- 2012 08 18, 22:33
kas gydesi pas psichiatre Jelena Syrovatskaja?
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
upeje rašė:Sveiki,
siulau atidaryti tema: apie psichologus - psichoterapeutus. Pasidalinsiu savo patirtimi: teko lankytis pas kelis psichoterapeutus, vienas is ju buvo Robertas Petronis. Labai nusivyliau. Mano ispudis ne pats geriausias, dabar ir uz dyka pas ji neiciau. Pinigu lupikas, o naudos is jo psichoterapijos jokios, savijauta tik pablogejo, o ne pagerejo. Nesiulau pas ji kreiptis, bet tai tik mano nuomone. [/url]
DeVilbiss rašė:V.Vielyviene lankausis pas ja 60 lt kainuoja , mano akim tai gera psichologeir aš esu lankęsis pas vėlyvienę, bet man nepatiko, su ja taip kaip ir su kokia kaimyne pasikalbėt, mano manymu mrj gerū psichologu išvis nėra, nors čia aišku priklauso nuo ligos rimtumo nuo to kokio lygio bendravimas reikalingas. Šiaip ji maloni moteriškė bent tiek:) aš tai pats kaune lankausi, bet ten brangu 140 val. ir nevisada bendraudami atranda ta minty kuri mane slegia ir neramina, o kartais iš jo išeinu švytėdamas čia kaip kada
kunigaikštisMyškinas rašė:Jau apie jį nekart rašyta... Pasiskaitykit ankstesnius postus.
solomon rašė:sveiki, gal kas lankosi pas psichiatre karolina palinauskaite? jei taip, kokie atsiliepimai butu?