Moderatorius: Astro-Meška

ParašėZaibuke
#288096 Jei kartais gyvenime išsiskirsim, Aš nekaltinsiu Tavęs, Kaltinsiu likimą ir save. Likimą, nes jis mus supažindino, Save, kad nemokėjau kovoti dėl Tavęs.
ParašėZaibuke
#288098 Jei man reikėtų rinktis - kvėpuoti ar mylėti tave, aš išnaudočiau paskutinį savo oro gurkšnį, kad pasakyčiau tau 'Myliu'.. :heart
ParašėZaibuke
#288124 Šiame pasaulyje yra tik vienas būdas susilaukti meilės - tai nustoti jos reikalavus ir imti ją dovanoti nieko nelaukiant mainais.
ParašėZaibuke
#288775 Žinai... Šiandiena man kvepėjo lietumi...
Šiandiena man kvepėjo Tavimi...
Jei paklaustum manęs: Kaip gyveni?
Atsakyčiau: Gyvenu.. O mintyse pridėčiau:
Bet tik tada kai Tu esi šalia.
Jei paklaustum ko trūksta rytais, kai tik pabundi? Atsakyčiau: Tavo akių. Ir šilumos. Ir bučinio
mieguistai mielo. O mintyse pridėčiau:
NES MYLIU TAVE!
Jei paklaustum: Ar lauki? Pasiilgai?
Atsakyčiau tyla. O mintyse kartočiau:
beprotiškai, nes myliu Tave... Jei paklaustum: ką dabar galvoji?
Atsakyčiau tyla. Nusišypsočiau. O mintyse
galvočiau:
Kad niekada manęs nepaleistum...
Kuo kvepia meilė?
Ji kvepia rytine kava Tavo rankose... Ji kvepia pirmuoju sniegu...
Ji kvepia šiluma ir jaukumu..
Ji kvepia Tavimi...
ParašėZaibuke
#288856 Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė aviete
Zaibuke rašė:Šiame pasaulyje yra tik vienas būdas susilaukti meilės - tai nustoti jos reikalavus ir imti ją dovanoti nieko nelaukiant mainais.

Teisybe 100% ! :super Tik kad sunku igyvendint....
ParašėZaibuke
#288931 Paveikslėlis
ParašėZaibuke
#288974 Paveikslėlis
ParašėZaibuke
#288990 Dažnai pačius nuoširdžiausius jausmus mes išsakome juokaudami, kad niekas nesuprastų, jog tai tiesa...
ParašėZaibuke
#289175 Nesineškime savo jaunystės bėdų į senatvę, kiekvienas amžiaus tarpsnis kartu su savimi atsineša savo paklydimus.
Johann Wolfgang Von Goethe
ParašėZaibuke
#289176 Net kibirai arbatos ir tonos šokolado nenumalšins to ilgesio vakarais. Kai viską, absoliučiai viską, atiduočiau už miegą ant tavo peties švelniai prisiglaudus. Ir kiekvieną kartą tave pamačius noriu apkabint, o apkabinus,noriu niekada nebepaleisti..
ParašėZaibuke
#289177 Mano mama turėjo ploną, mažą kūną, bet didelę širdį, tokią didelę, kad ten tilpo visi mūsų džiaugsmai. - Markas Tvenas :heart
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#289182 Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#289185 Paveikslėlis
ParašėZaibuke
#289322 Mūsų įsitikinimai apie tai, kaip viskas turi būti, neretai mums trukdo pasidžiaugti tuo, kaip viskas yra.