Moderatorius: Astro-Meška

ParašėVanilėOre
#282649 - O kur mesti šiukšles? - paklausė Mažylis.
- Čia, - Karlsonas ramiausiai parodė žemyn nuo stogo.
- Kaipgi taip... Ką tu nori pasakyti, pilti tiesiai žemyn į gatvę ? - sumišo Mažylis.
- Taip taip, tai pats geriausias pasaulyje šiukšlių rinktuvas, - sušuko Karlsonas ir apvertė kibirą. Riešutų kevalai, vyšnių kauliukai,saldainių popierėliai nugarmėjo žemyn į gatvę ir pataikė tiesiai ant galvos elegantiškam ponui, kuris ėjo rūkydamas cigarą.
- Oi, oi, oi, - sušuko Mažylis, - Žiūrėk,kas atsitiko!
- O kas jam leido vaikštinėti po mano šiukšlių deže?- Karslonas tiktai gūžtelėjo pečiais.
- Tikriausiai jam į batus prikrito kevalų, o į plaukus prisivėlė vyšnių kauliukų, - Mažylis nejuokais buvo susirūpinęs.
- Vieni niekai, gyvenime visaip atsitinka, - numojo putlia rankele Karlsonas. - Jeigu žmogui gyvenimą tegadintų riešutų kevalai, prikritę į batus, tai jis gali jaustis laimingas.
ParašėVanilėOre
#282651 Koks aukštas kalnas bebūtų, tik į viršūnę įkopęs pamatysi, koks jis žemas. (Tom Burns. "Nieko baisaus").
ParašėZaibuke
#282682 Tėtis su sūnumi vaikščiojo po krautuvėles ir dideles universalines parduotuves. Tėtis nešė plastiko krepšį, pilną pirkinių, ir kreipdamasis į berniuką sušnopavo:
- Nupirkau tau rožinį kombinezoną, nupirkau judantį robotą, nupirkau futbolininko kepuraitę... Ką dar turėčiau tau nupirkti?
- Paimk mane už rankos, - paprašė sūnus.
B.Ferrero
ParašėZaibuke
#282694 Moters jausmingumas yra ta versmė, kurioje atsinaujina vyro intelektas./K.Krauzas/
ParašėZaibuke
#282697 Sugundyk mano protą ir gausi kūną. Atverk mano sielą ir būsiu tavo amžinai.
Parašė All_Of_It
Zaibuke rašė:Sugundyk mano protą ir gausi kūną. Atverk mano sielą ir būsiu tavo amžinai.

ok
ParašėVanilėOre
Zaibuke rašė:Tėtis su sūnumi vaikščiojo po krautuvėles ir dideles universalines parduotuves. Tėtis nešė plastiko krepšį, pilną pirkinių, ir kreipdamasis į berniuką sušnopavo:
- Nupirkau tau rožinį kombinezoną, nupirkau judantį robotą, nupirkau futbolininko kepuraitę... Ką dar turėčiau tau nupirkti?
- Paimk mane už rankos, - paprašė sūnus.
B.Ferrero

Labai graži mintis.

Norėčiau, kad dabar kas nors mane už rankos palaikytų.
ParašėZaibuke
#282744 Jei vieną dieną tu norėsi verkti - paskambink man. Aš nepažadu, kad tave pralinksminsiu, bet galėsiu verkti kartu.
ParašėZaibuke
Zaibuke rašė:Jei vieną dieną tu norėsi verkti - paskambink man. Aš nepažadu, kad tave pralinksminsiu, bet galėsiu verkti kartu.

Jeigu vieną dieną norėsi pabėgti nuo visų - paskambink man. Aš tavęs neprašysiu sustoti, bet bėgsiu kartu.
Bet jei vieną dieną tu paskambinsi ir aš neatsiliepsiu. Susirask mane, gal man reikia tavo pagalbos.
ParašėZaibuke
#282758 " Kai eina angelai, lieka du pėdsakai. Kai staiga lieka vienas, dar nereiškia, kad to kito nebėra šalia. Gal jam dabar sunku ir jį neša ant pečių..."
Parašė All_Of_It
Zaibuke rašė:Jei vieną dieną tu norėsi verkti - paskambink man. Aš nepažadu, kad tave pralinksminsiu, bet galėsiu verkti kartu.

as niekad neverkiu..tai nesulauksi skambucio..
ParašėZaibuke
#282762 :flo
ParašėZaibuke
#282763 Šiandien pirkau meilę -20% pigiau! Gal nusipirkti dar?
Rytoj pirksiu tavo šypsenas -dvi už vienos kainą.
Išseko ašaros , pirkau dar,15% daugiau nei įprasta,
o kaina ta pati . Bet jos išsiliejo dar parduotuvėj .
Gavau NEMOKAMĄ užuojautos žvilgsnį ir daug šauksmų ,
taip pat NEMOKAMAI! Įsigyjau truputį užuojautos ,
vienoje pakuotėje su pagieža Kitą savaitę pirksiu skausmą,
nors netrūksta man jo,bet 50% nuolaida .
Laimė pabrango dvigubai, neįperku . Nepirkau ir
juoko, nebeliko, bet kitą mėnesį atveš dar .
O tikėjimo gavau su kaupu ,pigiau nei įprasta,
bet brangiau,nei norėčiau. Toleranciją grąžinsiu poryt,
ne tas dydis. Grąžinsiu ir viltį, ji sugadinta .
Vos nepamiršau, pirkau ramybę, nedaug ,
nes nebeliko už ką,o man jos taip reikėjo...
ParašėVanilėOre
#282770 ...
Išklausyk... Į šviesą rankos kelias,
Ir širdis vienatvės nežinos.
Imki mano ašaros dalelę
Ir dalelę mano šypsenos.
Jei sunku- paimki mano šauksmą,
Nusinešk, ir liūdesio nebus.
Jei džiaugiuos- paimki mano džiaugsmą…
Mes viskuo dalinsimės perpus. (V. Palčinskaitė)
ParašėVanilėOre
#282771 Kol esi jaunas, gyvenk taip, kad būtum laimingas, kai pasensi. (Sen. Indijos išmintis)