salia“ esantiems... Nes kaip ten be butu – Meile – plati savoka. Ka be sakytumet, ir kaip be komentuotumet :)
Vartotojo avataras
Parašė grincas
comes rašė:Sioj situacijoje net neaisku kas tai... Greičiausiai nepakantumas kitu atzvilgiu.... GRINCAS nei nenutuokia is kur as... kur uzaugus, ka baigius... ir kas esu... Bet jam pasipuikuoti kitu saskaita vienas malonumas. Stai cia ir isryskeja meiles nebrandumas. Pirmoj eileje sau, po to „salia“ esantiems... Nes kaip ten be butu – Meile – plati savoka. Ka be sakytumet, ir kaip be komentuotumet :)

Visų pirmą nesikabinėjau prie rašybos klaidų, o prie logikos, nes buvo labai sunku suprast ką turėjai omenyje. Jei būtum parašius kaip dabar būčiau supratęs ir nesikabinėjęs prie logikos klaidų.
Ir kaip tavo manymu aš galiu žinoti kas tu esi? Aš nesu telepatas, ar koks visažinis ir tikrai nežinau iš kur tu ir kokia tu, netgi nežinojau kad tu moteris.
Be to aš niekaip nesuprantu kodėl tu galvoji, kad aš norėjau pasipuikuoti, tiesiog aš nesupratau tavo komentaro ir parašiau kodėl. Be to nepyk, bet vėl darai klaidą darydama tokią išvadą, kad jeigu žmogus mėgsta pasipuikuoti kitų sąskaitą, tai jis nežino kas yra meilė ir nemyli savęs kitų žmonių. Psichologijoje man rodos tai vadinama tipiškumo euristika.

Be to viską galiu pakartoti ką ir tu man sakei, jog manęs nepažysti ir pan. Tik aš niekad nesakau kas koks yra. Tiesiog pabrėžiu faktus kad kažkas suklydo ir tai nereiškia, jog jis tampa kvailys ar nebrandus, manau pati susidarai blogą neteisingą įspūdį ir pati prisiklijuoji sau ir kitiems tokias etiketes.
Vartotojo avataras
Parašė Gabi*
Prakeiktasis rašė:Gražu ziuret i senukus žilom galvom, kurie eina už rankuciu susikibe. Vos paeina bet susikibę eina, net susigraudint priverčia. Va ten tai izvelgiu meile, labai didele ir tikra. Va jie ir galėtu pasakyt kas ta meile, ar ji amžina, tik jie.....

o aš žinau gerą anekdotą ta tema :king

Senė mirties patale kažką šveblena. Diedukas prisilenkia paklausyti ką bobulė ten šnabžda. O ta sako: svoločius, mirštant net vandens stiklinės nesinori, kokio velnio aš su tavim vargau"
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Gabi* rašė:
Senė mirties patale kažką šveblena. Diedukas prisilenkia paklausyti ką bobulė ten šnabžda. O ta sako: svoločius, mirštant net vandens stiklinės nesinori, kokio velnio aš su tavim vargau"
:D :achtung :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#276584 ..as apie vaikus panasu anekdota zinau... :achtung
Vartotojo avataras
Parašė grincas
Prakeiktasis rašė:Gražu ziuret i senukus žilom galvom, kurie eina už rankuciu susikibe. Vos paeina bet susikibę eina, net susigraudint priverčia. Va ten tai izvelgiu meile, labai didele ir tikra. Va jie ir galėtu pasakyt kas ta meile, ar ji amžina, tik jie.....

Tai iš tavo duoto pavyzdžio galima daryti išvadą, kad meilė yra prisirišimo prie kito žmogaus jausmas. Jauni jaunuoliai vaikšto susikibę ir pasenę tie patys jaunuoliai vaikšto susikibę, tarsi būtų vienas su kitu "surišti". Man rodos psichologijoje meilė taip ir apibūdinama - prisirišimo, atsidavimo jausmas. Panašiai ir senukai atsakytų, kas ta meilė, nu gal dar pridėtų pasitikėjimą, pagarbą, vienas kito supratimą ir panašiai. Reikės tiksliau paklaust savo senelių. O kas liečia amžinumą, tai nemanau, jog tokia meilė amžina, miršta senukai ir miršta jų meilė. Nes jausmai, be juos jaučiančio objekto egzistuoti negali.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
grincas rašė:(...) Jauni jaunuoliai vaikšto susikibę ir pasenę tie patys jaunuoliai vaikšto susikibę, tarsi būtų vienas su kitu "surišti"(...).
grincai, net išsišiepiau beskaitant. Nuoširdžiai. Mano senelę jaunystėje diedukas vaikėsi po beržynėlį. Per šokius - diedukas fakelą laikė ir akis ganė, kai močiutė šoko. O senatvėje, kiek aš menu, į šventes ėjo vienas nuo kito per žingsnį atitolę... Bet viens į kitą veizėjo... Tokia jų meilė buvo keista... :angel
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#276625 Nezinau, ar meile galima tapatinti su prisirisimu. Neretai tenka girdet 'as jo nemyliu, bunu tik del prisirisimo, negaliu palikt'. Galop issiskiria ir atsidusta su palengvejimu.

Ir isvis, kodel reikia ieskoti kazkokiu savoku 'meilei' paaiskinti? Juk nesedim ir nediskutuojam cia, kas per zodis yra 'pagarba' ar 'atsidavimas', kiekvienam yra aisku. Tai vuot, meile yra meile :achtung
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#276631 na as meile vyrui isivaizduoju kaip mano geriausias draugas su kuriuo miegu
Vartotojo avataras
Parašė grincas
dangiska rašė:na as meile vyrui isivaizduoju kaip mano geriausias draugas su kuriuo miegu

Nu aš tai nemanau, jog meilė yra vien tik seksas. Tai daryti galima su bet kuo ir to žmogaus nebūtina mylėti. Sutinku, jog intymūs santykiai, gali sustiprinti meilę, bet tai tikrai nėra ta meilė apie kurią čia šnekam. Be to mes galime mylėti tėvynę, Dievą, tėvus ir su jais gi nesantykiaujam, tai kaip tada tokią meilę paaiškinsi?
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#276690 ,,Be to mes galime mylėti tėvynę, Dievą, tėvus ir su jais gi nesantykiaujam'' :achtung :achtung

..tai Dangiska gi parase, kad turi omeny meile vyrui...;)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#276691 Tai ,kas ta tikroji meile ? :heart :heart
Vartotojo avataras
Parašė grincas
maingirdas rašė:Tai ,kas ta tikroji meile ? :heart :heart

Manau kiekvienas savaip ją įsivaizduoja ir bando paaiškinti, tik kartais "nugrybauja". O kas ji iš tikrųjų yra (ar cheminė r-ja, ar seksas, ar jausmas, ar idėja, ar Dievas) kol įrodymų nėra, tiksliai niekas negali pasakyti.
Vartotojo avataras
Parašė intentions
#276695 Man didele meile yra tai, del ko galeciau paaukoti gyvybe. Tokiu zmoniu salia tik keleta turiu. (beje, gyvenima ir vardon idejos galima atiduoti, ir vardan Dievo, todel meile plati savoka, bet as cia apie meile zmogui).