Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė intentions
#277083 O as noreciau, kad mane sudegintu ir pelenus isbarstytu gamtoje..

Pauksti, prajuokinai savo istorijom :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Laura_Palmer
Paukstis rašė:
Laura_Palmer rašė:(...) Tokios istorijos mane guodžia.

Manęs tokios istorijos neguodžia, ir geriau to įvykio nebūtų buvę. (Kaip ir dar kelių įvykių mano gyvenime).
papasakok tuos kitus nutikimus, jei nenori čia, tai į pm, labai prašau :flo
Vartotojo avataras
Parašė Laura_Palmer
#277087 kažkaip ne taip aš čia paukštį pacitavau, bet anas gal man suprato.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Paukstis rašė:Pas mus seimoje visi ''pagerinti''apie mirti kalba vos ne kaip apie sekmadienio pietus. Mociute net kaime tuo kalbejimu uzkrete bobas, kad jos ''pacharonkei'' turkio spalvos suknias (kai mada buvo) ispirko... Man tai juokas ima, as ipratau. O kitiems tai siurpa kelia... Kaime moteriskes mire, o turkio spalva mociutei pabodo, juolab, kad kaimynkos jau su tom sukniom laidojosi... Tai pries kelis metus vaziavo i Gariunus naujo kostiumelio ir salio laidotuvems pirktis... Man tai uzkniso... Per mano gyvenima jau 8-as ar 9-as apdaras. Nusiperka, po to mieruojasi, veliau gulasi ant sofos (kaip praeitais metai per Velykas) ir sako rankas sudejus:'' Va, taip noriu karste atrodyt'' Tik rozancius prie sito kostiumelio netinka... :achtung As jos klaausiu, kaip su orkestru, gi anksciau norejo, o ji:''ai, jau dabar nemadinga, nenoriu''
Pauksti ,tu taip vaizdingai nupasakoji apie laidotuves (apie ikapes),ypac ,kad diedukas ,kai numirs ,tai netilps i peciu ,jei deginsit.Man patinka skaityt ,ka tu rasai . :angel :D
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
Aš galvoju, o jūs kartais filmo "Baubas" sovietiniais laikais neprisižiūrėjot?

Jo, jo. Atsimenu pas draugą žiūrėjau, tai bijojau namo pareiti.
P.S. Paskui sužinojau, kad ta aktorė kur skraidė karste- ta pati kur vaidino kaukazo belaisvę.
Paveikslėlis
Vėliau ji ištekėjo už garsaus aktoriaus Viačislavo Tichonovo(Septyniolika pavasario akimirkų) sūnaus ir jų gyvenimas labai nenusisekė. Jos vyras tapo narkomanu ir jaunas mirė.
Visas savo nelaimes ji sieja su tuo nelemtu vaidmeniu cerkvėje karste.
Parašėmarronnier
#277093 Man irgi teko matyti šį filmą kai buvau kokių ketverių, ne daugiau. Buvo labai baisu ir todėl patiko. Kitą kartą žiūrėjau, kai buvau paauglė. Juokinga buvo po visokių matytų specialiųjų holivudinių siaubiakų efektų. Berods per teliką rodo per šventes - Naujuosius ir Kalėdas.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#277219 Siaip, i forumo tema, ko gero gali atsakyti zmones patire klinikine mirti.... Gal is dlaies tie, kas, istisai dirba reanimacijoje.... Ech :( nera cia taip viskas juokinga.... Jums linksma is nezinojimo.... Kas is jusu buvo mires???? Kad smaikstautu is mirties.... ar pomirtinio gyvenimo...
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#277235 ...na - jei ka sako patyre klinike mirti zmones tiesa, tai tada as visai nebijau mirties...nors kazkur skaiciau, kad visas tada uzplustantis lengvumas, grazus vaizdai, potyriai ir tt yra tik smegenu kuriamas vaizdas...nu kazkaip taip, nezinau... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė comes
#277242 Tai va, nezinot... ir nefantazuokit.... :dream:
Vartotojo avataras
Parašė grincas
comes rašė:Siaip, i forumo tema, ko gero gali atsakyti zmones patire klinikine mirti.... Gal is dlaies tie, kas, istisai dirba reanimacijoje.... Ech :( nera cia taip viskas juokinga.... Jums linksma is nezinojimo.... Kas is jusu buvo mires???? Kad smaikstautu is mirties.... ar pomirtinio gyvenimo...

Nieko jie negali atsakyti, nes klinikinė mirtis nėra biologinė mirtis. Kol žmogaus smegenys gyvos, tol ir žmogus gyvas. O Daktarai tai tikrai nieko nepasakys apie gyvenimą anapus. Ir nėra čia taip ir viskas liūdna. Prieš gimdamas buvai miręs milijardus metų, ir negi buvo taip blogai??? Tai kai mirsi tau bus tas pats kaip buvo prieš gimstant. Ir nematau priežasties kodėl nebūtų galima juoktis ir šmaikštauti iš to.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#277296 Jus nesusiduret su mirtimi realiame laike.... jums patiem mirtis neziurejo i akis.... ant jusu ranku ko gero dar niekas nemire.... ir jus nelaiket to zmogaus uz rankos. ir neesat to isgyvene, jei jums taip juokinga ir smaikstu..... As jau nesneku apie pomirtini gyvenima.... bent jau apie morale ir pagarba tiem, kas mus paliko....
Vartotojo avataras
Parašė grincas
#277298 Nu nesu aš susidūręs su artimojo mirtimi. O jeigu taip ir atsitiktų tai gal ir nebūtų labai juokinga, tačiau ir čia galima įžvelgti ironiją (koks laikinas ir beprasmis tas mūsų gyvenimas). Ir tokioje situacijoje gali kaltint save arba prakeikt Dievą, žmones, aplinkybes, arba pasinert į depresiją. Tačiau aš manau susitaikyčiau ir į tai žvelgčiau su jumoru, todėl kad tik jis gali padėt išgyventi tokias gyvenimo situacijas.
Vartotojo avataras
Parašė Laura_Palmer
#277310 pritariu comes: man tie juokeliai mirties tema, na, kaip čia pasakius, lėkšti atrodo. Nesakau, kad reikia kalbėt ta tema iškilmingai rimtai, tačiau visi tie pakrizenimai, tipo, pašmaikštavimai, mane kažkaip liūdina...
Labai labai noriu tikėt (sužinot, kol gyva, turbūt neįmanoma), kad žmogaus siela po fizinės mirties neišnyksta. Šitoj temoj ieškau atsakymo į tai. Kas bus su kūnu - tai buitis, kuri vienok irgi reikalauja pagarbos ir rimties.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#277314 niekas is mirties nesijuokia ,bet gyvi zmones patys prajuokina apie laidotuves. As cia nei vieno rasancio nenoriu izeisti ,bet isklausyti kaip ruosiasi laidutuvems buna juokinga.Mano uosviene ikapes ,kas vasara vedindavo ,kad kandys nesuestu .
Vartotojo avataras
Parašė Gabi*
Vitalija rašė:O jei rimtai - manau niekas negali atsakyti i tuos tavo pajuodintus klausimus, nes niekas gi negryzo is anapus ir nepapasakojo kas ten dedas =)

Šiaip tai niekas to negali pasakyti, nes niekas negrįžo iš anapus. Aš tai tikiu, kad egzistuoja anapusinis pasaulis. Visai neseniai prieš prisibundant išgirdau klausimą kažkieno ar miegi? Išsigandus išsibudinau, po to vėl užmigau ir susapnavau labai ryškų sąpną, kuris neduoda man ramybės.
Manau, kad mirusieji kartais "susisiekia" su mumis.