Moderatorius: mango
- 2012 12 13, 20:23
As pernai buvau pergaminus savo sena megztini savo suniui, bet labai jau nepavyko... Tada paspaude saltukas ir nupirkau megztuka suniska. Bet kadangi jis pas mane labai jau nemegsta salcio, tai siemet striuke nupirkau:)
- 2012 12 13, 21:05
gal kas Justiniskese gyvena ? tiesa Mints gyvena ,bet suns neturi ...
Vaziuosiu i Pilaite Gibsona pavedzioti ... =)
Vaziuosiu i Pilaite Gibsona pavedzioti ... =)
Aš turiu ligą, bet ne ji - mane
- 2012 12 26, 20:39
Atšilo orai, aptirpo sniegas, galima vėl šuniukus ilgiau pavedžioti lauke, ir patiems pasivaikščioti
Per ųalčiusmaniške,nors ir su šiltais drabužiukais tik išbėgdavo,prie pat laiptų atlikdavo reikalus ir vėl įnamus (teko man paskui ją vaikščioti,kaimynams šypsotis kaip baisiai šalta, rankioti su maišeliu "darbo rezultatus", ot kaimynams juoko buvo
Pilvukas pas merginą užaugo, visai nepasportavusi buvo, dabar atsigaus, vėl figūra pasitvarkys
O Jūsiškiai per šalčius ar bėgiojo kieme, gal su sniegu žaidė?
Per ųalčiusmaniške,nors ir su šiltais drabužiukais tik išbėgdavo,prie pat laiptų atlikdavo reikalus ir vėl įnamus (teko man paskui ją vaikščioti,kaimynams šypsotis kaip baisiai šalta, rankioti su maišeliu "darbo rezultatus", ot kaimynams juoko buvo
Pilvukas pas merginą užaugo, visai nepasportavusi buvo, dabar atsigaus, vėl figūra pasitvarkys
O Jūsiškiai per šalčius ar bėgiojo kieme, gal su sniegu žaidė?
- 2012 12 26, 22:17
Man tai kaip tik dabar nepatinka, visur šlapia, purvas. Kai šalta buvo, buvo super. Ir šuniui patiko sniegas, nors nesivoliojo jame. Šuo buvo aprengtas paltuku, vaikščiojom po pusvalandį ir buvo jėga. :lakstau
- 2012 12 30, 22:15
Vilniečiai, gal kas žinot apie šunų ir jų šeimininkų meet'us ant Tauro kalno savaitgaliais apie pirmą val.? Šiandien susitikau vaikinuką su šuniu dvigubai didesniu už mano vedžiotą ir tas vaikinas apie tai užsiminė, bet kadangi maniškis vis bandė pamylėt tą dvigubai už save didesnį ciūciką, tai nebaigėm pokalbio... O mane sudomino toks sąskrydis.
- 2013 01 02, 11:40
Čia kas per veislė?
Aš irgi sususitapatinus su savo augintine, nors veislės mūs skirtingos - ji ryžtingas prancūzų buldogas, o aš flegmatiška pensininkė
mmm rašė:O ten konkrecios veisles meetas ar visokiu sunu? Patiktu ir man toks dalykas, nes mano veisles sunys vangiai susitikineja...
Čia kas per veislė?
Aš irgi sususitapatinus su savo augintine, nors veislės mūs skirtingos - ji ryžtingas prancūzų buldogas, o aš flegmatiška pensininkė
Mes kadaise mylėjom mylėti,
Mums pasaulis mojo ir kvietė...
Mums pasaulis mojo ir kvietė...
- 2013 01 06, 00:00
Visokių veislių šunys renkasi kaip supratau...
Šuniškas sniego-purvo mūšis Nr.5
January 6 at 1:00pm in UTC+02
Kalnų parkas in Vilnius, Lithuania
23 people are going
https://www.facebook.com/MORKENROLL
Šuniškas sniego-purvo mūšis Nr.5
January 6 at 1:00pm in UTC+02
Kalnų parkas in Vilnius, Lithuania
23 people are going
https://www.facebook.com/MORKENROLL
- 2013 01 06, 15:26
Buvom. =) Rekomenduojam bent pabandyti. Geras tūsas...