Moderatorius: Astro-Meška

ParašėZaibuke
#289375 “Moterys už vyrus stipresnės. Joms nerūpi globalūs dalykai, joms svarbiausia – gyvenimas ir vaikai. Moterys neieško atsakymo į klausimą , ar egzistuoja amžinas gyvenimas – gyvenimo pratęsimą jos mato vaikuose, ir joms to pakanka. Moterys nėra užkariautojos – joms ir taip priklauso visas pasaulis, nes gali duoti pasauliui naują gyvybę”
(Dž. Depas)
ParašėZaibuke
#289376 Aš negirdėjau nieko ir dariau viską tam, Kad vieną dieną tu sustotum, prieitum arčiau, Pasižiūrėtum, pasakytum: seniai nemačiau Tavęs šioj žemėj, o gal sapnuose.
ParašėZaibuke
#289377 Kartais sutinki žmogų, kurio niekad niekad nematei ir nepažinojai… Nors akyse radai tai, ko senai ieškojai. Kartais jauti, kad štai, dabar galime kurti stebuklus. Stebuklais gali vadinti jausmus, darbus, neapčiuopiamus ir apčiuopiamus … Fėjų burtai… Aukso dulkės… Tyla… Didelės svajonės gali virsti realybe ir tu net nepastebi kaip tau uždedama viena ar kita karūna. Stebuklai lengvai kuriasi su tais, kuriems tavo svajonės pakeliui.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
Zaibuke rašė:“Moterys už vyrus stipresnės. Joms nerūpi globalūs dalykai, joms svarbiausia – gyvenimas ir vaikai. Moterys neieško atsakymo į klausimą , ar egzistuoja amžinas gyvenimas – gyvenimo pratęsimą jos mato vaikuose, ir joms to pakanka. Moterys nėra užkariautojos – joms ir taip priklauso visas pasaulis, nes gali duoti pasauliui naują gyvybę”
(Dž. Depas)

...labai man Dz. Deppas patinka, bet su situo nesutinku...:)
Man butent svarbu globalus dalykai ir gyvenimo prasme...kas tikrai nera vaikai...(man) :)
ParašėZaibuke
#289392 Mano sese ir taip mano :)
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#289394 ...tai va- apsiriko Dz Deppas :da
ParašėZaibuke
#289481 Paveikslėlis
ParašėZaibuke
#289799 Pareiga būti laimingiems atliekama blogiausiai iš visų pareigų. Bet kai esame laimingi, skleidžiame džiaugsmą visame pasaulyje.
Robert Louis Stevenson
ParašėZaibuke
#289800 Išmintis pasireiškia ne tiek mokyme, kiek gyvenime; proto ryžtingume ir godumo suvaldyme. Ji moko mus ne tik kalbėti, bet ir elgtis bei derinti savo žodžius ir veiksmus.

Seneka
ParašėZaibuke
#290410 “Man patinka, kaip išeina gražios ir išdidžios moterys - pasitikinčiai ir greitai, kaukšėdamos kulniukais ir užtrenkdamos duris. Gal būt po to, niekam nematant, jos verkia, bet išeina įspūdingai…”
(E.M.Remarkas)
ParašėZaibuke
#290425 Žmogaus veidas pasako daugiau ir įdomesnių dalykų negu lūpos: lūpos pasako tik žmogaus mintį, veidas – prigimties mintį. A.Šopenhaueris
ParašėZaibuke
#290426 Tuoktis – tai perpus sumažinti teises ir padvigubinti pareigas. A.Šopenhaueris
ParašėŠiršė
Zaibuke rašė:“Moterys už vyrus stipresnės. Joms nerūpi globalūs dalykai, joms svarbiausia – gyvenimas ir vaikai. Moterys neieško atsakymo į klausimą , ar egzistuoja amžinas gyvenimas – gyvenimo pratęsimą jos mato vaikuose, ir joms to pakanka. Moterys nėra užkariautojos – joms ir taip priklauso visas pasaulis, nes gali duoti pasauliui naują gyvybę”
(Dž. Depas)

Na žinoma, moterims nerūpi egzistenciniai klausimai, jos per kvailos filosofijai ir literatūrai, o jau matematikos ar fizikos neverta net minėti, mat jų didžiausias interesas yra rankioti žaislus paskui vaikus ir plauti indus paskui vyrus, kol šie sprendžia visatai svarbius klausimus!

Citata, žinoma, idiotiška, bet dar labiau apgailėtina man atrodo tai, kad kažkokia moteris galėtų jai pritarti ir dar kitiems viešinti. Užuojauta.
ParašėZaibuke
#290436 Širše, as Jus kaip forumo nari gerbiu ir nemanau, kad labai grazu viesai kvailinti, juk galite parasyti i PM kas nepatinka :flo
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#290441 Sirse, man irgi sita citata uzkliuvo :) O dar Deppa laikiau savo svajoniu vyru - nukrito aureole... :achtung

..na gal Vanessa Paradis tokia buvo... :achtung