Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#289884 Isgyventi 2013 metus :)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#289886 numesti 10 kg
islaikyti vairavimo egzaminus
nuvykti i Kinija
neatkristi, nes pirmi 3 punktai liks neigyvendinti
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#289890 ir aš galvoju ,kaip išgyventi 2013 metus ...
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#289927 Visada, kiek save pamenu turedavau kazkoki tiksla. Budavo visko, nuo smulkmenu iki neigyvendinamu. Ir stai - <bum> - neturiu jokio tikslo. Nei didelio, nei mazo. Visiskai jokio.
Zinot ka..? Jauciuosi gerai, net jauciuosi laisvas.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#289970 Morphejau nzn ar cia vieta diskusijai, bet manau tai priklauso nuo "tikslizavimo" fanatizmo.

tikslu turejimas [aisku reikia diferencijuoti grandiozinius, stambius, mazus ir kasdienius] padeda tuo atveju jei "reikia KAZKA daryti" ir tiksliai nezinai kas tas KAZKAS.

sioje vietoje pamenu (Luis Carroll „Alisa stebuklų šalyje“) Alisos ir Katino pokalbį, kai jiedu susitiko prie kelio išsišakojimo.
„Kuriuo keliu eiti?“ – paklausė Alisa. Katinas perklausė: „O kur tu nori nukeliauti?“ „Nežinau“, – truktelėjo pečiais Alisa. „Tada visai nesvarbu“, – atsakė Katinas.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#289972 Visiskai teisingai Virtual - "visai nesvarbu" :jap
Parašėnemoku
#290003 Ne. Nebent testi tai, ka pradejau.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#290013 Aš turiu daug tikslų, nuo mažesnių kaip pvz. dažniau tvarkytis iki didelių tikslų kaip pvz. apsveikti ir išvažiuot kuriam laikui į užsienį...
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#290166 Be abejo turiu !!!
Parašė briga6969
#290223 Nesijausti vieniša. Susirasti su kuo bendrauti... Kartais pagalvoju, kad jaučiuosi vieniša todėl, kad visą paauglystę praleidau užsidariusi nuo visų.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#290236 offtopic bet i tema :achtung
kur as tai maciau :D

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#290237 Virtual ,geri ir grazus 2013 metu planai ... :achtung
Parašė Žalčių karalienė
#290246 O aš sau pasižadėjau, kad šiais metais daugiau bendrausiu, nesislėpsiu :)
Norių draugų!!! Ir draugo :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#290252 na siemet as realius gana tikslus issikeliau , nes anksciau budavo svajones...tiesiog to kas jau padaryta tolesne tasa..