Moderatorius: Astro-Meška

ParašėVanilėOre
#282772 Kuo žmogus protingesnis, tuo daugiau pastebi žmonėse gero. (B. Paskalis)
ParašėVanilėOre
#282773 Patys geriausi ir gražiausi dalykai pasaulyje negali būti nei matomi, nei paliečiami - jie yra pajaučiami širdimi.
ParašėVanilėOre
#282818 Paveikslėlis
ParašėZaibuke
#282832 Negali moters padaryt laimingos, tai netrukdyk kitam...
ParašėZaibuke
#282837 jei laimė tau nesišypso..pakutenk ją :)))
ParašėZaibuke
#282838 Ašaros yra daugiau nei vanduo - jos visada yra širdies temperatūros :heart
Vartotojo avataras
Parašė grincas
#282952 Nemokyk kiaulės skaityti, tik sugaiši laiką ir suerzinsi kiaulę.

R. Kojosakis "Turtingas tėtis, vargšas tėtis"
Vartotojo avataras
Parašė grincas
#282953 Niekada nesiginčyk su kvailiu, kiti gali nesuprasti kuo skiriatės.
Vartotojo avataras
Parašė grincas
#282954 Argi bloga arba keista tai, kad prasčiokas prasčiokiškai elgiasi?\

Markas Aurelijus
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#282984 du tūkstančiai metų ir nei vieno naujo dievo. f.nyčė
Parašėnemoku
benderis rašė:du tūkstančiai metų ir nei vieno naujo dievo. f.nyčė

Sektos nesiskaito? Ten juk irgi sudievinami "lyderiai".
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
nemoku rašė:
benderis rašė:du tūkstančiai metų ir nei vieno naujo dievo. f.nyčė

Sektos nesiskaito? Ten juk irgi sudievinami "lyderiai".

nyčės paklausk ;-) šiaip linksma mintis, tai ir įdėjau, bet šiaip prieš šimtą metų, tų sektų ne taip privisę buvo. ak duokit man šautuvąą.
ParašėVanilėOre
#283016 Everybody wants happiness, and nobody wants pain, but you can’t have a rainbow without any rain.
ParašėZaibuke
#283023 Istorija su arbata

Kartą buvau pakviestas į svečius. Dėmesinga šeimininkė žinojo, kad žmones suartina valgiai ir gėrimai. Ji pavaišino svečius arbata ir pyragaičiais. Pildama arbatą, ji vis kalbėjo ir kalbėjo. Manė, kad mano puodelis tuščias, nepastebėjo, kad jame dar yra apie puse neišgertos arbatos. O kadangi pildama vis kalbėjo ir kalbėjo arbata bėgo per viršų.
Kiek kartų aš buvau panašus į šią šeimininkę. Negalvojau nieko blogo. Kalbėjau ir kalbėjau panašiai kaip ji pylė arbatą. Nepastebėjau, kad pašnekovas pilnas rūpesčių, problemų, sunkumų. Ir jau nesistebiu, kad visi mano žodžiai, nors sakiau juos ir gerų ketinimų skatinimas, bėgo per viršų - kaip toji arbata.
Pokalbis gali būti veiksmingas tik tada, kai visų pirma išmoksime klausytis ir tik tada jautriai pabandysime "pilti".
ParašėZaibuke
#283025 Sunkiais laikais gražios svajonės esančios nieko vertos: sunkiais laikais ir svajonės turinčios būti kietos, tvirtos, tikros - tokios, kad gerai pasistengę galėtume jas įgyvendinti... (Clarissa Pinkola Estes)