Moderatorius: Astro-Meška
- 2012 08 30, 06:12
Draugų neturiu...tėvai viską žinodami tiesiog žiūri pro pirštus. Pats vienas pavargau kovoti, pasidaviau(tai yra nebesigydau).
- 2012 08 30, 08:57
Katinas rašė:Mano irgi nežinojo, nes kai matė, kad man blogai, staugdavo ant manes ištisai, kad aš vegetuojuas kuo daugiau sergu ,tuo daugiau namiskiai staugia ant manes...
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 10 15, 18:11
Atrodo, kad niekuo nebegali pasikliauti, net savo artimaisiais...
Man buvo dar vienas smūgis ne per seniausiai. Pasirodo mano teta sirgo depresija, gydėsi. Rezultatas - pasitraukė iš gyvenimo. Ji nesikreipė į savo giminaičius palaikymo. O blogiausia, kad mes nieko neįtarėme...
O aš irgi viena sėdžiu toli nuo savo šeimos ir jie nemato, kad kažkas ne taip darosi su manimi. Bet jie nesuprastų manęs, aš žinau. Geriau tylėti lyg prisisėmus į burną vandens ir pačiam srėbti savo prisivirtą košę.
Man buvo dar vienas smūgis ne per seniausiai. Pasirodo mano teta sirgo depresija, gydėsi. Rezultatas - pasitraukė iš gyvenimo. Ji nesikreipė į savo giminaičius palaikymo. O blogiausia, kad mes nieko neįtarėme...
O aš irgi viena sėdžiu toli nuo savo šeimos ir jie nemato, kad kažkas ne taip darosi su manimi. Bet jie nesuprastų manęs, aš žinau. Geriau tylėti lyg prisisėmus į burną vandens ir pačiam srėbti savo prisivirtą košę.
- 2012 10 15, 19:32
Taip negalima ;/ Reikia tiesiu taikiniu pas gydytojus... ne pas viena... tai pas kita... Atrasti savo, kuris supras ir pades... Artimieji... vargu Kas mus besuptu... jie tesiog pasimeta... ir tik pradeda kenkti, net to nenoredami...
"Nėra problemų - nėra galimybės vystytis".
- 2012 10 15, 20:13
VanilėOre rašė:baisu ,o dar zmones sako ,kad depresija ,tai tinginiu liga .
Man buvo dar vienas smūgis ne per seniausiai. Pasirodo mano teta sirgo depresija, gydėsi. Rezultatas - pasitraukė iš gyvenimo.
- 2012 10 15, 20:31
- 2012 10 15, 20:38
VanilėOre rašė:atsiprasau ,gal iskaudinau...
- 2012 10 15, 20:45
Ne, ką Jūs... Neįskaudinai. Tiesiog labai liūdna pasidarė.
maingirdas rašė:VanilėOre rašė:atsiprasau ,gal iskaudinau...
Ne, ką Jūs... Neįskaudinai. Tiesiog labai liūdna pasidarė.
- 2012 10 15, 21:09
Ačiū, Vitalija.
Tiesiog pagalvoju, ir kodėl kartais taip būna sunku priimti žmogų tokį koks jis yra... Aš pati stumdavau kitus nuo savęs. Nesididžiuoju tuom, tik gailiuosi. Juk yra pasakyta, nesielk su kitu taip, kaip nenorėtum, kad su tavim elgtųsi!
Vitalija rašė:..uzuojauta, VanileOre.... :jap
Ačiū, Vitalija.
Tiesiog pagalvoju, ir kodėl kartais taip būna sunku priimti žmogų tokį koks jis yra... Aš pati stumdavau kitus nuo savęs. Nesididžiuoju tuom, tik gailiuosi. Juk yra pasakyta, nesielk su kitu taip, kaip nenorėtum, kad su tavim elgtųsi!
- 2012 10 16, 17:11
Si teorija galioja, kai esi sveikas kaip "ridikas". Bet, kai uzpuola netiketai depresija.... savaime suprantama, jog salinies paciu geriausiu draugu... Gal del to, kad nesmagu del savo busenos... gal atsiranda saves smerkimas, jog nesugebi susitvarkyti, ir pesveikti greiciau, nei to nori aplinkiniai.... Tad iseina taip, kaip iseina... Ir deje, tai gali suvokti tik zmones pereje sia "tamsia" gyvenimo atkarpa. Ir dar gydytojai, psichologai...
"Nėra problemų - nėra galimybės vystytis".
- 2012 10 16, 18:59
as taip pat 5 metus kenciu :x
Gr3ta rašė:Bet kodel taip yra, kad kai buna depresija saliniesi zmoniu.. ? Man pvz irgi taip yra, bet tai blogai.. vienatve dar labiau slegia, bet bendrauti irgi sunku.. atrodo nera iseities, as jau taip apie metus kenciu..
as taip pat 5 metus kenciu :x